2777
2789
عنوان

فامیلی که صد سال یه بار میبینیش

236 بازدید | 20 پست

و بعد به شدت هم شعور و درک کمی دارن زنگ زده میگه میایم خونتون  و مثل دودکش هم سیگار میکشه و شعور نداره که تو خونه سیگار نمیکشن. 

خب من چکار کنم بنظرتون میخواستم برم خونه آبجیم که نبینمشون اما گفتم تحمل میکنم نرفتم 

نظرتون چیه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعوتشون کنید بیرون به صرف چای شیرینی 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

خیلی شهرها کافه خانوادگی دارن ورودی نداره یه دوتا قوری چایی 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
وقتی طرف اینقدر پرو که سیگار میکشه مستقیم بگید فلانی ماخفه شدیم نکش ما عادت نداریم کسی اینجا سیگار ب ...

والا بابامم میکشه اما بیرون خونه اینا نمیدونم چین از کدوم کوه اومدن خدا میدونه

اصلا نمیدونن این چیزا چیه

😢😢😢😢