2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391654 بازدید | 77018 پست
پس بلند تری از من😊دامن ب قد بلندا خییییلی میاد😋من حس میکنم با دامن باید کفشام پاشنه دار باشه ک اون ...

الان که ملت دامنو با کتونی میپوشن. 🤪

من پاپوش دارم جاییذنیرم اونو میپوشم تو خونه ی میزبان. از اینایی که طرح کفشن. 

شب و روزگارتان به شادی امضای خدا پای آرزوهاتون

امضای خدا 🤗♥️♥️

امروز دفترمو نگاه میکردم

ی سمتش تایم اصلاح و پریود شدنم مینویسم 😁

ی سمتش نذرامو 😲😲😲

چقدر نذر کرده بودم واسه کار شوهرم 🥺 اینو می‌نویسم چشمام پر اشک 🥲🥲

اها ببین اشکا ریخت 😁🥲🥲🥲

باورم نمیشد حالا نوبت ادای نذرام 🥰♥️♥️

خدا امضا کرد 🥺🥲

دوندگی داشت کارای اداریش زیاد بود ۳ سالی طول کشید 😄 

سر خدا شلوغ بود 🥲🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم بنده همین ققنوس هست اما به ترکی استانبولی خواستم ققنوس فارسی بنویسم زد تکراری نمیدونم چرا یهو تر ...

حالا که صحبت اسمتون شد. اسم کاربریتون رو میشه اسپل کنید؟ ❤️❤️ممنون میشم. 

سلام عزیزم خداروشکر که مرخص شدن🌷،انشالله این روزامیگزره روزای خوب توراهه🤩مطمئن باش

سلام دوست عزیزم،انشاالله گلم دیشب دوبار خواب دیدم روی پاش داره راه میره،میگفتم پات خوب شده دیگه خون نمیاد

مامان منم روسری سرش میکرد پیش شوهرمعقد بودیم...دیگه شوهرم گفت مادر من محرمم ب خدا 😄بعد زبون شوهرم ن ...

مادرشوهر منم اکثرا میذاره. ولی همون اعتقادی که باعث میشه روسری بذارن داماد رو تا اخر عمر بهشون محرم میکنه.. حتی بعد طلاق یا مرگ دختر.. حتی پیش ما میگن برای تلقین میت تو قبر داماد بره کارشو انجام بده. 

ممنونم دوست عزیزخداروشکر دیگه عملهای همسرتون تموم شد؟

نمیدونم عزیزم،بستگی به نظر دکترش داره فعلا معاینه هرچند روز انجام میده،ولی میگه زمانبر هست و طولانی بهتر شدن پاش و راه رفتنش

مادرشوهر منم اکثرا میذاره. ولی همون اعتقادی که باعث میشه روسری بذارن داماد رو تا اخر عمر بهشون محرم ...

حالا مادر شوهر من داماداش میومدن تمیز ممیز میکرد ی صفایی ب صورتشم میداد 😁

تو این شب عزیز،از خدای مهربون میخوام،مثل همیشه نگاه محبت آمیزش رو از ما نگیره.به اندازه ی ظرفیتمون ، ...

دختر منیر جان،چقدر قشنگ مینویسی. دل ادم گرم میشه با نوشته هات. خدا مادرتون رو رحمت کنه که دختر گلی مثل شما دارن. من شما رو از قبل تو تاپیکایه دیگه دیدم و همیشه ازتون خوشم میومد. ❤️❤️❤️بهترینها براتون اتفاق بیفته🤲🏻🤲🏻

بنده از پزشک شنیدم اولین علامت کمبود ویتامین دی درد دست و پا هست اصلا نترس چون کمبود ویتامین دی بین ...

دکتر براش قطره ویتامین دی نوشت ولی هفته ای پنج قطره، داروخونه گفت خیلی کمه هفته ای ۵تاقطره،من که به دستور پزشک پیش میرم تا دوباره آزمایش بگیرم

امضای خدا 🤗♥️♥️امروز دفترمو نگاه میکردمی سمتش تایم اصلاح و پریود شدنم مینویسم 😁ی سمتش نذرامو 😲😲� ...

بخدا منم گریه ام گرفت😭

منم ی نگاه ویژه از خدامیخام تاسال بعد همین موقع🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها امشب شب ارزوهاست😊التماس دعا😘منم همه تونو دعا کردم🌷انشالله سال بعد همین موقع ب همه آرزوهای ...

ممنون مامان رها جان. منم هموتونو دعا کردم انشالله به خواسته هاتون برسید. 🤲🏻

الان که ملت دامنو با کتونی میپوشن. 🤪من پاپوش دارم جاییذنیرم اونو میپوشم تو خونه ی میزبان. از اینایی ...

اره میبینم ولی زشت میشه گاهی🤪

آهان🌷

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ممنون مامان رها جان. منم هموتونو دعا کردم انشالله به خواسته هاتون برسید. 🤲🏻

فدات عزیزم انشالله💖