2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407112 بازدید | 78272 پست
خدا بچه هاتو حفظ کنه 🥰😘واسه ما ک اولین و آخرین بچس 😁😎ی ذره غذا بزرگ باشه باباش ااااای عاطفه میمو ...

ممنونم گلم از دعای خیرت 

خدا حفظ کنه گلدخترت رو 

خداروشکر بهتر شده 

مهمونی چسبیده بهت پس هم دخترت بهتر شده هم اسباب بازی جدید گرفته ...همیشه به گردش و شادی الهی 

اینجا که هزار کیلومتر با تهران فاصله داره هم انگار تنور روشن کردن دور برمون و روی تنور کولر گذاشتن 

باد داغی میاد که سرخ میشه صورت آدم 

خدا به کشاورزای منطقه رحم کنه محصولات دارن میسوزن تو گرما و ازبین میرن 😔

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام دوستانشبتون بخیرامیدوارم که حال همتون خوب باشه و تونسته باشین هدفهای مالی و غیر مالی تون رو یکی ...

وووااااای که این خبر چقد شیرین و دلچسبه ...مبارکت باشه عزیزم

بعد چند روز پر از تنش چقد حالم با شنیدنش خوب شد

منم شمارو یادمه چند بارم که پستهاتو در مورد ivfمیخوندم برا همه منتظرا دعا میکردم

اللهی سالم بیاد بغلت و کل اون روزای سخت با اومدنش برات جبران بشه...اللهی که از یاران صالح امام زمان بشه

خیلی مراقب خودت باش 

اول هر شنبه برای کل هفته صدقه بذارید و نیتشو بگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستانشبتون بخیرامیدوارم که حال همتون خوب باشه و تونسته باشین هدفهای مالی و غیر مالی تون رو یکی ...

سلام عزیزم ، من شما رو کاملا یادم هست .

خیلی خوشحال شدم ، خدا رو شکر که جواب صبرتون رو گرفتین ، ان شا الله نی نی نازتون به سلامت به دنیا بیاد . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

جیران جون سمت فرامرز (البته بند دال) احتمالا بتونید یه واحد 60 متری بگیریدمنطقه خوبیه کلا سمت بلوار ...

سلام عزیز دلم 

خوبین؟ خانواده محترم خوبن؟ 

کوچولوی عزیزمون خوبه؟؟ 

ممنونم فدات شم. هم بابت راهنمایی هم با شرایط بچه کوچیک برام پیام گذاشتی بی نهایت برام ارزشمنده. 

از پیامت اسکرین شات گرفتم. انشالله یه سر حضوری برم. 

نقد خیلی تو دستم نیست،بازار زمین هم راکده وگرنه جابجا میکردم. برای مامان میخوام. امیدوارم بتونم یه چیز خوبی پیدا کنم. 

نشد صبر میکنم تا یکم دستم بازتر شه. 

ممنون از محبتت❤️ 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

سلام سلام 

خداروشکر 

من شمارو یادمه 

خیلی خیلی خوشحال شدم 

انشالله به سلامتی بغلش بگیری 

خوشبخت و سعادتمند باشه 

قره العین شما و آخر و عاقبت بخیر  باشه❤️

سرخ کن مون اومد😁https://s8.uupload.ir/files/20240809_214131_5sd.jpg

مبارکه رها جان ❤️ 

خوشمزه ترین غذاها رو باهاش بپزی تو خوش ترین لحظات زندگیت با تن سالم نوش جان کنی♥️

سلام عزیزم صدالبته که یادمه گلم ،مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ،یادمه پارسال برای شما وجیران ...

فدات مهربون♥️ 

انشالله خیره 

تو همیشه به من محبت داری❤️ خدا برات بهترین رو رقم بزنه♥️

@ای_داد_بیداد @دیفن_باگوجه سلام دوستان میشه دوستمه راهنمایی کنید. خودم هم اخر میگم چه بهش گفتم: دو ...

سلام نازی خوبی؟ 

چی بگم والا ننه 😁 

منم تا حد زیادی با نظر خودت موافقم 

به شرط اینکه تو مسیر رشد و پیشرفت باشن 

مثلا اوایل زندگی باشن و اینا 

خوب خونه رو میگیرن بعدا هم دوباره پیشرفت میکنن 

وگرنه اگر امکان پیشرفت کم باشه، همه پول رو بدن خونه، با توجه به اینکه خونه استهلاک هم داره، اینا هم پیشرفت و پس انداز و اینها متوقف شه، چند سال بعد مجبور میشن خونه رو کوچیک تر کنن. 

باید همه شرایط رو سنجید دیگه. 

شغل شوهرش ثابته یا نه و .... 

سلام عزیز دلم خوبین؟ خانواده محترم خوبن؟ کوچولوی عزیزمون خوبه؟؟ ممنونم فدات شم. هم بابت راهنمایی هم ...

سلام ب روی ماهت عزیزم ♥️

ممنونم

شما خوبی 😍

خواهش میکنم گلم، خوشحال میشم اگر کمکی از دستم بر بیاد 🥰 اونم برای جبران مهربونمون

امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشین 😍

سلام نازی خوبی؟ چی بگم والا ننه 😁 منم تا حد زیادی با نظر خودت موافقم به شرط اینکه تو مسیر رشد و پیش ...

سلام جیرانی 

یعنی چی خونه استهلاک داره😅😅 توضیح بیشتر بده خواهر؟ با ذکر مثال. 

