2777
2789
بلهمن از اینکه با ازدواج آدمها می خوان استقلال همدیگه را بگیرند به شدت مخالفم.تو همه چیز میگن ازدواج ...

حرفتون درستها

ولی خب تو قضیه کنار هم خابیدن صدق نمیکنه عزیزم با کنار هم خابیدن استقلال همو نمیگیرید که

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت با یکی دیگس🤣🤣🤣چه دلت خوشه و میگی دلش میخواد تنها بخوابه

نه عزیزم دلش نمیخواد فقط به اون قول داده دست به تو پزنه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
حرفتون درستهاولی خب تو قضیه کنار هم خابیدن صدق نمیکنه عزیزم با کنار هم خابیدن استقلال همو نمیگیرید ک ...

خب همه این قضیه را دوست ندارند

چرا بعضی چیزها را اینقدر زوم می کنند روش.

بعد هم روحیات افراد متفاوته،

نمیدونم چه کاری هست که میگن زن وشوهر کنار هم بخوابن، اتفاقا اینجوری مردها یا زنها بیشتر تحریک میشن ودر طول روز ممکنه، بیشتر تو فکر رابطه بیفتن

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
اصولا من کم حرفم، ببین عزیزم اینجا خیلی بد بینت میکنن، یا به شک میندازنت، یا مثلا اعتماد به نفستو تخ ...

خودتون رو با اینا گول بزنید 

دوروز دیگم تاپیک وای خیانتتون رو ما راهنمایی کنیم

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

سلام عزیزم خوبید ان شاءاللّه دختر خوبم حتماً با یه مشاوری صحبت کنید که به شما طوری کمک کنه که بتونی رابطه تون رو درست اداره کنی لطفاً خسته نشو یه رابطه درست تلاش میخواد ایشون شما میگید که مشکلی از لحاظ اینکه رابطه زناشوئی داشته باشید ندارن و اینکه الان تونستید در مورد خرید خونه تا حدی درست بشه پس از پس رابطه عاطفی تون هم برمیایید ناراحت نباش تلاش کن مطمئناً ان شاءاللّه نتیجه اش رو میبینی 

اسی جون من تمام تاپیک هات را خوندم

از این شوهر برات درنمیاد

دو تا راه به نظرم داری

یا سریع بچه دار بشو و کلا هم دیگه شوهرت و رفتاراش  برات مهم نباشه یعنی اصلا و ابدا آدم حسابش نکن و با بچت خوش باش

یا جدا شو و این دندون لق را بکن

مشاور و تراپی و ....هم وقتی اثر داره که شوهرت همراهی کنه وگرنه هیچچچچ فایده ای نداره

یه جا گفتی ۳۱ سالته

یه جا گفتی ۴۰

اگه ۳۱ سالته واقعا به نظرم خودتو نجات بده

اما اگه ۴۰ ساله ای سریع تر بچه بیار بعد با بچت کیف کن 

در هر حال کوچکترین اهمیتی دیگه به این مرد نده نه اینکه به ظاهر اهمیت ندی و تو دلت آشوب باشه ها واقعا آدم حسابش نکن

خودتون رو با اینا گول بزنید دوروز دیگم تاپیک وای خیانتتون رو ما راهنمایی کنیم

دوست دارید همه به زندگیشون با شک و شبهه نگاه کنن، یکم دیدتونو تغییر بدید، الان شک و دو دلی در این خانم. ایجاد کنید یا من یا دیگران، چه منفعتی برای شما داره، اینقدر بدبینی هم خوب نیست، سالها از زندگی من میگذره با توجه به تجربه ی خودم نظر دادم و خداروشکر مشکلی نداریم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
خودتون رو با اینا گول بزنید دوروز دیگم تاپیک وای خیانتتون رو ما راهنمایی کنیم

من سالها عضو این سایت بودم، قطعا اگه مشکلی برام پیش بیاد اینجا تاپیک نمیزنم تا اشتباه راهنمائی بشم! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است