2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب دخترم گفت زهرمارتودلت

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 73 پست
بنظرم خیلی بزرگش میکنین ک انتظار دارین بچه چهارساله معنی حرفشو بدونه بچم ک از روی قصد و بی احترامی ن ...

🤣🤣🤣

یه طرفه قضاوت کردن راحت ترین کاره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بیشعور بود درد تو تودل خودش بخور زنیکه نفهم خواستی تحویلش نگیری پرو شده

منم از مادرشوهرم معزرت خواهی کردم گفتم ببخشید نمیدونه چی بگه جدیدا مسافرت بودیم خونه فامیلمون از بچه اونا یادگرفته

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

حرف دخترت زشت بوده حرف مادر شوهر زشت تر بچه عقل نداره زن گنده هم عقل نداره نهایت میگفت بی ادب یا این جه حرفیه مثلا نه که بگه زهر مار به دلت اخه بچه معصوم چجور دلشون میاد تو هم همونجا میگفتی ببخشید بچس با بچتم یه کوچولو دعوا میکردی میگفتی چجوری دلتون میاد اینجوری بهش بگین با دعوا نه یه جور که شرمنده بشه

خانم شما خیلی گندش کردین این مسله رو الان مادر شوهرتون تو خونش خوابه بچتون اصن یادش نیس شما به این چیزا فکر می‌کنید شما با اینکارا بچتون ناز و نارنجی میکنید بچتون باید تو این جامعه گرگ باشه اینطوری که نازک نارنجی بار بیاد تو جامعه میخورنش اینطوری نه تو محیط مدرسه نه سرکار نه تو ازدواج دوام میاره 

حالا چرا بچه اتو وابسته خونواده شوهرت کردی؟!من اینو نمیفهمم؟؟!!

چون تو شهر غریبیم و باخانواده خودم 9ساعت فاصله داریم

اینجا تنهاییم قبلا کسایی بهم گفتن تو ک اینجا هیچکیو نداری بچتو با خانواده شوهرت خوب کن روزی خواستی دکتری بازاری جایی بری بچت قبول کنه پیششون بمونه چندساعتی 

خب طفل معصونش گفته به اونا زهرمار اونام گفتن زهرمار به خودت بزنه

خب این بچه فقط ۴ سالشه ولی اون زنی که به بچه این حرفو زده حداقل ۴۰ سالشه... دیگه خودت مقایسه کن عقل بچه ۴ ساله چقدره عقل زن ۴۰ ساله

هیچی بدجنسی مادربزرگ بچه رو توجیه نمیکنه

منم از مادرشوهرم معزرت خواهی کردم گفتم ببخشید نمیدونه چی بگه جدیدا مسافرت بودیم خونه فامیلمون از بچه ...

برا چی معذرت خواهی کردی؟ بچه ست دیگه از الان شروع کنی هی باید تا بزرگ شد هرکاری کرد سر خم کنی جلو خانواده شوهر گفته که گفته پشت دخترت باش بگو بچه ست دیگه نمیدونه چی میگه همین با خنده ردش کن بره

حرف اونم به دل نگیر بی معنی یه چرتی گفت تموم شد رف بیخیال بابا

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
خانم شما خیلی گندش کردین این مسله رو الان مادر شوهرتون تو خونش خوابه بچتون اصن یادش نیس شما به این چ ...

قشنگترین کامنتی که قانعم کرد واقعا ممنون💜💜💜خیلیییی روم تاثیر گزاشتی دقیقااااااا،باید از کامنتت اسکرین بگیرم یادم بمونه راست میگی بچمو عین خودم نازک نارنجی نکنم چون خودم یکی بم میگ بالاچشمت ابرو گریم میگیره چون تک دخترمو زیاد لوسم کردن،،،ممنون از حرفات عزیزدلم واقعا الان مادرشوهرم راحت خوابیده بچمم همیطور💜من نشستم خودمو پیر میکنم باغصه خوردن😐