2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1405697 بازدید | 78168 پست
پاییز جان احساست رو درک میکنم خودم روزی واستادم رو به قبله و گفتم خدا اگه دروغ نیستی اگه امام حسینت ...

ممنون عزیزم که برام نوشتی

نمیدونم چی شده ولی انشاالله که پدرتون حالشون خوب باشه

مهسان انشاالله میگذرم ازین شرایط

اخه میدونی من پارسال یه عزیزی رو از دست دادم که داغش هیچوقت برام سرد نمیشه😔

هنوز ترس تو جونم هست چون خیلی یهویی از  دست دادیمش

نمیخوام بیشتر از این ناراحتتون کنم برای همین نمیگم کی بود و چطوری رفت

بخودش قسم که هنوز کفر نگفتم بهش

پرسیدم چرا بابای من ولی کفر نگفتم

گفتم کمکمون کن ولی نگفتم ....

تعیین تکلیف براش نکردم فقط دعا کردم

مگه خودش نگفته میتونید دعا کنید؟میتونید نذر کنید؟

من بخودش امید بستم بقیه اش با خودشه

همین الان صبر اومد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اون موقع خوشت نیومده باشه برای من بهتر تره من عاشق اینم تو قلب‌هایی نفوذ کنم که از من بدشون میا ...

اهان

یه چیزایی یادم اومد

تو اومدی اون کارت رو توجیه کردی

منم رو‌ منبر بودم

بد موقع اومدی 😂😂😂

بعد منم دیدم مرغت یه پا داره گفتم جوابتو نمیدم( بقول خودت با لحن بهتر) منظورم فقط تو اون مورد بوده

ولی زیر بار خوشم نیومدنه نمیرم

این بهتونه ایهاالناس 

[QUOTE=367580613]وای شفت کس چرا تو جمع میگفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی امیدوار ...

ما آبشار میریم

فکر کن مسیر سخته دیگه

میبینی

زن و شوهر با دو بچه ۵ ساله و ۲ ساله اومدن تا خود آبشار

یعنی کلی راه اومدن

من خوشم میاد اینطور ادما رو میبینم

یعنی بچه باعث محدودیت نمیشه( منظور اینجور جاها رفتن)

سلام جیران جانمروح پدر بزرگوارتون شادشما باقیات صالحات پدر هستیندکتر پدر منم گفتن دیر اقدام کردین گف ...

بهار جان روحیتو نباز. شما بیفتی بخوای ناراحتیتو بروز بدی پدرتون اذیت میشه روحیشو از دست نیده. روحیه خیلی مهمه. خداروشکر ر که دختر گلی مثل شما تربیت کردن که دوای دردشی.. حتما خوب میشن نگران نباش... سخته سرپا بودن ولی تو میتونی. مواظب خودت باش. ❤️❤️❤️❤️پسر دوست مامانم رفته بود ترکیه که بره المان. حالش بد شد فهمیدن سرطان غدد لنفاوی داره. برگشت ایران فک کنم 28یا 9 سالش بود. درمان شد خیلی روحیش خوب بود. دو ماه پیشم ازدواج کرد. هممون اطرافمون دیدیم که درمان شدن. نگران نباش 

بهار جان روحیتو نباز. شما بیفتی بخوای ناراحتیتو بروز بدی پدرتون اذیت میشه روحیشو از دست نیده. روحیه ...

برای منم دعا کنیدزود خوب شم گلم

نخواستین بشه دیدین شد   
کافیه لب تر کنی اینجا😂از روز ازل برات پرونده میسازنمهسامن قبلا گفته بودم شوهرم اسنپ کار میکرداز شهر ...

یادمه اسنپو ولی اون خانمو نه.. بعضیا واقعا مریض روحین.. راننده باشی نون حلال ببری سر سفرت شرف داره به خیلیا که درامد انچنانی دارن. نونشونو تو خون مردم میزنن. شوهر خود من یه زمانی کارش کم بود داشتیم خونه میساختیم میرفت پیش باباش کار میکرد واسه روزی 50 تومن. ولی اون زمان 50 تومن کلی از مشکلاتمونو حل میکرد.. خیلی وقتا ادمو از حرفایی که میزنه پشیمون میکنن. 

سلام جیران جانمروح پدر بزرگوارتون شادشما باقیات صالحات پدر هستیندکتر پدر منم گفتن دیر اقدام کردین گف ...

ای خداااااا 🥺🥺🥺🥺🥺

منه احساساتی چشمام خیس شد 💔💔💔💔

خدا حفظت کنه ک داروهاشو خریدی 🥰😘

راست گفتن دیگه خوب میشن ب حق ۵تن 🥺

تبی کادو من به تو بادکنک خاردار دوبل فلفلی هست تنها اینطوری حس و حالت بلکم فروکش کنه 😅😅تا یک نفر ر ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اتفاقا میخواستم فردا برنامه بچینم برای صبح که دخترا تو مدرسه و دانشگاه هستند 

تا امتحان کنم 🙈

اونم از شانس ...همین الان پ ی رود شدم 

خخخخ 🤣 

تو فرض کن سرت رو انداختی تو ماشین لباسشویی 

یه هووو وسط عملیات کار کنه 🤭😁😜😜😜😜

یادمه اسنپو ولی اون خانمو نه.. بعضیا واقعا مریض روحین.. راننده باشی نون حلال ببری سر سفرت شرف داره ب ...

شرکت ما حقوق بموقع نمیده دیگه

گفتم قبلا خوشبختانه من حقوقم به روزه

مهسا دیروز یکی از همکارام پسر جوون و مجردم هست ، مرخصی گرفت

تعجب کردم سه شنبه رو چرا مرخصی گرفت؟

آدم مرخصی بگیری هم نیست

بعدا فهمیدم که دیروز رو رفته اسنپ

فکر کن مدرک مهندسی از دانشگاه خوب دولتی داره

چند مورد دیگه هم اینطوری داریم

یکیشم خانومه 

چرخ زندگی باید بچرخه

دیگه چاره چیه؟

منظور نون حلاله ها