2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270825 بازدید | 67573 پست
مهسا پسرم شش ماهه بود مادر بزرگ پدر بزرگم رفتن کربلا برگشتن هرکاری کردم دلم روا نشد برم استقبال تا ی ...

اره خیلی زیاد میشه مخصوصا جدیدا که پیاده روی رو مد کردن جمعیت زیاده همه تو هم دیگن.بهداشت رعایت نمیشه. خیلی بده. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرد بازی نه بلد نیستم. ولی مشابهشو بازی میکنم. یا سبد میذارم با فاصله میگم توپو پرت کنه توش.

من بچگیم خوراکم تابستونا گردو بازی بود خیلی مزه داشت یادش بخیر اصلا تابستوناش قشنگ بود....با پسرمم همه ی بازیای بچگیمو بازی میکردم الان منتظرم دومی یکم بزرگ شه سه تایی شروع کنیم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به به😋محصولتون پربار،هرروز ی ق کنجد بده عمرا یبوست شه😊

میدونی چی بهش میدم دوای درده 

کشمش میخوره و فوری دفعه میشه😁😁😁

کنجدم میدم ولی نمیدونستم خوبه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مهسا پسرم شش ماهه بود مادر بزرگ پدر بزرگم رفتن کربلا برگشتن هرکاری کردم دلم روا نشد برم استقبال تا ی ...

بهترین کارو کردی. منم دو ساله با مامانم 13 به در  نمیرم. چون فامیلایه بابام از تهران میان ییلاقمون، هوا سرده همیشه میان انگار باره اوله بدون لباس گرم. اقا شما که میدووید هوا سرده بیارید دیگه.20 30 نفر همش دور همن همیشه یه نفر سرما خورده میت سم نمیرم. خیلی ناراحتم میشنا. ولی سلامتی مهم تره. 

منم حتی مامانم مهمون داشته باشه تنها و بدون شوهرم نمیرم. یکی دوباری پیش اومده اونم شوهرم شب باید سرک ...

داماد عموم خیلی موجود منفوریه

وقتی ازدواج کردن هیچی نداشت حتی لباس تنش

سنتی هم ازدواج کردن

عموم گول ظاهرشو خورد 

ببین براشون عروسی گرفت

کمک کرد خونه بخرن

تو کارخونه خوب استخدامش کرد

اما تا هر کسی میبینه میگه خانواده زنم بدن فلانن

حتی ب ما هم میگه

بعد میگه توروخدا نگیدا..

بعد جالبه خسیس خسیس آخه نکبت هرچی داری از خانواده زنت ک 

اوناهم خیلی جاها نمیبرنش... خیلی جاها اصلا لاله انگار وجود نداره آدم حسابش نمیکنن..

چقدر خواست طلاق بگیره عموم نذاشت گفت ابرو داریم بچه داری 😐😐😐😐😐

چ خوبه ک میدونه من میترسم بهش بگم اینجام از دست بدم میگم از اینجا ک ی گروه مدیریت هست میخونم دلی نمی ...

من گفتم از همون اولش دیگه راحت 

اخه زنونه اس محیطش بدم نیس 

ولی متاسفانه اینستا رو میگه درست نیس 

حوصله ی درگیری با مردای هول پلاس زیر پستا رو نداره منم برام مهم نیس داشتن اینستا 

اذیت نمیکنمش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....