2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311855 بازدید | 71199 پست
دختر منم اذیت ندارهفقط برای هر مناسبت بی نهایت ذوق دارهکه من جوون میدم واسه ذوق کردنش😍خودمم اهمیت م ...

وای خدا از ذوق کردناشون هیچی نگو که ادم جون دوباره میگیره 

همسر من همیشه میگه بعد از دختر دارشدن انگار بیشتر پدر شدم 😅😅همیشه میگه خدا نعمت بزرگی داده به مردهایی که دختر دارن 

برکت و شادی زندگی هستن 

الهی ماشاالله بهش که برا مامانش کادو گرفته 

😘😘🥰🥰

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مهسان امروز برای اولین بار حلوا زعفرانی درست کردم(علاقه به شیرینی جات و حلوا اینها زیاد نداریم) مهسا ...

نوش جونتون .همون از قبلش خسته بودی ولی خدایی حلوا خوراکیه بعشتیه به قول رویا 

نازی من هروقت با شیر درست میکنم فرداش یجوری میشه انگار داخلش ژله ریختی 

پسرم میگع حلوا ژله ایی 

مث ژله میبنده و میلرزه 😁

تازه فردا پسفردا لابد کلی باسلق و پف پفی و ژله و کیک داری تو برنامه ات 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم 

من یه نی نی دارم

۷ هفته اشه و قلب هم داره

اینقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه

واقعا سوپرایز شدم(نه که ندونم بچه از کجا میاد😅، اما با وجود کیست و تنبلی تخمدانم فکرشم نمی کردم اینقدر راحت بتونیم بچه دار بشیم و فکر می کردیم حالا حالاها باید تو اقدام باشیم)

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

وااای خدااا 

ذوق کردم بیا ببوسمت 

ننه 

با دختر عمه اش هم سن میشن 

مبارکتون باشه 

فکرشو نمیکردم خواب دیشبم سریع واقعی بشه

وااای خدااا ذوق کردم بیا ببوسمت ننه با دختر عمه اش هم سن میشن مبارکتون باشه فکرشو نمیکردم خواب دیشبم ...

قربونت برم مهسان جون♥️♥️♥️

خیلی محبت داری به من

خوب شد گفتی برم ازمایش بدم، گمون می کردم ویروس گرفتم😅

اما مهمون کوچولو با غذا حال نمی کرد و همش می گفت بع😂

قربونت برم مهسان جون♥️♥️♥️خیلی محبت داری به منخوب شد گفتی برم ازمایش بدم، گمون می کردم ویروس گرفتم😅 ...

خدا نکنه 

دیفن انقد ذوق کردم 

نمیدونم چرا انگار خواهرم بعد سالها حامله شده 😅😅کلا من عاشق بچه ام 

دوران خوبی داشته باشی ان شاالله 

ای نینی نازدار 

از الان پرقدرت اومده 

مامان بابات به به چه حالی دارن الان

خدا نکنه دیفن انقد ذوق کردم نمیدونم چرا انگار خواهرم بعد سالها حامله شده 😅😅کلا من عاشق بچه ام دورا ...

عزیز مهربونمی خب🥰🥰🥰

مرسی ازت، امیدوارم همه کسایی که نی نی می خوان به زودی تجربه اش کنن♥️♥️

وای فعلا هیچکس نمی دونه😅 نمی دونم چجوری باید بگم اصلا

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

به به مبارک باشه  دیفنی 😍😍😍

من هم بارداریم وقتی که ۸هفته بودم رفتم آزمایش😅😅یاد خودم افتادم شوهرم طولانی برا یه پروژه کاریش ازم دور بود.....تا بیاد و برم آزمایش خیلی طول کشید. 

قدمش پر از خیر و برکت باشه💐🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیز مهربونمی خب🥰🥰🥰مرسی ازت، امیدوارم همه کسایی که نی نی می خوان به زودی تجربه اش کنن♥️♥️وای فعلا ...

ان شاالله 

عه نگفتی ؟

پس بزار شب یلدا به همه بگو عالی میشه همیشه یلدا براشون یاداور این خبر میشه 

نوش جونتون .همون از قبلش خسته بودی ولی خدایی حلوا خوراکیه بعشتیه به قول رویا نازی من هروقت با شیر در ...

قربونت عزیز😘

اره خیلی خسته بودم..... میگم که علاقه نداریم تا حالا به فکر درست کردنش نبودم😅یهویی گفتم درست کنم. 

خدایی من غذا و خوراکی ها رو به خاطر این وروجک درست میکنم😍

اینقد حلوا خورد ذوق کرد گفت بهت افتخار میکنم که مامانمی😍😍😍😅😅(اینو زیاد بهش میگم که افتخار میکنم که تو دخترمی😍🥰🥰) حالا کپی پیست خودم شده وروجک. 

سرویس کردنه منو که کی میز میچینی😅بساط خوراکی دوست داره😅

ژله و باسلوق دوس نداریم اصلا طرفدار نداره.... ولی براش کیک  مورد علاقه اش درست کردم. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

وااای دیفن جون مبااااارکه😍😍😍

خیلللی خوشحال شدم براتون

الهی سلامت بیاد بغلت عزیزم🤩🤩