2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380832 بازدید | 75896 پست
@دلبرشیوا64 دیدم آنلاینی دختررر کجا رفتی حاجی حاجی مکه دوروزه منتظرم نخواستیم بابااا خودت سلامت بیا ...

سلام عزیزم ببخشید بابت تاخیر ،اومدم گوشی گرفتم دستم چند دقیقه بعدش دخترم اذیت کرد دیگه رفتم خوابوندمش.

واسه دوتا موضوعت به امید خدا خوب و مثبت وباب دلتون خواهد بود فقط کمی زمان میخوره اما نه طولانی ولی نتیجه انشالله عالیه .

خانومای عزیز امشب برای حاجت دل همتون دعا کردمانشالله که به همه ی خواسته هاتون برسین ❤️🌷🤲برای من هم ...

عاطی جان دوست داشتی حرف بزن سبک شی. تو خیلی خانمی. مهربونی از چهرت میباره.. حس میکنم همیشه غم داری.. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شوهرم مهربون میشه یعنی یه خراب کاری کرده. یا مریضه😂😂بهش میگم چی شده چیکار کردی خندش میگیره.. من ...

مردها کلا بامزه آن

شوهر من خرابکاری کنه هی یواشکی نگام میکنه یعنی یه یه نگاه میفهمم 😆😆😅😅

به شدت هم مغز ش رو میخونم خودش میگه وای میترسم فکر کنم تو بفهمی😉😉😉😉

ساعت 

۱:۱۰

۱۴۰۲/۱۰/۱۴

ب وقت ایران 😁

دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد

🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂

قدمتو رو‌چشمام گذاشتی فندق من 🤗♥️♥️♥️♥️♥️🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

سلام عزیزم ببخشید بابت تاخیر ،اومدم گوشی گرفتم دستم چند دقیقه بعدش دخترم اذیت کرد دیگه رفتم خوابوندم ...

سلام عزیزم یک بار ازتون خواستم ولی ندید پستم  میشه حستون رو راجع به ما هم بگید

خانومای عزیز امشب برای حاجت دل همتون دعا کردمانشالله که به همه ی خواسته هاتون برسین ❤️🌷🤲برای من هم ...

عزیزم انشاالله که هر چی خیره براتون رقم بخوره و به خواسته اتون برسید🤲

مردها کلا بامزه آنشوهر من خرابکاری کنه هی یواشکی نگام میکنه یعنی یه یه نگاه میفهمم 😆😆😅😅 به شدت ه ...

اره بابا. بچه هایه سیبیلو. امشب جایی دعوت بودیم شوهرم الکی خودشو زده بود مریضی گفتم پاشو خودتو جمع کن لوس بازی در نیار، میخندید میگفت نقشم نگرفت😂😂😂به قول ما خودشو زده بود به شال مرگی😜😜😜

ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

الهیییییی🤩😘💖🌷

تولدش مبارک🥳👏♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

مبارک باشه تولدش. اتفاقا الان دنبال یه پست ازت بودم تا ریپ بزنم. انشالله موفقیت و سربلندیشو ببینی🤲🏻🤲🏻🤲🏻خوشگل خانمو ببوس😍😍

ای جونم مبارکه 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍯🎂🎂🎂🎂🎂🎂برای همه کیک تولد آوردم 🍑

چرا آخری شبیه کو ن میمونه؟؟

هلو ها هم کو ن دار شدن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄😄😄

خواهشاً منو اذیت نکنید من الان زایمان کردم دارم میرم ریکاوری 😄