2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393233 بازدید | 77105 پست
مهارت کامپوتر رو قبول شدماصلا فکرشو نمیکردم بدون سیستم بتونمحالا مونده آزمون کتبی اونم دعا کنید به ...

آفرین 

خودت رو چند پله بالاتر از اونایی ببین که با وجود کامپیوتر قبول شدن 

مطمئنم با این اراده ای که داری از آزمون بعدی هم سربلند بیرون میای

ققنوس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهارت کامپوتر رو قبول شدماصلا فکرشو نمیکردم بدون سیستم بتونمحالا مونده آزمون کتبی اونم دعا کنید به ...

افرین به شما خانم زرنگ. خیلی انگیزتو تحسین میکنم. با شرایط خونه داری و دوتا بچه و بدون سیستم، فوق العاده ای شما😍😍😍😍انشالله خبرایه خوب بیشتری برامون بیاری. 

خداروشکرواقعا خداروشکریعنی واسه هیچی رفت دکتر؟بازم میگم خداروشکر

کم خونی داشت

چون پریود نمیشه که بگیم به خاطر پریوده

دکتر گفت شاید روده خونریزی مخفی داره که خدا رو شکر مشکلی نداشته 

سلام بچه ها

الان ک می‌نویسم یهو وسط ظرف شستن فسسس شدم نشستم..

خدایا چی شده؟؟

چند روزه همش بد بیاری

دو روز ماشین خراب شد

گوشی ترکید

بخاری نو ک فقط ۴ماه ۴سال پیش روشن بود دیشب خواست ببره مغازه روشن نشد گ نشد

صبح رفت مغازه برق رفت کرکره بالا نرفت

پکیج قرمز شد دماشو بردم بالا خنگ خدا فکر کردم تا آخر بستم نگو نصفه بستم دما تا آخر بالا رفت آب ریخت

خواستم ظرف بزارم ی ضربه فوق العاده ضعیف خورد

شلنگ دیگه هی آب ریخت

پکیج قاطی کرد هی اب چرک ریخت بیرون....

دخترا چی شده؟

چرا اینطور شد ؟؟؟

ما کار راه انداختیم راحت بشیم چرا اینجوری شد ؟

چشم خوردیم؟ چون کسی باورش نمیشد 

مغازه اومد نداره؟ پس صاحب قبلی ک خیلی در آورد

ی چیزی بگید ☹️☹️☹️☹️☹️☹️

مغزم بو هنگی میده ☹️💔

دارم مینویسم دخترم سرشو گذاشته رو شونم داره نگاه می‌کنه ب گوشی ک‌من چیکار می‌کنم 😁🤗

مبارک باشه چه خوب که اومد .دستش درد نکنه شما و آقا حسام رو انتخاب کرد مامان و بابلی خوبی هستید

ممنون عزیزم 🥰♥️

چ قشنگ گفتی 🥲🥲🥲🥲🥲

من بغض الود شدم ک 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

سلام بچه هاالان ک می‌نویسم یهو وسط ظرف شستن فسسس شدم نشستم..خدایا چی شده؟؟چند روزه همش بد بیاریدو رو ...

عاطی برق که هم جاییه. اینحا بابام صبح زود میره کرکره ی خودش و داداشمو نیده بالا چون 8 برق میشه.. بخاری هم چون کار نکرده فندک ممکنه اشغال گرفته باشه درست میشه. پیش میاد این چیزا.. فعلا تا راه بیفتین این استرسا میاد سراغت. صدقه بده. دلتم بد نکن که مغازه اومد نداره و این حرفا. امیدت به خدا باشه.