2777
2789

تاپیک قبلم گفتم شرج ماجرا رو

الان بدشون اومده ک من ازشون ایراد گرفتم میگن ب ما هیچ ربطی نداره خودت با مشاور پیش برو و تصمیم بگیر ما کاری نداریم

اخه مگه میشه ی خانواده انقد بی مسئولیت 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تاپیکو خوندم، خوب بهتر بزار کار نداشته باشن دخالت نکنن ازهمین الان اونا دارن طرف داماد رو میگی ...

اخه مگه میشه دخالت نکنن

پسفردا عقدی نامزدی چیزی هست

من چجوری این کارا رو پیش ببرم

چقدر بی منطقن. ببین همون صحبت نکنن بهتره. با مشاوری، ادم متخصصی پیش برو. به نفعته.

اره با مشاور ک پیش میرم ولی اخه مگه میشه بدون دخالت خانواده من کارمو پیش ببرم

اعصابم خیلی خرده دارم روانی میشم از دیتشون

بهتر بابا حوصله داری خوب بش بد بش آخر میندازن گردن خودت بزار حداقل نظر ندن

ینی اصن خانواده من نباید در جریان کارای من باشن؟

پسفردا نامزدی عقدی چیزی

اخه مگه میشه دخالت نکننپسفردا عقدی نامزدی چیزی هستمن چجوری این کارا رو پیش ببرم

والا پدر و مادر من بینهایت روشنفکر هستن اما خودم دوست نداشتم تو ازدواج و زندگیم دخالت کنن 

خودم هر کاری کنم بهترینه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا پدر و مادر من بینهایت روشنفکر هستن اما خودم دوست نداشتم تو ازدواج و زندگیم دخالت کنن خودم هر کا ...

عزیزم منم منظورم از دخالت اینه ک پسفردا خانوادش بخان بیان خونمون راجب مهریه و مراسما و اینا بحرفن

خانوادم میگن ما کاری نداریم اصن ب ما ربطی نداره

اینو چکارش کنم من؟!!!

ینی اصن خانواده من نباید در جریان کارای من باشن؟پسفردا نامزدی عقدی چیزی

ببین مطمئن باش نظر میدن ولی تصمیم آخر با خودت باش ... الان خیلی از پسر دخترا خودشون دوتا کار عقد میکنن جهیزیه میخرن طلا میخرن فقط هزینه رو پدر مادر میدن که بنظرم خیلی بهتر ... همینجا بیا نی نی سایت بیشتر کمکت میکنن

عزیزم منم منظورم از دخالت اینه ک پسفردا خانوادش بخان بیان خونمون راجب مهریه و مراسما و اینا بحرفنخان ...

خب منم همینو گفتم 

من اصلا خواستگاری نداشتم . فقط همسرم رو آوردم رسمی به پدر و مادرم معرفی کردم و گفتم نامزد کردیم 

دیگه چه شرط و شروطی گذاشتیم و چی گفتیم بین خودمون بود . نذاشتیم کسی بدونه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین مطمئن باش نظر میدن ولی تصمیم آخر با خودت باش ... الان خیلی از پسر دخترا خودشون دوتا کار عقد میک ...

اینم خانواده ایرانی🙃

خب منم همینو گفتم من اصلا خواستگاری نداشتم . فقط همسرم رو آوردم رسمی به پدر و مادرم معرفی کردم و گفت ...

عزیزم بین اینکه ی پدرمادر برای اینکه نخوان مسئولیتی قبول کنن اینجوری با بچه حرف بزنن ک ب ما ربطی نداره

و تصمیم سما ک خودت نخواستی اونا نظر بدن

بین این دو قضیه زمین تا اسمون فاصله س

عزیزم بین اینکه ی پدرمادر برای اینکه نخوان مسئولیتی قبول کنن اینجوری با بچه حرف بزنن ک ب ما ربطی ندا ...

وقتی نظرشون تو تاپیک قبلیت اون مدلیه واقعا بهتره حرفی نزنن و کاری نداشته باشن . اینجوری اختیار و تصمیم کامل با خودته . اتفاقا دخالت نکردنشون خیلی بهتره