2777
2789
عنوان

اگر کسی که ولت کرده دوباره برگرده چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 68 پست
مامان من زن دوم بوده.زن اول بابام ۴تا پسر داره منم تک دخترم.من نه از بابام نه از این زنه هیچی یادم ن ...

دور از جون عزیزم ،نمیتونه ببرد  بچه کوچیکی که بگیره،درسته تا سن ۱۸سالگی سن قانونی ولی اون پیشت نبود که الان بخاد سرپرستت بشه،،اگه تونستی با یک وکیل رایگان تو اینترنت هست شماره تلفن مشاوره بگیر،،بعداز فوت پدرت کی قیمتون شد؟

شاید انقد مادرت و اذیت کردن ک مجبور شده بره وگرنه هیچ مادری الکی نمیره اونی هم ک دنبال عشق و حال خودش رفته باشه دیگه دوباره بعد اینهمه سال برنمیگرده براش مهم هستی ک برگشته حتما ترو بهش ندادن اون موقع یا همچین چیزایی بنظر من کسی ک بچشو بخاد همیشه میخاد اگرم نخاد همیشه نمیخاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمم❤️متاسفم زندگی به بعضی از ادما خیلی سخت میگیره اما مطمعن باش بلاخره تو هم به یه ارامش و رضایت ...

دلم نمیخواد حتی از دور هم ببینمش.من بچه بودم به بوش عادت داشتم به خودش عادت داشتم با اون ۶سال زندگی کردم ولی با مامانمو داداشام ۱۱سال.من نمک نشناس نیستم وقتی داداشم میگه اجازه نداری باهاش حرف بزنی قبول میکنم حرفشو

دلم نمیخواد حتی از دور هم ببینمش.من بچه بودم به بوش عادت داشتم به خودش عادت داشتم با اون ۶سال زندگی ...

چی بگم ولی یه درصد کم احتمال بده شاید اون موقع شرایط شو نداشته 

البته اذیت میشی ولش کن🤦

شاید انقد مادرت و اذیت کردن ک مجبور شده بره وگرنه هیچ مادری الکی نمیره اونی هم ک دنبال عشق و حال خود ...

مامانم میگفت منو برد گزاشت خونه بابا بزرگم گفت می‌خوام برم تهران.بچه بودم یادمه همش زنگ میزدن بهش جلوی خودم میگفتن بچت تورو میخواد ولی نیومد

۱۷سالمه هنوز

اگه ۱۸ سال تمام بودی تصمیم با خودت بود ولی میگی ۱۷سال تصمیم با قیم هست،البته ماشاالله شما بزرگ شدی به زور که نمیتونه ببرت،بره شکایت کنه هم خودت بگی نمیرم چطور میبره،تا بخا شکایت واز طریق قانون پیش بره فکر کنم۱۸ شدی

حتی حس ترحم هم ندارم بهش کلا هیچ حسی نیس

پس دلیلی نداره بابت مادری که بچه ‌ رو ول کرده، خودت رو اذیت کنی 

با همون کسی که دوستش داری رفت و آمد کن

من همیشه میگم آدم قارچ که میخواد پرورش بده حداقل چند ساعت کلاس میره، اما بچه رو هر کسی میتونه بدنیا بیاره، مهم مسئولیت و خوب برگ کردن بچه س 

نه اینکه بچه از آب و گل دراومده تا خانم یاد افتاده عهههه من دختر دارم