2777
2789
عنوان

بیایید بگید چجوری جمعش کنمم

70 بازدید | 14 پست

خیلی دیربه دیر جوابمو میداد منم دوتا پیامای آخرشو سین زدم ولی جواب ندادم الان دوباره پیام فرستاده میگه دوس داری فحش بشنوی چرا جواب نمیدی😐😐 میدونم باید از همون اول بهش راجب دیر جواب دادنش میگفتم و اینجوری نمیکردمممم الان به نظر اون من شدم مقصر چون جواب پیاماشو ندادم حالا چی‌بگم چجوری جمعش کنم😭😭

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدشم این آقا اگه رلته بدون بدرد نمیخوره، دوستت نداره و فقط برا پرکردن اوقات فراغت باهات.

میدونم از رک بودنم بدت اومد،ولی حقیقت تلخه گلم.

ازش دوری کن فراموشش کن 

بهش وابسته شدی ولی الان دو روز گریه کنی بهتر ازینکه با بچه ب بغل گریه کنی،

چرا بهت فحش بده مگه تو فحاشی کردی؟؟؟

آره اینم خوبهه

نگو حواسم پرت شد بگو میخاستم بهت بفهمونم چ حس بدی بمن دادی وقتی جوابمو نمیدی،

اگه دردتو نگی اونا نمیفهمن

باید بگی تا بفهمن و دوباره تکرارنکنن اگه برات ارزش قائل بشه البته

بعدشم این آقا اگه رلته بدون بدرد نمیخوره، دوستت نداره و فقط برا پرکردن اوقات فراغت باهات.میدونم از ر ...

نه بدم نیومد شاید اینجوری باشه ولی سرکار میره درس میخونه زیاد وقت نمیکنه بیاد ولی هرچیم باشه نباید ۵ ساعت یبار جواب منو بده🥲

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

نه بدم نیومد شاید اینجوری باشه ولی سرکار میره درس میخونه زیاد وقت نمیکنه بیاد ولی هرچیم باشه نباید ۵ ...

هرچی هم باشه اونقد وقت داره یاد شما بیفته،حالا اگه میخای خودتو با کارو درسش قانع کنی اون ی چی دیگس،

اول آشنایی بخصوص دو سه سال اول دوستی، آدم سرش از گوشی برنمیداره،شوهرمندوسال باهام دوس بود،دوسال عقد،کارشن فشرده،ولی دم ب دقیقه پیام میداد سر دسشویی گوشی میبرد،کسی ک دلش بخواد درحالت مرگ هم ازخودش فیلم میگیره،کسی ک بهونه میاره یه چیز دیگست،اون خودش دلش نمیخاد.

بعدشم رفتارش باهات تندبوده،چرا میگذری ازش؟؟این الان همچین حرف میزنه باهات،بعد ک ازدواج کنی فحاشی همیشه جزو حرف زدنشه،میتونی با مرد فحاش و بد دهن بسوزی و بسازی؟؟؟اگه میتونی باهاش ادامه بده گلم،اگه عصبی میشی پس بخودت احترام بذار،هنو هزارتا پسر توخیابونا هستن ک شاید اخلاقشون بهترباشه،چرا رو تصمیم اشتباهت پافشاری میکنی،من تجربه۱۲ سالمو بهت میگم،زندگی منم الان گلو بلبل نیس،

منم رو اخلاقای شوهرم اول آشنایی سرپوشی کردم و خودمو ب ندونم کاری زدم،الان دارم چوبشو میخورم،دوتا بچه دارم مجبورم بسوزم و بسازم

هرچی هم باشه اونقد وقت داره یاد شما بیفته،حالا اگه میخای خودتو با کارو درسش قانع کنی اون ی چی دیگس،ا ...

امیدوارم بهترینا سهم دلت باشه بله درست میگین اگه درست نشد کات میکنم

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

نه بدم نیومد شاید اینجوری باشه ولی سرکار میره درس میخونه زیاد وقت نمیکنه بیاد ولی هرچیم باشه نباید ۵ ...

هنو شوهرمن اول زندگی عاشقم بود،بخاطرمن جلو کل فامیل واستاد ،الان زندگیم اینه،

تو ک از الان داره باهات انقد سرد و بد رفتارمیکنه،بهت بگم این پسر ازنظر رفتاری و عصبی مورد مناسبی برات نیس،ما دخترا بخاطر محبت شاید جذب بشیم و وابسته طرف، و اخلاق بد طرفمون رو بخاطر وابستگی نبینیم، ولی کاش زودتر چشامون وابشه و ب خودمون احترام بذاریم،مغرور باشیم تا بقیه هم بهمون احترام بذارن

امیدوارم بهترینا سهم دلت باشه بله درست میگین اگه درست نشد کات میکنم

ادما اول دوستی هنو خود واقعیشون رو نشون نمیدن سعی میکنن خودشون رو خوب نشون بدن،پس شما فک کن این هنو خوبشه. بعدا بدتر هم میشه

دلم نمیخاد ی دختر دیگه،اون دردایی ک من کشیدم رو بکشه،

پس انتخاب اشتباه نکن گلم، چشمای نازتو باز کن درست ببین، تو لایق بهترینایی

ما میخایم ازدواج کنیم یا با کسی دوس بشیم ک ب آرامش برسیم نه ک بیشتر استرس بکشیم،میدونی چرا تو خارج اول با طرف دوست میشن بعد اگه واقعا اخلاقا باهم خورد بعدش حلقه میدن؟؟چون میخان ببینن آیا کنار طرف احساس آرامش دارن یا همش درحال تنش هستن؟؟

ازدواج درس نباید توش تنش و دعوا و فحاشی باشه،باید اصل انسانیت و احترام حفظ بشه

ندیده برام مهمی ک اینهمه اصرارمیکنم ک با آدم نادرستی دوستی

انشالله ک سرعقل اومده باشی😅  

ادما اول دوستی هنو خود واقعیشون رو نشون نمیدن سعی میکنن خودشون رو خوب نشون بدن،پس شما فک کن این هنو ...

دقیقا همینه آره یبار دیگه اینجوری بکنه کات میکنم 

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

دقیقا همینه آره یبار دیگه اینجوری بکنه کات میکنم

نیازی نیس دوباره تکرارکنه گلم،تو از اخلاقای گندش باخبری،

کم کم سرد شو کنارش بذار.

میدونم درکت میکنم وابسته ای بهش. ولی الان درد بکشی بهتر ازینه ک عقد کنی بعد جداشی،

دوستی مال همینه ک با آدم درست بری تو رابطه و وقت بذاری تا منجربه ازدواج شه،

تو هنو وقت داری خیلی هارو امتحان کنی، تا بالاخره با یه آدم خوب منجر ب ازدواج بشه و انشالله خوشبخت بشی