2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1342316 بازدید | 73038 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش مهسا دوس داشتم روز تولدش تولد بگیرم...فرم زدم سر شوهرم ک یعنی چی نیسگفت حالا سه روز فاصلش طوری ...

حساس شدی نسبت بهش. منم الان به قدری روشون حساسم حتی سلام کنن من خوشم ننیاد😬😬😬به فکر اعصاب و روان خودت باش. 😉

یعنی توقعم زیاده؟؟؟من از صبح دنبال اینم جایی کثیف تمیز کنمبویاییم برنگشته همه چی هی میندازم لباسشویی ...

راستش سوهرم کارش یه ذره سنگینه چون کمر دردو و پا دردم داره تو خونه کار خاصی انجام نمیده. یه جورایی کار هونه با منه بیرون با اون. یه کارایه ساده و بازی با بچه با اونه. وقتی خونس بازی میکنه من به کارم میرسم. 

سلااام دوستان😘.حالتون چطوره😍؟

من رو یادتونه😄🙈؟

این مدت شدیداً مشغول هستم و واقعا فرصت نکردم بهتون سر بزنم،اما خیلی خیلی دلتنگ اینجا و این جمع و دوستان عزیزم شدم❤️.

از امروز میخوام مرتب سر بزنم مثل قبل.

بیاید از حال خودتون بهم خبر بدید رفقا.

الان که دارم بهتون پیام میدم دخترم رو دارم روی پام تکون میدم.

خوابش میبره اما چون کولیک داره،یهویی درد میاد سراغش و از خواب میپره.

بیچاره خیلی درد میکشه دعا کنید زود بگذرونه این مرحله رو.

منم خونه رو در یک شرایط نسبی نگه داشتم.

یکم برای غذا پختن مشکل دارم اما باز یکاریش میکنم.

شوهرم وقتی خونس کمکم میکنه هم تو خونه داری هم بچه داری.

اما متأسفانه خودم رو کامل فراموش کردم و اصلا فرصت رسیدگی به خودم رو ندارم😄.

تو این مدت که من نبودم خبر جدیدی نشد دوستان بیاید بهم بگید چخبر بودکسی چیزی نخریدازدواج نکردباردار ن ...

سلام ارام جان. خداروشکر که خوبین؟میگذره از سه ماهگی کم میشه خیلی... 

دیفن جون بارداره😍😍پدی لاکت و حتما بده

سلااام دوستان😘.حالتون چطوره😍؟من رو یادتونه😄🙈؟این مدت شدیداً مشغول هستم و واقعا فرصت نکردم بهتون ...

سلام خوش برگشتی،ما تا یه سالگیش فرصت سر خاروندن نداشتیم🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

@atefe71h مرسی عزیزدلم که بیادم بودی و تگم کردی❤️.یک دنیا ممنون مهربون😘.مشغولیت بچه داری رو خودت ب ...

سلام عزیزم

چقدر خوشحال شدم اومدی 🥲🥲🥲🥲

خدا بهت سلامتی بده 🤗

این دوره هم می‌گذره..

من یادمه دخترمو میزاشتم تو پتو دو نفری تکون میدادیم شبا 🤕

آروم میشد اما عادت کرد بدبخت شدیم 😩😄

تاپ آرامش بخش هم خوبه

میزاری توش راحت میخوابه

تاپ طوریه ک مثل دراز کشیدن قشنگ...

شکمشو روغن زیتون میمالیدم 

حوله داغ میکردم میزاشتم

اگه شیر خودتو میدی قهوه نخوریا میره تو شیرت شب بیشتر بیدار میمونه 😩😩😩