2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1384080 بازدید | 76244 پست
بهش حق بده حق داره بخدا ولی خوب میشه بهت قول میدم چندسال پیش پسرخاله منم سوخت به طرز فجیعیکل بدنش اص ...

ممنون عزیزم،خیلی لطف کردیدکه برام نوشتید خیلی برام با ارزشه واقعادرست میگید حتما سعی مو میکنم که صبور ومحکم باشم انشاالله که بتونم و کم نیارم خداروشکر که حال آشناتون خوبه و زندگی خوبی دارن انشاالله که ماهم از این دوره سخت زندگی عبور کنیم،خیلی ممنونم به خاطر لطفی که در حقم داشتید و دعا کردید در حق همسرم انشاالله که خداوند عزیزانتون رو براتون نگه داره هزار برابر انرژی مثبتی که به من دادید جاری بشه تو زندگیتون ♥️

اره بابازندگی ا‌ون چیزی نیست که ما میخوایمپس ما باید خودمونو با شرایط وفق بدیمسعی کن فقط خوبی های شو ...

اره باید وفق داد🙁

دیشب داشتم با همسرم حرف میزدم شب،گفت من خسته ام فردا بقیشو بگو،از ناراحتی تا ساعت پنج صبح خوابم نمی‌برد کلی هم ب خودم بد وبیراه گفتم ک دیگه حق نداری باهاش حرف بزنی😁گریه هم کردم🫣

امروزم کلا حرف نزدم باهاش تا ی ساعت قبل ک معذرت خواهی کرد🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا بریم یوگا 🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️ برای تمدد اعصاب خوبه اهنگ های یوگا هم آرامش بخش هستن

بریم بریم من عاشق ورزشم،همه جوره

اما همسرم موافق نیس برم باشگاه🥺

هوووووووووووف😭

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

جدی خوبه سال بعد هم به بچه‌هام هم خودمون بزنیم من و شوهرم بد مریض میشم

اره خواهر من چندساله ب بچه هاش میزنه

تا چندسال پیش همراه دوهفته شو مریض بودن تا خوب میشدن دوباره از مدرسه میگرفتن 🙁

سه ساله میزنه راحته

مامان من فقط و فقط خودشو دوست دارهظاهری کلی قربون صدقه میرهولی ما دیگه از دلش خبر داریم حتی همین دای ...

همین ظاهری رو هم ندارم....ولی خیلی باحاله مامانت 😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آفرین خودت رو چند پله بالاتر از اونایی ببین که با وجود کامپیوتر قبول شدن مطمئنم با این اراده ای که د ...

ممنونم انشالله

نمیدونم چرا هر کار میکنم قسمت نمیشه یه لپ تاپ بخرم

انشالله بعدی قبول شم واقعا شاهکاره

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
نوش جونتون😘

ولی جدا از شوخی خیلی خوب شد😁 تازه یادم اومد توش سویقم ریختم🤣🤣🤣🤣فقط بخاطر اینکه بچه بخوره مقوی باشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنون عزیزم،خیلی لطف کردیدکه برام نوشتید خیلی برام با ارزشه واقعادرست میگید حتما سعی مو میکنم که صبو ...

قربونت برم عزیزم 

انشالله همه چیز خوب پیش میره فقط تحمل و ارامش 

ماهم دعاگوتون هستیم عزیزم 

افرین به شما خانم زرنگ. خیلی انگیزتو تحسین میکنم. با شرایط خونه داری و دوتا بچه و بدون سیستم، فوق ال ...

قربونت😘

انشالله 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
منم دیروز اومدم اسم بردم دیدم یک عالمه گل از قلم افتاد 🥰چند بار کامل کردم پستمو ولی بازم کلی اسم جا ...

اااررههه دیدی😅

اتفاقا منم بعدش هی خواستم اضافه کنم گفتم نه دیگع خودشون می دونن😍