2777
2789

سلام

من عاشقم و سه ساله دارم عذاب میکشم

۲۴ سالم شد و واقعا دوروزه حس میکنم دارم میمیرم یا اینکه خودم تمومم کنم 

شاید بنظرتون مسخره بیاد ولی قبل ازین اتفاق منم برام مسخره بود کسی از عشق صحبت میکرد

با اینکه میدونم ادم خیلی بدی هست و دست ب دعا و طلسم داره همون اول رابطه اسم مادرم و موهامو ازم خاست و من این چیزارو نمیدونستم 

از همه خیانتاش و بدی هاش و اعتیادش چشم پوشی کردم 

و دیشب دوباره فهمیدم ک برا دوس دخترش جشن گرفته وطلا خریده 

جالب اینجاست که بهم گفت برا سرمایه گذاری میخاد طلا بخره منو برد زرگری تا براش طلا انتخاب کنم 

و از انتخاب طلای دخترونه همونجا فهمیدم ک کادو میخاد بگیره 

و تو چشماش نگاه کردم و حس کردم که دنیا برام تموم شد 

هیچ پسری به چشمم نمیاد 

همه بهم میگن چرا قدر خودتو نمیدونی ولی تو کتم نمیره 

تا ی پسر میاد جلو با این مقایسش میکنم و...

نمیتونم اجازه بدم کسی جز اون بهم دست بزنه 

طلسم مغزتو رد داده

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی ؟ نتیجه گرفتی؟

من نتیجش جوری نبود که از نزدیک ببینمش 

اما خواب های عجیبی میدیدم که بهم ثابت شد واقعا بوده یه چیزایی

خیلی هام نتیجه گرفتن من همینجا یادش گفتم