2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391558 بازدید | 77018 پست

سلام دوستان ...خوبید انشالله...اومدم بگم امشب مادرشوهرم شام درست کرده لود برای اون جاریم....خوب....رفتم دنبالش که ببریمش خرید گفت شما هم بیاید...گفتم نه ممنون...اگه خواستم بیام بعد شام میام...با یه حالتی گفتم که متوجه بشه و مستقیم نخوام خودمو بد کنم جلوش... زود متوجه شد ...گفت باشه بعد بیا شام بخور...ولی از خرید که رسیدیم نذاشتن بریم خونه گفتن بیاید سر سفره ...منم اخر همه رفتم نشستم خودمو مشغول نماز کردم...بعدم وانمود کردم بینیم درد و مراقبت نیاز دارم نمیتونم بلند بشم جم کنم و ظرف بشورم...ظرفارو گذاشتم رو هم گفتم پسرم بیا اینارو بذار تو سینک من نمیتونم چیزی بلند کنم😁😁اروم چند وسیله سبک برداشتم گذاشتم رو کابینت به طور سربالا و لوووس 🤣🤣🤣گفتم کمک میخوااای؟؟؟گفت نه تو برو بشین ولی مشخص بود زورش گرفته

شوهرمم پیشم بود هی قربون صدقم میرفت میگفت بلند نشو مراقب باش🤣🤣🤣

و این چنین شد که به طور زیرکانه ای موفق شدم به هدفم برسم😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا. بچه هایه سیبیلو. امشب جایی دعوت بودیم شوهرم الکی خودشو زده بود مریضی گفتم پاشو خودتو جمع ک ...

اون پستت ریپ نشد..

خیلی ممنون ک یادت مونده بود🥲♥️♥️

خیلی ممنون از دعای قشنگت 🤗♥️ همچنین برای گل پسرت 🤗♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

گذاشتم ساعت زایمانم بیاد یهو بنویسم 😁

تازه ساعت ۱۱/۳۰ ب شوهرم میگفتم نخوااب باید بریم بیمارستان وقت زاییدنم 🤦🏻‍♀️😄

می‌گفت برو هماهنگ کردم با بچه های بیمارستان

اون دیوونه تر از منه 🤦🏻‍♀️😄

اون پستت ریپ نشد..خیلی ممنون ک یادت مونده بود🥲♥️♥️خیلی ممنون از دعای قشنگت 🤗♥️ همچنین برای گل پسرت ...

خدا حفظش کنه. ممنون از دعات. 

من ساعت دو همرو بیدار کردم، اماده شدیم رفتیم 4 بستری شدم 11 زایمان کردم.😖😖 

ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

مباااارک باشه عاطفه جاااان

قدمش پر خیر و برکت باشه انشالله

باورت میشه یمدت نیومد تاپیو حواسم نبود بارداری؟؟

سلام دوستان ...خوبید انشالله...اومدم بگم امشب مادرشوهرم شام درست کرده لود برای اون جاریم....خوب....ر ...

آفرین عزیزم ،خواستم برات بنویسم دیگه دیدم حرفم با دوستان یکیه💖

تاعید بینی تو بهونه کن همین فرمون برو جلو،بعده اونم کم کم عادت میکنن به این طور بودن،

چون تجربه ثابت کرده یه رفتاری روادامه دار انجام بدی دیگه بقیه یادشون می‌ره قبلا چطوری بودی،کم کم عادت میکنن ب اینطور بودنت😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مهسا پروژه مامانم با موفقیت تمام دست اندرکاران به پایان رسیدخدا رو شکر چیزی نبوده

خوب خداروشکر... ❤️❤️چه زود جوابشو دادن. من فک کردم چند روز دیگه جوابش میاد. 

دست اندرکاران هم خسته نباشن😂😂الهی که هنیشه واسه جشن و خوشی برید. 🤲🏻

مهسا پروژه مامانم با موفقیت تمام دست اندرکاران به پایان رسیدخدا رو شکر چیزی نبوده

خداروشکر🥳♥️

دسته دست اندر کارااااان درد نکنه🌷

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...