2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311829 بازدید | 71199 پست
ععععععههه چقدر عجیبه ولی ببین چقد بده که پسرشون اینو بگه چیکار کردن که پسر خودشون به زنش بگه 🙄🙄🙄� ...

اره. اونم شوهر من که خیلی با تعصب نسبت به خانوادش. همیشه میگه دوست دارم یه روزی بتونم تمام زمینایی که از جدمون به بچه هاش رسیده بود(پدر بزرگ شوهرم و خواهر و برادراش) و فروختن  رو دوبارا بخرم بازم مال خانواده ی خودم بشه در این حد دوسشون داره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحث شب نشینی که خب فرق میکنه و اره کاری که تو کردی درستهولی برای چنین مناسبتایی، میدونین که کیا میخا ...

من یه اخلاق بدی دارم خودم دست ودلبازی میکنم ولی دست و دلبازی دیگران رو قبول نمیکنم 

اره تعداد و افراد مشخصه 

گفتم امسال یکم کمتر میبرم  به قولی بحای اینکه بدم بقیه بخورن عزت بزارن خودم میخورم قوت بکیرم 🤣🤣🤣🤣🤣

گرونیه دیگه دختر 

مثل ده سال پیش نیس ک راحت مهمانی برگزار کنی 

آدم خوبه ملاحظه بقیه رو بکنه 

دنگ دونگی بهترین کاره 

مام خواهر بردارا همیشه دنگی میکنیم 

یبار خواهرم مادر خرج شد خرجی که با دو ملیون بسته میشد رو شش تومن دراورد ازبس خرت پرت اضافی گرفته بود حتی نمک و قند وچای خریده بود که میشد از خونه برداریم 

دیگه مادر خرجش نکردیم 🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
همیندیگه .مردا هم مث ما خانما از مقایسه شدن وکمتر دیده شدن متنفرن میخوان چشم وچراغ دل مادر پدر باشن ...

قشنگ مصداق بارز، یه بوم و دو هوان اینا.. منم هرچی احترام میذارم به جششون نمیاد. ختم میرم  واسه فامیلاش بعد و

گیگه دامادم خیلی دوست داشت بیاد نشد. بیچاره خیلی کاریه🤢🤢🤢

نمیدونم والله. بچه فهمیده از کنارش رد میشه نگاش نمیکنه. دو ماهی میشه یاد گرفته میگه مامان جون. چند و ...

عجیبه بخدا دلشون از چی هست 

من تو خیابونم بچه میبینم لبخند میزنم بهش 

چه برسه بچه ی خودت باشه

ان شاالله عه نگفتی ؟پس بزار شب یلدا به همه بگو عالی میشه همیشه یلدا براشون یاداور این خبر میشه

آره فکر کنم همینکارو کنم خوب باشه😃

چند وقت پیشا هر چی خواهر همسر می گفت فلان چیز بو میده، یا طعمش یه جوریه

منم تایید می کردم

نگو منم باردار بودم😅 

منظورم اینه دوتا اسم داره مهسان خوبی؟؟روز چندمته؟؟من حس میکنم دیگه دردات تموم بشن 🥰

روز سوم 

اره دیگه ان شاالله تموم بشن هلاک شدم 

انقد زود صورتم زشت میشه گونه و زیر چشام گود میشن 

اون شبی که رفته بودم عروسی 

اونحام یادته گفتم درد داشتم مسکن خورده بودم 

دیدی چقد چشام زیرش گود و سیاه میشه 

واااای خداااااا شوخی نکن 🤣🤣🤣🤣عزیزدلم خداااااا اشکای منم حلقه زد کهههعزیزدلم خیلی مبارکت باشه خیی ...

ما هم اولش هی می گفتیم اشتباه شده😅😂

اما رفتم سونو دیدمش😭😍

قربونت برم نارین جانم

چقدر بااحساسی تو آخه