خوب نزدیک به هفت هشت سال از زنگشون میگذره. 

و اینکه زن و شوهر هم زیر چهل سال هستن.... و دو تا بچه دارن. یعنی دومی رو بارداره. 

بدون شک بعد از خرید خونه باز هم تلاش میکنن زمینی میخرن یا ماشینشون ارتقا میدن و شاید یه باغ کوچک یعنی از پس انداز و حرکت متوقف نمیشن. 

بله شغل شوهرش ثابته و میگه شوهرم تو تفکر شغل دوم هست ولی فعلا منتظره یک سری شرایط کارش بهتر بشه تا بتونه وقت بزاره برا شغل دوم. 

شما میگی اگه کل پول بدن خونه سه خواب.....شرایطشون برا حرکت های بعدی سخت میشه.با توضیحات لازم بفرماید؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
ممنونم گلم از دعای خیرت خدا حفظ کنه گلدخترت رو خداروشکر بهتر شده مهمونی چسبیده بهت پس هم دخترت بهتر ...

ممنون ک ب یاد بودی 🤗😊♥️♥️

آره می‌خواست ننه شوهر بیاد

بهش گفته بود همسری ک ما جمعه میایم گفت پس نهار بیاید..

همش خونه ایم گفتم حالمون عوض بشه 🥴

زن سابقه برادر شوهر اونجا بود ..چرا اونجا بود ؟ گفتع بود عاطفه اینا اینجان گفت مبام 😄 

هی از هم تعریف میکردن

سر چیز بیخود جدا شدن...

اگه برادر شوهرم میموند تا حالا با اون زن ب همه جا رسیده بود ..بسک زرنگ بود ...

زن عاشقانه نگاش میکرد🥺

گفتم هنوز دوسش داری ؟

خندید 🥲

ممنون ک ب یاد بودی 🤗😊♥️♥️آره می‌خواست ننه شوهر بیادبهش گفته بود همسری ک ما جمعه میایم گفت پس نهار ...

دخترت بهتر شده؟ این همه مواظب بودم از دیشب خودم سرما خوردم داغونم. پسرم اسپری بینی زدم ضد عفونی شه احساس میکنم یه ذره آبریزش داره😩😩😩

سلام دوستای قشنگم ، انشاالله که همگی حالتون خوب باشه و لبتون خندون و دلتون شاد باشه ، دوستان امروز تولد ۱۸ سالگی دخترمه و من هر سال تولدش یه دورهمی کوچیک با خانواده خودم و همسرم به یمن میلاد دخترم میگیرم ، البته اینم بگم ها ، همه هم چون هر سال میان منتظر دعوت هستند و منم از اول این فرهنگ سازی رو تو خانواده کردم و کل فامیل هم اخلاقمو حفظ هستند که تو خونه من کادو آوردن ممنوعه ، دوست دارم فقط بیان و دور هم باشند و خوش بگذرونند ، خودم هم کادوی تولد رو قبلأ میگیرم و تو جمع کادو نمیدم (دوستان این اخلاق منه وگرنه تولده و کادوهاش ) حالا امسال با توجه به اینکه تازه از سفر ضروری برگشتم و همسرم هم مرخصی نداشت به احتمال زیاد تولد رو چهارشنبه برگزار کنم و ازتون میخوام راهنماییم کنید و در مورد منوهای غذا هم نظر بدید ، آماده شنیدن نظرات شما عزیزان هستم. 

خورشت میخوام گوشتی باشه ، از قبل گوشت گرفتم تو فریزر دارم.

خورشت قیمه بادمجون یا خورشت گوشت ؟ 

خورشت دوم هم داوود پاشا 

دلمه هم نیمه آماده تو فریزر دارم اونم میپزم 

سوپ شیر یا سوپ جو ؟ 

چاشنی: 

سالاد فصل یا سالاد شیرازی ، پیاز مزه دار شده ، لوبیاسبز پرورده ،

ترشی کلم قرمز و بادمجون پرورده یا ترشی لیته ( هیچ کدوم رو آماده ندارم ولی فوقش یه ساعت وقتمو میگیرند و تو گرمای بیرون دو روزه آماده خوردن میشند) 

سینی پذیرایی متشکل از انواع میوه های خشک و میان پور و لواشک و نبات دمنوشی که قبلأ خودم آمادشون کردم و چند مدل کراکر و چیپس میگو وآجیل و بیسکوییت که از بیرون تهیه میشه 

میوه هم از انواع میوه های فصل تابستون که الحمدلله امسال فراوانی میوه است که میرم بازار و هر کدوم به دلم بود میگیرم 

نوشیدنی شربت آلبالو و گل سرخ قبلأ تهیه کردم 

چای ، برای قهوه هم دو دلم چون بیشتر چایی طرفدار داره و اونوقت یه عالمه استکان اضافی هم برا قهوه میاد تو دست و پا ، آشپزخونه هم زیاد بزرگ نیست .

برا نوشیدنی سر سفره هم نوشابه و دلستر یا دوغ محلی (اینجا دوغ محلیاش معروفه و خیلی طرفدار داره ولی کلی پارچ آب مصرف میشه) 

کیک رو هم انشاالله امروز برم سفارش بدم.

دوستان لطفأ نظراتتون رو بگید تا منو رو کامل کنم و به لطف خدا برم خرید برا کم و کسریا .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...