2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403489 بازدید | 77990 پست
آفرین فکر خوبیه😁پارسال من یه کت مشکی ساده با شلوار راسته کیف و کفش مشکی و شال مشکی پوشیدم رفتن مهمو ...

منم عاشق مشكي ام ولي منجوق دوزي باشه يا شالم مشكي لبه مرواريديه 

اگهزكتم ساده باشه به دوستم ميگم با پولكو مونجوق سنجاق سينه سنجاقك درست كنه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
بنظرم از الان بریم خرید بهتره....یه جا پالتوهاش۱۸۰۰بود که جاهای دیگه همونا۲۲۰۰_۲۳۰۰میدادن الان آف زد ...

اره منم همیشه زودتر میخرم،

من هرساله عید یدونه مانتو خوبو مجلسی وشیک میخرم تا آخر سال یدونه مجلسی داشته باشم😊البته کلی میگردم

(امسالم ی مانتو خریدم۱۶۰۰بیشتر جاها

۳۵۰۰بودقیمتش😄قوم شوهردیدن😮شدن)

چندبارم چندنفردیگه رومثال زدن که ب فکر جیب شوهرش نیس🤣(ب در میگفتن دیوار بشنوه)

اواخر مهرم که مانتوها خوب آف میخورن اگر بتونم دوتامیخرم 

بارانی رو اواخر آذر میگیرم ک قیمتانصف میشن

پالتو هم اواخر بهمن خوب آف میزنن،منم پارسال هفتصد خریدم همونا رو ماه قبلش دومیگفتن ،

چند سالیه عیدا میریم مسافرت دیگه لباس عیدموکسی نمیبینه اگه پیدا نکردم هم نگه میدارم از نیمه فروردین ب بعد میگیرم که اون شور بخابه قیمتا ثابت تر بشه😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا 👌👌👌👌من همیشه میگم اونا پول پارو میکنن جوونا خودشونو برای اونا می کشن

والا عصر جدید رو یادته پخش میشد؟؟؟؟یکی از اقوام ما دختره۱۸سالش بود در حدی از آریا عظیم نژاد خوشم میاد که هر طور شده میبینمش شده خودکشی میکنم خبرش بپیچه و به گوشش برسه🤕🤕🤕یه شب که این پیامو بهم داد گفتم اینا همه ی حرکتاشون فیلمه زبان بدن رو آموزش دیدن میاد لبشو کج وکوله میکنه بغز میکنه تا احساسات چهارتا مثل تو رو برانگیخته کنه براش سر ودست بشکونین بیشتر تو چشم بیادتک تک حالتاشون صد بار جلو ی آیینه تمیرین شدست 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره اونم عالیه من اگه سالی چند بار برم لباس بخرم همه رو مشکی برمی‌دارم😂کلا حسم تو لباس مشکی نسبت به ...

منم هنوز از مشكي سير نشدم 😂

مشكيو هم برا دورباشد عزا ميشه پوشيد هم مهموني

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩بعد۶سال پارسال یه کت وشلوار مشکی خریدم..‌‌.میگم مغازه ی دوست شوهرم کت وشلوار۱۸۰۰هست ...

کرم خیلی مجلسیه جای دیگه نمیشه پوشید،

نخودی هم جاهای محدود 

بنظر من شلوار رنگی رونمیشه هرجایی پوشید،مانتو هررنگی باشه مشکل نداره😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

از الان فکرم ویس لباس عید هست هیچ سالی لباس عیدنمیخرم ولی امثال واقعا لازم دارم بنظرتون چی بخرم که ب ...

کت و شلوار بخر که چند سال راحت باشی من سالی یه دونه میگیرم هر چند سال قدیمی ها رو رد میکنم. الان 4 تا دارم که فقط عید و مهمونیایه خاص میپوشمشون. امسال از تابستون دامن خیلی ترند شده. کت با دامن فون خیلی قشنگه.

اره منم همیشه زودتر میخرم،من هرساله عید یدونه مانتو خوبو مجلسی وشیک میخرم تا آخر سال یدونه مجلسی داش ...

دقیقا عین من😍😍😍😍من کت وشلوار پارسالموقبل سیزده بدرخریدم۹۹۰تومن جنسش عالیه الان میگم کاش رنگ کرم یا نخودی میخریدم میذاشتم کنار بمونه....یه مانتو کوتاه جین هم خریدم۴۸۰تومن رنگ زغالی که همیشه مدهست‌. بعد تابستون یه کفتان خریدم۸۰۰خورده ای همه جا۱۲۰۰بود اکثر مغازه ها.جنسش خیلی عالیه‌.یکی دیگه هم آخرای تابستون خریدم۴۰۰به جنس کفتان نمیرسه ولی واقعا خوب بود. قیمتا روهم اصلا به کسی نمیگم کسی بپرسه همون قیمت اصلی رو میگم یا میگم شوهرم حساب کرده من نمیپرسم🤪🤣🤣🤣والا بگی میگن آره حراجی خرین هستن...لباس گرم هم مثل توأم....امثال تو آف سعی میکنم برا استایل سال بعدم بخرم‌اصلا هم جیگلی بیگلی نمیخرم که از مد بیفته

کت و شلوار بخر که چند سال راحت باشی من سالی یه دونه میگیرم هر چند سال قدیمی ها رو رد میکنم. الان 4 ت ...

کت وشلواررنگی هم میخری؟چ رنگایی؟

اره هنوزم ک هنوزه خیلی قدرت بدنی بالایی دارنمنم 😲میمونم گاهی از بعضی حرفاشون😅مادر بزرگ من خیلی کم ...

پس همه ی سن بالاها اینجورین. واسه ما میگه دکتر گفته فقط گوشت گوسفند بخور. 😉😉

کت و شلوار بخر که چند سال راحت باشی من سالی یه دونه میگیرم هر چند سال قدیمی ها رو رد میکنم. الان 4 ت ...

آره من گیر رنگ هستم اگه کت تک بخرم۲۵۰۰ شلوار هم۱تومن میشه۳۵۰۰من نمیخوام انقد هزینه کنم‌.بنظرت کت وشلوار ست کرم یا نخودی بد دیده میشه؟مغازه ی دوست شوهرم دارن۱۸۰۰

کرم خیلی مجلسیه جای دیگه نمیشه پوشید،نخودی هم جاهای محدود بنظر من شلوار رنگی رونمیشه هرجایی پوشید،ما ...

آخر چی شد خواهر سرگیجه گرفتم😁

ممنون نوشجان شما هم 🌷چرا؟ همسر و دختر من که خیلی دوست دارن

سردرد بودم هیچی نزدم بجز عدس 

حالا قر وقر که لااقل یه تنماعی باز کن کنارش 

تسلیم شدم دیگه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