2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404863 بازدید | 78108 پست

بنظرم عامل تمام مشکلات خودم هستم.

باید مثل جاریام باشم.

مثلا یکیشون با اینکه موقع بارداری شوهرش بیکار بود گفت من نمیدونم‌ از کجا من باید سزارین کنم.

بهترین خریدها رو کرد.

برای اسم هم اصلا مشورت نکرد.

فقط سر سفره گفت من این اسم رو انتخاب کردم و تمام.

بنظرم خوب کرد.من احساس میکنم شخصیتم محکم نبوده که حتی برای خرید لباس بچه هم جلومو میگیرن.

امروز خیلی ناراحتمدلم میخواد برم جایی که هیچکس نباشهمیگم میخوام تخت و کمد بگیرم برای بچهمیگن نههه شم ...

چرا کارهات رو برا دیگران توضیح میدی 

هر کاری ک میخوای انجام بده 

بعدا بزار ببین 

اسم بچه ام خودت و همسرت انتخاب کن

من خودم ب شخصه هر کاری بخوام انجام میدم حتی ب مادرمم نمیگم 

شمام همین کاری و کن 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز خیلی ناراحتمدلم میخواد برم جایی که هیچکس نباشهمیگم میخوام تخت و کمد بگیرم برای بچهمیگن نههه شم ...

الهی عزیززززم 

هم ذوق دارین حق دارین هم قبول کنین خب تجربه ندارین 

هرکاری دلتون میخاد فقط در حد یه خبر کوچیک یا مشورت با مادر یا خواهر باشه و به بقیه چیزی نگین 

بالاخره از تجربه مادر و خواهر بزرگتر میشه استفاده کرد 

درکتون میکنم خودم این روزا رو گذروندم اما بازم با اینکه بعضی جاها کار خودمو کردم بعدا دیدم همچین هم بیراه نمیگفتن 

خرید تخت وکمد و سیسمونی مخصوصا در خد زیاد برای آدم صابخونه هم به صرف نیس چه برسه مستاجر 

امااا خب همیشه که ادم باردار نمیشه 

درمورد اسم که فقط و فقط خودتون باید تصمیم بگیرین هرکسی هرپیشنهادی داذ یه لبخند کافیه 

الهی به سلامتی تموم کنسن این دوران رو 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بنظرم عامل تمام مشکلات خودم هستم.باید مثل جاریام باشم.مثلا یکیشون با اینکه موقع بارداری شوهرش بیکار ...

یکم خب خانواده ایرانی جماعت مداخله گر هستن 

اسمشم میزارن ذوق داریم و دوستش داریم کمک میکنیم و...

اما واقعا فقط در حد مشورت دادن در همه کارا بهشون اختیار بدین چون بعد زایمانم هزارتا مشکل پیدا میکتین 

درمورد خورد خوراک و خابیدن بیدارشدن و مریض شدن دارو دادن و ....اذیت میشین بخایین همه رو راضی نگه دارین

اما نمیشه هم تند برخورد کرد و کسی رو رنجوند یه روزی مادر شمام حال الان شمارو داشته بخاطر بدنیا اومدن شما ذوق داشته 

😍😍😍😍😍وای دیفن چ عالی من عاشق اینم خودم محصولات بچینم 😋😋😋

ایشالله در آینده برای خودتون یه باغ داشته باشین

برید کیف کنین😍😍

بعد بیای تعریفشو برای ما کنی

اگرم محصولاتت رو برامون سوغات بفرستی که چه بهتر🤣

به به بوی سبزیا تا اینجام اومد اون برگ چغندر هست دیگه بزرگن ؟باهاش چی درست میکنین؟ما داخل اش محلی م ...

اون بزرگه لبو هست که ایندفعه متاسفانه برگاش خراب شده انگاری کرم خوردتش

اما ما هم دقیقا  داخل آش محلی می ریزیم چغندر و برگ لبو رو، یه آش ترش محلی داریم که اگه چغندر نباشه اصلا سبزیش جور نمیشه😄

بنظرم عامل تمام مشکلات خودم هستم.باید مثل جاریام باشم.مثلا یکیشون با اینکه موقع بارداری شوهرش بیکار ...

عزیزدلم

هر کاری می خوای بکنی رو انجام بده و سعی کن بعد از انجام دادنش به بقیه بگید، یا اگه ضرورتی نداره کلا نگید. می دونم سخته اما یه مدت اینجوری پیش بری لذتش رو تازه درک می کنی.

و اینکه نذار حسرت چیزی به دلت بمونه...منظورم افراط کردن نیست اما بعضی چیزا تا سالیان سال حسرت میشه

مثلا مامان من بعد سی سال هنوز ناراحته که چرا با اینکه کارمند بود و درآمد داشت نذاشتن برای جهازش تخت خواب بخره چون گفتن می خوای خونه پدرشوهر بشینی و زشته تخت ببری و این حرفا!

حرفاشون از روی دلسوزی هست اما هیچ تضمینی نیست که درست باشه

هر کسی از دریچه خودش زندگی رو می بینه

با همسرت فکراتونو کنین و تصمیم بگیرید

تصمیمی که به صلاح خانواده قشنگ سه نفره خودتون هست نه خوش آیند بقیه!

در مورد اسم هم همینطوره... خب خوششون نیاد

شما باید خوشت بیاد و پدرش... تمام

راستی من یه دوستی داشتم اسمش رگ« مه سیما» بود

یکی از قشنگ ترین اسماییه که شنیدم البته اون دختر خودش واقعا مه سیما و معصوم بود و این تناسب زیبایی اسمش رو دو چندان می کرد♥️

اون بزرگه لبو هست که ایندفعه متاسفانه برگاش خراب شده انگاری کرم خوردتشاما ما هم دقیقا داخل آش محلی ...

اها 

وای من فکر میکردم البته یعنی همه اینجا همینن به چغندری که میپزن میگن لبو 

الان شما گفتی برگ لبو هست میگم احتمالا مثل گرمک و طالبی و شاهپسند و تیل ...اینام خانواده بزرگی دارن که من نمیشناسم 

مام تابستون داخل اش میریزیم آش نیست ها میگن بلکه 

خمیر رو نازک میکنن برش میدن و بعد ابپز میکنن با همین برگا و ماست سیر دار و میخورن 😅

درکل داشتن باغ یا باغچه خیلی کیف میده 

مام باغ داریم اما باغ انگور هست داخلش نمیشه اینجور سبزی و صیفی و ..کاشت 

لذتش رو ببرید الهی همیشه 

اها وای من فکر میکردم البته یعنی همه اینجا همینن به چغندری که میپزن میگن لبو الان شما گفتی برگ لبو ه ...

اینی که ریزومش بزرگ میشه و می پزیم برگاشم سرخ تره لبو می گیم بهش

اما چغندری که ریزوم یا غذه نداره(در حد یه هویج خیلی کوچیک داخل خاک هست فقط) برگاشم سبز هستن رو بهش می گیم چغندر.

آها چه جالب

ما نداریم این چیزی که شما می گین، ولی باید خوشمزه باشه😋😋

مادر بزرگم و خاله بزرگم برای آش ترش مون که رشته داره خودشون خمیر درست می کنن و با کارد تیز رشته رشته برشش می دن که من جون می دم برای همون رشته نپخته اش 🤣

همش هم می گن نخور دلت درد می گیره ولی واقعا خوشمزست😁

ایشالله در آینده برای خودتون یه باغ داشته باشینبرید کیف کنین😍😍بعد بیای تعریفشو برای ما کنیاگرم محص ...

دیفن جون باغ انار داریم ما 😁😁😁

انشالله انشالله 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

یاااااخدا من میان پر میخاااام 😭😭😭😭میگم خانم های ترک و آذری شما چرااا اینقد باحوصله و خونه دارید ...

نارین جان نگران نباش من هم مثل خودت هستم .

تازگی ها که کلا منوی اصلیمون یک غذا هست در اکثر موارد غذای اصلی یا جوجه کباب هست یا قرمه سبزی و کنارش چیزهایی مثل کشک بادمجان یا بادمجان شکم پر یا اگر بچه ها زیاد باشن ماکارونی .