2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393365 بازدید | 77123 پست
امیدوارم تا سن پیری کنار هم شاد وسلامت باشید🥰🥰🥰🥰رفیق و همراه خوب نعمت بزرگیه 😉😉😉

امیدوار جون مامان بابای من خیلی با هم یکی به دو داشتن😐 مامانم جمعگر بابام اهل ریخت و پاش و علی بی غم🙄

مامانم اهل روضه و مسجد🙂 بابام اهل  فیلم و آهنگ و دیش 😉

مامانم یک چشمه رو گیر 😉بابام عاشق عذر میخوام سر ک و ن لخت😊 بابام اهل شوخی و معاشرت 😙مامانم خشک و رسمی با افکار قرون وسطایی🥲

خلاصه ۱۸۰ درجه با هم فرق داشتن  🙂🙃

ولی الان ۱۵ ساله فوت کرده همش مامانم میگه شویی باشه چوبی باشه 😏

حالا فکر کن یک همسر همراه و دلسوز هم داشته باشی 🫠میدونی خدایی همسر من خوبه ولی زیادی غرغرو تشریف داره سر هر چیزی دلش به جوش میاد و غر میزنه عین کتری اب جوش همش غل غل داره🤨

برای خورشید پس از شبهای طولانی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به همه اين پيام شما رو خوندم خواستم بگم متاسفانه همونايي بيشتر دارن بيشتر چرتكه اموال بقيه رو م ...

دقیقا

زنداییم به من گفت شما دو نفر کار میکنید

با نیت بد البته

واقعا کار کردن سخته

بعد بیای خونه با کار خونه و مثل شما با بچه و و و 

امیدوار جون مامان بابای من خیلی با هم یکی به دو داشتن😐 مامانم جمعگر بابام اهل ریخت و پاش و علی بی غ ...

روح شون شاد 

ببین عزیزم دیشبی رفتیم خونه ی یکی از بزرگای فامیل حدود ۸۰ سالی دارن با خانم ش هی کل کل می کزدن

خنده م گرفت 

گفتم پس ما هم پیر شیم دوباره کل کلا هستن

شاید جنس شون و سوژه ش فرق کنه

😉😉😉

فقط قیافه است لاماری از اون بهتره

اصلا ماشین شاسی ی ابهت خاصی داره 😎

لاماری

اون نشد تیگو

اونم نشداف ام سی

نشد این همه ماشین شاسی

🤪🤪🤪

انشالله خدا یکی ب تو بده یکی ب من😜

یکی هم ب هر کدوم از قرتیای دورهمی♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مثل خودم متواضعی🤪من لاماری میخوام🥺لاماری مشکی🥺 خب چه کنم مجبورم به چینی فکر کنم🥲وگرنه به قول پسر ...

آخ اره😅

فکرشم لبخند میاره روصورتت آدم😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

😂😂😂خبری ازش نیسمعلوم نیس باز برا کی دام پهن کرده

هرکسی هس بیرونه سایته🤪

اشکال ندارد تو سوگلی ای😂