2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380846 بازدید | 75896 پست
برگشته عزیزمراستی خبر خوبت چی بود؟

منم خیلی کنجکاو شدم. روم نشد بپرسم. 😁😁😁

ازش خوشم میاد خیلی امید به زندگی داره. تازه یه میکایی درست میکنه بیا و ببین. کیک خیسشو یکی از بچه هایه سایت خورده عکسشم گذاشت نگم برات. 😋😋

دختر منیر جان،چقدر قشنگ مینویسی. دل ادم گرم میشه با نوشته هات. خدا مادرتون رو رحمت کنه که دختر گلی م ...

قربونت.چشمات قشنگ می بینه.ممنونم که تو این شب یادی ازمادرم کردی.هرآنچه که دارم وبلدم ،همه حاصل مهربانی وزحمت پدرومادرخدابیامرزم بوده

تن و جونت سلامت باشه و آرزوهات ختم به خیر وخوشی

خدایا بی نهایت شکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امضای خدا 🤗♥️♥️امروز دفترمو نگاه میکردمی سمتش تایم اصلاح و پریود شدنم مینویسم 😁ی سمتش نذرامو 😲😲� ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر که بالاخره شد... سختی داره ولی میشه. ❤️❤️❤️❤️❤️

حالا مادر شوهر من داماداش میومدن تمیز ممیز میکرد ی صفایی ب صورتشم میداد 😁

اخه واقعا فرقی با پسرا ندارن.. مامان من روسری نمیذاره تی شرت و شلوار میپوشه ولی نه اونی که خودشون هستن میپوشه یه ذره ژیگول تر. 🤪

عزیزم بیین مشکلات زندگی ب مرور زمان روی جسم و روح مون تاثیر میزارهوبعضی وقتا ی جای اینقد درد ای بزرگ ...

بله عزیزم درست میگید،من وقتی کسایی رو میدیدم که اتفاقای بد واسشون میفتاد با خودم میگفتم چطوری پذیرفتن،چطوری تحمل کردن،چون در خودم نمیدیدم اون تحمل رو، ولی الان در اون مرحله هستم و پاسخش رو گرفتم خدایی که درد رو میده درمانش رو هم میده چه روزا که بر ما نگذشت چه شبایی که عاجز بودم و فقط خدارو صدا زدم،اون لحظه ی زاری و التماس که میگن،از خدا خواستم کمکمون کنه،و خدا تا الانش دستمون گرفته انشاالله از این به بعد هم همه چیز خوب پیش بره و استرس مون کمتر شه زخماش بسته شه پانسمان و شستشوهای روزانه تموم شه درداش کمتر شه الهی آمین

خانومای عزیز امشب برای حاجت دل همتون دعا کردم

انشالله که به همه ی خواسته هاتون برسین ❤️🌷🤲

برای من هم وییییژه دعا کنین لطفا که خیییلی محتاج دعا و معجزه تو زندگیمونم 💔😢🥹

خدایا شکررررت 😙
شوهر منم 🤣🤣🤣🤣یه روز غر نزنه من شک میکنم یه چیزیش شده

من شوهرم مهربون میشه یعنی یه خراب کاری کرده. یا مریضه😂😂بهش میگم چی شده چیکار کردی خندش میگیره.. 

منم مهربون بشم میگه حرفتو بزن چی میخوای؟ کجا قراره بری؟ 🤣🤣🤣🤣

کتابا و جزوه های دانشگاهیم تو انبار مامانم اینا مونده بودبگذریم که مامانم یه سریش رو بدون اجازه من د ...

چقدر خوب🌷

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عزیزم خداسلامتی بده .انشالله روزای خوبمیشه بدونم چراشوهرتون عمل میکنه پشت سرهم؟؟

ممنون عزیزم انشاالله، به دعاهای شما دوستان ولطف خدا روزای خوب هم برسند،بله عزیزم به خاطر سوختگی شدید هر بار بافت مرده رو جدا می‌کردن و صبر میکردنن ببینن خون در جریان میفته ،که نشد و دکترش رو عوض کردن و جراح پلاستیک عمل هایی روی پاش انجام دادن این شد که چند بار اتاق عمل بردن که یکیش از ساعت۸صبح تا۴طول کشید و دکتر گفت دعا کنید بگیره که لطف خدا خوب پیش رفت ونیاز به مراقبت داره