بچها خواب به چشمم نمیره فکرم بدجوری درگیره،،،شایدم حساس شدم شما بهم بگید اول اینکه میونمون8ماهه باهم خیلی خوب شده و خیلی احترام همدیگه رو داریم دوم اینکه دخترم چون بچمه نمیگم ها همه فامیل عاشقشن ب شیرین زبونی و خوشکلیش4سالشه،،،،و اینکه این هشت ماه وابستش کردم ب خانواده شوهرم باهم خوبن عمه هاشو دوست داره ،،،،امروز مادرشوهرم و دوتا ازخواهرشوهرام اومدن خونم و خیلی تند تند محکم در میزدن دخترمم درو باز کردو ب حالت بچگونه گفت زهرمار😐💜باخنده گفت ،،،بد مادرشوهرم گفت زهرمار تودلت بزنه🥲🥲🥲🥲🥲دلم یهو شکست خیلی شکست خیلییییییییییی نمیدونم چطور هضمش کنم دختر من تک نوه مامانمه و مامانم دم ب دیقه به بچم میگ دردت بقلبم دردت بجونم اگ جلو مامانم دس رو دخترم بلند کنم مامانم بقران بغض میکنه میگ جلو من چیز ب بچم نگو بد مادرشوهرم رااااحت ب دخترم گفت زهرمار ب دلت بزنه یطوری عم حالم خرابه....بچمم سرماخورده بود خودم کلا ازدیشب دلم یجوریه براش نفس ب زور میکشه
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حرف دخترت زشت بوده حرف مادر شوهر زشت تر بچه عقل نداره زن گنده هم عقل نداره نهایت میگفت بی ادب یا این جه حرفیه مثلا نه که بگه زهر مار به دلت اخه بچه معصوم چجور دلشون میاد تو هم همونجا میگفتی ببخشید بچس با بچتم یه کوچولو دعوا میکردی میگفتی چجوری دلتون میاد اینجوری بهش بگین با دعوا نه یه جور که شرمنده بشه
خانم شما خیلی گندش کردین این مسله رو الان مادر شوهرتون تو خونش خوابه بچتون اصن یادش نیس شما به این چیزا فکر میکنید شما با اینکارا بچتون ناز و نارنجی میکنید بچتون باید تو این جامعه گرگ باشه اینطوری که نازک نارنجی بار بیاد تو جامعه میخورنش اینطوری نه تو محیط مدرسه نه سرکار نه تو ازدواج دوام میاره
منم از مادرشوهرم معزرت خواهی کردم گفتم ببخشید نمیدونه چی بگه جدیدا مسافرت بودیم خونه فامیلمون از بچه ...
برا چی معذرت خواهی کردی؟ بچه ست دیگه از الان شروع کنی هی باید تا بزرگ شد هرکاری کرد سر خم کنی جلو خانواده شوهر گفته که گفته پشت دخترت باش بگو بچه ست دیگه نمیدونه چی میگه همین با خنده ردش کن بره
حرف اونم به دل نگیر بی معنی یه چرتی گفت تموم شد رف بیخیال بابا
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم