2777
2789
عنوان

از بدشانسی به کجا میشه فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 144 پست
الهی بگردم. خدا بیامرزه عزیزم. منم از اهالی خونه خسته شدم خیلی اذیتم کردن میخوام برم شهر دیگه ولی نم ...

کاش میشد شهر خودت کار پیدا کنی پول جمع کنی بری جای دیگه 

من والا نمیدونم امسال کنکور قبول میشم یا نه 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

دلت چی میخواد

فرقی داره ؟

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نباش خودش حتما خوشحاله که رفته وقطعا توی بهشته انشالا خدا تو وداداشت هم عاقبت بخیرکنه الهی ام ...

ممنونم عزیزم شماهم همینطور

بینیت خیلی قشنگه واقعا پره هاش عالی فرمشم شیکه چرا ناراضی ای

عزیزم پره هاش مال خودمه دست نزده. والا هیچ قوسی به بینیم نداده منه بدبخت فقط 40 میلیون هزینه کردم تا بینیم قوس دار شه وگرنه بینی خودمم همین بود هیچ فرقی نمی‌کرد 

5 سال تمام تو نوبت بودم تا آخرش با بدبختی رفتم عمل کردم اینم از نتیجه ی گندش که بینیم رو حتی یه قوس ریز هم نداده حالا دیگه نه خانوادم اجازه عمل مجدد میدن نه والا پولشو دارم دیگه... هر کیو تو عمرم دیدم قوس داشت جز منه بدبخت. من بدبختم دیگه. بدبخت بی شاخ و دمه 😔

عزیزم پره هاش مال خودمه دست نزده. والا هیچ قوسی به بینیم نداده منه بدبخت فقط 40 میلیون هزینه کردم تا ...

وای کاش منم میشد بینیمو عمل منم انقد ضایعه انگار خرطوم فیله 

کاش میشد شهر خودت کار پیدا کنی پول جمع کنی بری جای دیگه من والا نمیدونم امسال کنکور قبول میشم یا نه

اجازه نمیدن حتی از خونه بیام بیرون. زنجان زندگی میکنم یه شهر کوچیک اشغال مسخره. شهرمون با تهران دو ساعت و نیم فاصله داره و من عاشق تهرانم ولی 5 ساله تهران نرفتم 

100درصد

برا شما چه فرقی داره 

عزیزم پره هاش مال خودمه دست نزده. والا هیچ قوسی به بینیم نداده منه بدبخت فقط 40 میلیون هزینه کردم تا ...

خب برو به دکترت بگو من راضی نیستم من اینهمه هزینه وصبرکردم مگه بهت نگفتم قوس بده پ چه غلطی کردی بایدرایگان انجامش بده

چقدر امشب حالت بده...منم امشب حالم خیلی بده...دارم فروپاشی روانی رو میگذرونم که بار ها و بار ها با دلیلش کنار اومدم...بار ها و بار ها کنارش گذاشتم اما امشب حالم اصلا خوب نیست...اصلا

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

اجازه نمیدن حتی از خونه بیام بیرون. زنجان زندگی میکنم یه شهر کوچیک اشغال مسخره. شهرمون با تهران دو س ...

شهر ماهم کوچیکه از در میای بیرون صدنفر اشنا میبینی .نمیدونم یه بهونه ای جور کن براش

وای کاش منم میشد بینیمو عمل منم انقد ضایعه انگار خرطوم فیله

من عمل کردم به معنای واقعی گند زده توش که یه عمل دیگه احتیاج داره تازه 5 سال تو نوبت بودم. بعد میدونی از چی ناراحتم؟ از این که بینی اولی خودم عالی بود و حالا انقد گند زده که عمل دوم نیاز داره. بعضیا دماغشون هشتاد برابر بزرگ تر از منه ولی با یه بار عمل عالی شده مال من افتضاح 

خب برو به دکترت بگو من راضی نیستم من اینهمه هزینه وصبرکردم مگه بهت نگفتم قوس بده پ چه غلطی کردی باید ...

دکترش مثل سگ می مونه هار هار میکنه والا میترسم پرتم کنه بیرون. نمیدونم چی کنم😭😭😭