2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270077 بازدید | 67491 پست
ایشالله بلند میشهشیر زیاد و ورزش خیلی خوبهگاهی جهش ژنتیکی هم وجود داره

شیر بهش میدم روزی دو لیوان 

ورزشک ک‌کوچیکه 

یکم بزرگ بشه میفرستمش

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون شیرم خوبه،،شوهر من عصبی میشه گوشی یا کنترل شوت می‌کنه منم همه رو قایم کردم دیگه بعد عملیات گفتم ...

خداروشکربخیرگذشت🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من هم شوهرم هم بچه هام میدونن اینجا میام

یه بار پسرم گفت عضوی؟

گفتم نه

گفت پس چجوری تایپ میکنی کلک

گفتم آره با شماره تو عضو شدم☺️☺️

فکر میکنه شماره معلوم میشه

میگه تو رو خدا مامان آبروم میره شماره منو حذف کن😅😅😅😅

اینجا برقا رفته بچه ام ترسیده 😥خونه ام سرد شده شوفاژ ها خاموش شدن

کل تهران رفته ما هر خیابونی که میگذریم برق نداره

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
پس خشک کنم یها خودمون باغ داریم پسرم زیاد میخوره انار نمیزارم بخوره خودم یبوست میاره

به به😋محصولتون پربار،

هرروز ی ق کنجد بده عمرا یبوست شه😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بازی هایه عجیبی نیستن. چوو هنوز دو سالشم نشده. مثلا پازل، لگو، این چیزا. مثلا تو کا تون لوکوموتیو دی ...

ایتو دخترم خوب بلده 🤗💞💞 تو مکعب داری من ماشینشو دارم اومدم یادش بدم مهسا درو باز کرد همه رو ریخت توش 😐😄 یعنی عمرا بخواد سختی بکشه 😄

ی برجک هم داره ۱۰تا مکعب ک عکس حیوانات و رنگا و میوه هاس از بزرگ ب کوچیک

اونم خیلی دوست داره قشنگ میچینه...

حیوون از اون یادش دادم، میوه هم چندتا یاد گرفته ازش

دیگه نمیدونم چ کنم طفلی حوصلش سر می‌ره 💔🥲 

میگن اگه بچه تا قبل از سه سالگی بتونه دایره رو درست و گرد بکشه هوشش زیاده

😍😍😍 دخترمم عاشق توپ...ب قدری توپ دوست داره هرچی دایره باشه میگه توپه

میکشه میگه تووووپپپپپپه 😁

عاطفه دخترت از خیلی وقته نریضه چرا بهونه سیگار و پنجره باز کردن شوهرت رو میگیری از زمان اومدن خواهرت ...

الان دیدم پیامتو..

اون ک خوب شد دختر بردمش دکتر...

اوکی شد ...دارو دادم ده روز ..ن عطسه ن سرفه ن هیچی دیگه نداشت

از ۱۹ ام دوباره مریض شد 

چطوریه بازیش؟اگ بازی دیگه ای هم بلدین بگین بیزحمت ❤️

یه بازی محلی هست من بچگیام بازی میکردم وهمیشه هم برنده میشدم یه آبکش گنده گردو جمع میکردم😍 دوتا گردو روهم میذارم بشه یه جفت...چند جفت گردو کنار هم میچینم بعد یه فاصله تعیین میکنی مثلا ۱۵قدم ...وامیستی با یه گردوب دیگه میزنی به گردو های چیده شده هرچقد گردو افتاد برای تو میشه😍هم میشه جفتی بازی کرد هم تکی(منظورم چینش گردوهاست) 

یه بازی دیگه هم با گردو اینه که نفری دوتا دونه گردو میذارین و میشه چهارتا گردو میگیری تو دستت ومیندازی رو زمین و باید دو به دو گردو ها رو با نوک انگشتات به هم بزنی سه بار اگه گردو ها بچسبن به هم دیگه کور میشن ومسوزی😐😐😐🤣🤣🤣  ما بش میگیم سه پک کا😁

کش ومکش هم‌باحاله بخری براش پسرای من دارن. منچ هم فک کنم بتونه بازی کنه چون گفتی بیشتر از  دوسالشه...

بعد با این توپ ریزا میتونی کلی بازی طراحی کنی....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی مداد دستش نمیدم. میترسم. ولی اینارو 18 ماهگی خودش درست میکنه.

من مداد رنگی هم خریدم

خودکارم میدم دستش

عاشق خط خطیه و یکی بیاد براش نقاشی بکشه بگه این دست این مو این انگشت

نترس بابا 😁

عاطفه دخترت از خیلی وقته نریضه چرا بهونه سیگار و پنجره باز کردن شوهرت رو میگیری از زمان اومدن خواهرت ...

سیگار بشدت مضر هست چند روز پیش پسرمو بردم دکتر گفت اسپند دود نکن حتی نذار باد بخوره بهش حموم هم گفت نبر تازه دیشب بردمش حموم🥴 احتمالا سیگار کشیدنش رو مخ عاطفه باشه وحرصش بگیره....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️