2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1344176 بازدید | 73131 پست
رفته بودیم فروشگاه...دخترم خونه مامانم بود ب شوهرم گفتم عه شیر آهاعو نگرفتیم 🤦🏻‍♀️😄ب زبون دخترم گ ...

رو اون پستت ریپ نشدی. انشالله بهترینا سر راهت قرار بگیره🤲🏻🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه هفته جمعه ست میگم آشپزخونه بشور

ی هفته مریض بود 

ی هفته ماشین درست کرد

از صبح گفتم کوفتی رو بشور

گفت بعد شام میشورم

باز گفتم قاطی میکنه چقدر میگی 😐😐😐😐 این آخرین بار میشورم 😐 خونه ای دیگه بشور 😐 اولین بار از این حرفا میزنه 😐😐

گفتم صد سال میخوام نشوری 😏😏

رفت پارکینگ با حرص خودم شستم..

اومد رفت بخوابه آهنگ گذاشتم بلند کردم 😎😎درو می‌کوبیدم😄

ای باباااااااااا 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️تولد دخترم جمعه ستمادر شوهر کوفتی میگه من نیستم وسط هفته بنداز ...

4 شنبه یا 5 شنبه شب بذار. 

چقدر آشپزخونه میشوری دختر. مگه چع خبره؟ دستمال بکش یا طی بکش. منم اکثر جاهاش فرشه اونجایی که نیست طی میکشم. 

4 شنبه یا 5 شنبه شب بذار. چقدر آشپزخونه میشوری دختر. مگه چع خبره؟ دستمال بکش یا طی بکش. منم اکثر جاه ...

نیست

میگه تا سه شنبه تهرانم

حرصم میگیره ازش مهسا

هیچ وقت جرأت نداشت ب دختراش بگه مراسمات جلو یا عقب بندازید...

دو ماهی میشد نشسته بود..

میدونی منم دستمال میکشم زمینو

اما دیوار پشت گاز سرامیک باید قشنگ سیم بکشم ی موقع روغن زیاد نشه..گازم روش شیشه ایه در نداره...

دروغ چرا خودش یادش رفته تا قبل حاملگی خودم میشستم بعد ک استراحت شدم کلا شوهرم شست تا حالا 😄 کنند ب روی خودم نیاوردم 😄

نیستمیگه تا سه شنبه تهرانمحرصم میگیره ازش مهساهیچ وقت جرأت نداشت ب دختراش بگه مراسمات جلو یا عقب بند ...

فامیل شوهر همینن دیگه همیشه بهانه دارن. درگیر نکن خودتو. 

من که تا حالا نشستم اخه اشپزخونم جوریه نمیشه شست. پاخور کابینت هست که ام دی افه.. وسط جزیرس اصلا امکانش نیست. پشت گازو دستمال میکشم یه ذره چرب میشه ولی چاره نیست چون گاز صفحه ای هست. 

نیستمیگه تا سه شنبه تهرانمحرصم میگیره ازش مهساهیچ وقت جرأت نداشت ب دختراش بگه مراسمات جلو یا عقب بند ...

منم میگم چیه آشپز خونه رو میگه بسووور 

یه وقتایی به جای اینکه زلونت خسته شه بدنت خسته شه بهتره 

لاقل اعصابت سرجاش میمونه  والاع😤

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
در راستای اتفاقات خوبیم 😌💐💐💐💐لطفاً بازم بگید ان شاالله بشه 😁 قشنگ بگیدا 😡😡😡 دل ب کار نمیدید ...

از ته دلم میگم الهی آمین♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سه هفته جمعه ست میگم آشپزخونه بشوری هفته مریض بود ی هفته ماشین درست کرداز صبح گفتم کوفتی رو بشورگفت ...

عاطفه🥺🥺🥺🥺🥺خب مریض بود دست خودش نبود که، ماشینم دست خودش نبود‌.وقتی همیشه کمک میکنه وهمیشه شسته پس بازم انجام میده. من هر دو ماه یا سه ماه فرش آشپرخونه میشورم تو از منم بدتری که🤕 این سری خواستم بدم قالیشویی ولی با بچه ی کوچیک نمیشه سه روز آشپزخونه خالی باشه همچینم کیف میکرد قدم میزد امروز😍🤣🤣🤣🤣 یه بارم رفت تو بالکن پاش خیس شد شپلق افتاد🥴 

فرش آشپزخونمو تیره انتخاب کرده بودم خیلی ناز بود اوردم دیدم خیلی کوچیکه...بردم عوض کنم سایز مد نظرم روشن بود ومجبور شدم همونو بردارم...پایین گازم پارچه پهن کردم که زودبه زود کثیف نشه قاشقی چیزی از دستم بیفته...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فامیل شوهر همینن دیگه همیشه بهانه دارن. درگیر نکن خودتو. من که تا حالا نشستم اخه اشپزخونم جوریه نمیش ...

راستش مهسا دوس داشتم روز تولدش تولد بگیرم...

فرم زدم سر شوهرم ک یعنی چی نیس

گفت حالا سه روز فاصلش طوری نیس..گناه داره فلان هی تو دلم گفتم مررررض گناه داره 😄

مهسا من از دست این زن آخر دق مرگ میشم..

بزار غر بزنم نصفه شبی 😄🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

هی بی خبر میاد ...عین ...خدایا چی بگم 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️سرشو میندازه میاد

آخرین سری شب یلدا بود ...انقدرم راحت دروغ میگه

اول گفت یادم رفت

بعد گفت نمیخوام زحمت بکشی

ب بابام گفت دلم تنگ میشه یهو میام

من از این اخلاقش متنفررررررم 😩😩😩😩😩😩😩 بابا آدم باش 😩😩😩😩

عاطفه🥺🥺🥺🥺🥺خب مریض بود دست خودش نبود که، ماشینم دست خودش نبود‌.وقتی همیشه کمک میکنه وهمیشه شسته ...

یعنی توقعم زیاده؟؟؟

من از صبح دنبال اینم جایی کثیف تمیز کنم

بویاییم برنگشته همه چی هی میندازم لباسشویی 😄 نمیدونم کدوم تمیزه کدوم کثیف 😩

هی تا میکنم مبزارم کمد

هی جارو دستی می‌کشم

ما از ظهر بیرون بودیم...قبلش من دستشویی شستم

بعد اومدیم شب 

خریدارو جا ب جا کردم

مرغ شستم

شام گذاشتم

ظرف شستم

لباس دخترمو عوض کردم کامل

جارو دستی کشیدم

حقم نبود ی کمک کنه آشپزخونه بشوره؟؟

مگه دوتایی بیرون نبودیم چطور من اینهمه کار کردم؟

منم عصبانی شدم کاپشن کثیفشو از لباسشویی انداختم اتاق کثیف بمونه 😄😎 عقده_ای# 😎😄

دختر ....منم فرش واسه آشپزخونه گرفتم ست فرش هال

روشن گفتم دخترم چرک میکنه

جمع کردم همون قدیمی انداختم 😐😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️