2777
2789
من ازموقعی داداشم فوت کرد دیگه خوشم ازاین دنیا نمیاد

درسته، دنیای قبل از غم با دنیای بعدش واقعا متفاوته، اکثرا درک می کنند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شماها دیگه خیلی همه چیز جدی گرفتید . پس ایمانتان به خدا کجا رفته

من یه شب حمله پانیک شدم  واز اون شب این طوری شدم  خودم خسته شدم  میدونم مرگ به این وحشتناکی نیس ومن باید تا زمان مرگ زندگی کنم  اما مغزم اجازه نمیده 

یعنی همه چیز درست میشه؟  

منم مثل شمام و خیلی دوست دارم از دنیای پس از مرگ بدونم هر چی بیشتر تحقیق کردم بیشتر متوجه شدم که مرگ اصلا ترسناک نیست ما میترسیم چون چیزی ازش نمیدونیم،فقط بدون تک تک کارای خوب و بد این دنیامون حساب کتاب میشه و کوچیک ترین چیزی پنهان نیست مثلا از سلام دادنامون ،لبخند زدنامون به هم بگیر تا ثوابای بزرگتر و گناهای کوچیک و بزرگ

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
روحمون زنده هست میریم برزخ

آره . 

راحت برات توضیح بدم

یه فضانورد وقتی میخواد بره فضا لباس مخصوص فضانوردی میپوشه که بتونه زنده بمونه . 

روح ما هم که اصل وجودمون هست برای زندگی در این دنیا یه لباس میخواد دیگه که بدنمون هست و وقتی این لباس کهنه و فرسوده میشه و دیگه قادر نیس روح رو نگه داره ، روح ازش جدا میشه و لباس رو همینجا دفن میکنن و حس آزادی رو اون موقع درک میکنی

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن 

من یه شب حمله پانیک شدم واز اون شب این طوری شدم خودم خسته شدم میدونم مرگ به این وحشتناکی نیس ومن ...

شما ورودی های مغزت به چرت و‌پرت باز کردی .باید بری با یه ادم خوب که ارمش داره . و خیلی نرمال به این قضیه ها نگاه میکنه مشورت کنی

گآهی اوقات اصلا نمیفهمی تو یه جمع قرار میگیری یه حرفی میزنی انسان جایز خطا هست 😭

منم نسبت به رفتارم خیلی وسواس دارم جایی برم شب قبل خواب با خودم مرور میکنم که چه حرف و کار اشتباهی کردم

یعنی همه چیز درست میشه؟  

در هر صورت همه ما وارد دنیای بعد مرگ میشیم 

گریزی ازش نیست 

من صوت های امینی خواه سه دقیقه در قیامتش رو گوش میدم 

خییلی اطلاعات خوبی بهت میده 

که کلا تو دنیای بعدی چطور با اعمالت روبرو میشی و هر کاری که میکنی چطور ملکوتت رو تحت تاثیر قرار میدی

خواستی گوش بدی از سایت خود امینی خواه دانلود کن من وقت هایی که کار خونه انجام میدم گوش میدم حدود ۹۵ جلسه هست 

منم نسبت به رفتارم خیلی وسواس دارم جایی برم شب قبل خواب با خودم مرور میکنم که چه حرف و کار اشتباهی ک ...

منم خیلی اینجوریم قبلا یه جایی یه حرفی زده باشم یادم نمیاد طلب استغفار میکنم خدا خودش ببخشه