2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1344229 بازدید | 73139 پست
اهان نگرانی کسی بره سراغ اعلانات؟من با یه رفرش تو صفحه اعلاناتم همه چی میره، یعنی عدد و رقم رو زنگول ...

ششصد هفتصد صفحه رو دیشب نشستم پاکیدم 😉🤩🤩

بقیشم انشالله یکی دوروزه میپاکم🤲🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااام دوستان😘.حالتون چطوره😍؟من رو یادتونه😄🙈؟این مدت شدیداً مشغول هستم و واقعا فرصت نکردم بهتون ...

سلام مامان ارام جان 

خوبی 

خوش میگذره 😉😉نینی خانومی خوبه؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم همچنینمنم هی سرمیزنم سوت و کوره🙃

هرکی سر زد یه پیام بزاره از سوت کوری درمیاییم 

یه کم کم حوصله شدن انگار منکه مشغولیت ذهنی ذارم یکم و درسای بچه ها ...موقع امتخانات ...

سلام ارام جان. خداروشکر که خوبین؟میگذره از سه ماهگی کم میشه خیلی... دیفن جون بارداره😍😍پدی لاکت و ح ...

سلام مهسا جان خوبی عزیزم

گل پسرت چطوره😘😘😘

یادمه میخواستی از شیر بگیریش،با موفقیت بود پروژه انشاالله😍

پدی لاکت و قطره کولیکز میدادم،بعد تموم شدن،گفتم نخرم تا دوباره ببرم دکتر شاید چیز جدید داد،بعد تو اون چند روز که هیچ قطره ای نخورد بنظرم بی قراریش کمتر شد،خوابش بیشتر شد،نمیدونم کدومشون بهش نساخت.

سلام عزیزمچقدر خوشحال شدم اومدی 🥲🥲🥲🥲خدا بهت سلامتی بده 🤗این دوره هم می‌گذره..من یادمه دخترمو می ...

قربونت برم عاطفه جان عزیزدلمی لطف داری😘😘😘

دختر گلت خوبه😍

آره انشاالله منم به شوهرم میگم میگذره خاطره میشه اونم یادش نمیمونه ولی شوهرم تحمل نداره ببینه درد میکشه

دیگه چخبرا چکار میکنی خودت

سلام عزیزمچقدر خوشحال شدم اومدی 🥲🥲🥲🥲خدا بهت سلامتی بده 🤗این دوره هم می‌گذره..من یادمه دخترمو می ...

عاطفه جان اصلا نمیخورم قهوه و اینا

حتی در حسرت یه کافی میکس آماده ام😄

بعد خانم کلا دوست نداره دستش بزنی،به زور لباسشو عوض میکنم،روغن وقتی مامانم میخواد بزنه اینقدر گریه میکنه،موقع پوشک کردن گریه و...

سلام مامان ارام جان خوبی خوش میگذره 😉😉نینی خانومی خوبه؟

سلام مهسان مهربون یکی از افرادی بودی که تو این مدت خیلی دلم تنگ شده بود برای صحبت کردن باهات😘

خداروشکر عزیزم خودت چطوری خانواده خوبن❤️

بچه ها واقعا @دیفن_باگوجه   بارداره😍😍😍🥺🥺🥺

وای خدا باورم نمیشه

بهترین چیزی بود که امروز میتونستم بشنوم

انگار خواهر نداشته ی خودم باردار شده باشه😍😍😍

دیفن جان بیااا تعریف کن من نبودم نمیدونم

مبارکا باشه عزیزدلممم😘😘😘چند هفته ای بسلامتی😍😍😍

سلام مهسان مهربون یکی از افرادی بودی که تو این مدت خیلی دلم تنگ شده بود برای صحبت کردن باهات😘خداروش ...

عزیز دلی 

دل به دل راه داره دیگه 

ممنون عزیزم خداروشکر 

زندگی جریان داره

سلام عزیزدلم مرسی فدات😘😘😘رها خانم چطوره😍ما هم کم کم داریم عادت میکنیم به شرایط جدیدمون😄

فدات عزیزم😍خوبه اونم😘

آخی 💖حس باحالیه،یه کوچولو توخونه باشه نه🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...