2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1384846 بازدید | 76349 پست
رعدی جان درسته همینطوره بچه هابزرک شن کار مادر راخته پسرای نارین فکر کنم کلاس سومن

چ جالب 

پس چرا من همش فکر می کردم اول هستن؟؟؟

بخاطر همین گفتم کلاس اول رو بگذرونن 

نفس راحتی می کشه🥰😘😘

بچه ی خواهرم الن سوم وقتی کلاس اولش تموم شد 

به دختر بزرگی من زنگ زده بود 

چون ب دختر بزرگم وابستگی داره 

می گفت اگ بدونی کلاس اول چقد سخت بود

ی سال کامل طول کشید🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا درسته تازه هرماه پریودی و اینهمه تنش و درد و...بهار پارسال من یه دوره استراحت مطلق شدم بعد کمک ...

دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد

چند وقت پیش بنا به دلایلی یکهفته توان هیچ حرکتی نداشتم در حد اینکه به هزار بدبختی برم سرویس و بیام

یعنی همسرم بنده خدا دو کیلو لاغر شد شبا تو خواب داد میزد، کارای خونه و بچه یه طرف استرس درد کشیدن و خوب نشدن منم یه طرف

حالا دختر من خیلی مستقله تمام کاراش رو خودش میکنه حتی خیلی هم کمک میکنه

همش میگفت تورو خدا تو مریض نشو

خوب شدم هی میگفت خدایا نامردیه مادر خونه مریض باشه هیچ خونه ای مادر خونه اش مریض نباشه

دقیقا برای منم همین اتفاق افتادچند وقت پیش بنا به دلایلی یکهفته توان هیچ حرکتی نداشتم در حد اینکه به ...

بی دلیل نیست اکثر مردا تو نبود همسرشون ازدواج میکنن

ولی زنها اصولا اینطور نیستن

ولی بچه ها یکی از اقوام دورمون، شوهرش تو تصادف فوت شد

یه بچه داشتن

خانواده شوهر به خانمه گفتن بشرطی نوه مون رو بهت میدیم که ازدواج نکنی و اونم قبول کرد

خیلی غمناکه بنظرم

چه متن پر از احساسی صبحم رو با حس خوب شروع کردم 🥰😘😘حاجت روا باشین الهی در کنار تفت داد آرد برای خ ...

ای جانممممم 🥹😍حتماااا  🙏🏻اگه قابل باشم ☺️مهسان نازنینم🥰 چراکه نه مگه میشه دوستان همراهمونو فراموش کنم 🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چ جالب پس چرا من همش فکر می کردم اول هستن؟؟؟بخاطر همین گفتم کلاس اول رو بگذرونن نفس راحتی می کشه🥰😘 ...

ای جان چقد به چشمش زیاد اومده 😅

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ای جووون من 😍😍😍نازدونه عاشق فر موهای بچه هام🥰می تونی یه کرم مو بگیری براش بعد حموم یه کوچولو بزن ...

سلام عزیزم...

خیلی لطف میکنی بگی

چون من موهام کاملآ لخت در مقابل فرای این خانم هیچ تجربه ای ندارم

از توی فرفری خوشگله باید راهنمایی بگیرم 🤗😘

نمیتوانم 🤣کلا من سه تا بچه دارم بابای خونه از بقیه تخس تر و پر درد سرتر هست همیشه احساسات لطیفش خدش ...

هُما🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا برای منم همین اتفاق افتادچند وقت پیش بنا به دلایلی یکهفته توان هیچ حرکتی نداشتم در حد اینکه به ...

واقعا زن و مرد هرکدوم یه ستون محکم خانواده هستن 

خدا هیچ خونه ای رو مریض دار نکنه 

دختر من 9سالش بود 

انقد غصه میخورد اونم که من دراز کش بودم فکر درساش بود . البته 

بیشترم غصه ی شکمشون 😂میخورد 

ساتدویچ صبحش و نهار و شام و عصرونه ...

خلاصه که همه فهمیدن همچینم ما تو خونه بیکار نیستیم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ان شاالله خبرای خوش تو راهن داری خواهر شوهر میشی پاییزی مقتدر با حذبه زیبا ورود کن 😍🥰😀

باور میکنی یه درصد برام مهم نیست 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام صبحتون بخیر 😍😊

ساعت ۷/۳۵ دخترم پاشد

خیلییییییییی وقتا پا میشع با باباش شیر داغ میخوره امروز دید نیستش 🥺رفته بود 

گفتم دخترم لالا کن گفت ( نانا) گفتم اره گفت نهه گریه کرد 

گفتم شیر داغ میخوری؟

گفت سیر سیر

زودی داغ کردم یعنی ولرم شیرین کردم خورد نصفشو خندید 😊🤗

دلش سیر داغ میخواستع مثل همیشه با باباش بخوره 🤗

خورد و ب قول خودش نانا کرد 🤗

بی دلیل نیست اکثر مردا تو نبود همسرشون ازدواج میکننولی زنها اصولا اینطور نیستنولی بچه ها یکی از اقوا ...

خیلی نامردیه 

اینکه خودت تصمیم بگیری تنها بمونی یه بحثه اینکه مجبورت کنن یه بحث دیگه

انشاالله خدا کمکش کنه