2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه سونویی عزیزم؟ من تا چندماه پیش واسه فولیکولام که میرفتم ۲۰۰ میشد. سونو ان آن تی چون رفتم کلینیک عمومی که دکترم بود ۱۸۰ هزار ولی انومالی رفتم خصوصی حدود ۱۵۰۰

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
عزیزم NT و آزمایش ژنتیک با هم چند میشه؟

من واسه سونوی ان تی دو تومن دادم واسه آزمایشش یه تومن

آزمایش ژنتیک هم دقیقا نمیدونم منظورت چیه ولی من آمینوسنتز انجام دادم ۵و نیم شد فکر کنم

من واسه سونوی ان تی دو تومن دادم واسه آزمایشش یه تومنآزمایش ژنتیک هم دقیقا نمیدونم منظورت چیه ولی من ...

آمینو نه 

همون آزمایشی که بعد از NT میگیرن

او قند روزهای تلخ من است 
عزیزم NT و آزمایش ژنتیک با هم چند میشه؟

ولی همه اینا بستگی داره دکتر برات کدوم فاکتور هارو بنویسه مثلا من آزمایش خون غربالگری دوم ۱۹۵۰ شد ولی مثلا یکی از دوستام ۱۹۷ تومن داد