2777
2789

من خودم قبلا اصلاااا حسود نبودم. از وقتی افسردگی گرفتم و بخاطرش از هم سن و سالام عقب افتادم و اعتماد به نفسم خیلی کم شده، حسادت اومده سراغم خیلی شدید.

بنظرم راهش فقط بالا بردن عزت نفسه خودته

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن دوری کنی 

فکرتو با مسائل خودت درگیر کن 

اگه اینستا دارن و استوری میذارن سین نزن 

برو کتاب بخون باشگاه برو...‌

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

گاهی حسادت کردن دست خود آدم نیست

یعنی یسریا هستند مدام دارن همه چی شونو میکنن توی چشم این و اون! ناخودآگاه آدم حسادت میکنه

من اینجور مواقع رابطه مو کم میکنم یا مثلا یه مدت اینستا مو پاک کردم 

و حقیقتا خیلییی خیلیییی جواب میده

بعد کم کم روی دستاورد های خودت تمرکز میکنی 

وقتی ک میذاری ب دیگران فکر کنی ب خودت اختصاص بده

واقعا فکر و ذهن و حتی ثانیه ب ثانیه وقتت ارزشمند تر از چیزیه ک بقیه اختصاص بدیش

عصنم خودتو قضاوت نکن ادمیم هیچکدوم کامل و بی نقص نیستیم