2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312982 بازدید | 71242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها دخترم ۲سالشه ...با ابجیش داشت بازی میکردتواتاق..گویا آبجی بزرگه دستشوکشیده حالا بدستش دست میزنم شدید گریه میکنه...

یعنی خدایی نکرده دستش دراومده؟حالم خیلی بده...اگه راهنمایی بلدید توروخدابگید..ممنونم.تافرداصبح ببینم چیکارکنم..

رویا جان تاپیک مدیریت مخارج و پس انداز خیلی صفحاتش زیاد شده

درسته که تاپیک گزيده مطالب هم زدین

ولی خب پیدا کردن مطالب توی اون تاپیک اصلی سخته، چون سایت هم قابلیت سرچ توی متن رو نداره سخت تره

امکان نداره یه تاپیک دیگه بزنین؟ واسه سال ۱۴۰۳

و اون قبلی رو قفل کنین دیگه

توی این جدیده اول چندتا چالشی که هست، مثلا ۵۲ هفته و شرایط و ... گذاشته بشه، در حد ۱-۲ صفحه . که همه هم در جریان برنامه امسال قراربگیرن. بعد دیگه طبق روال عادی جلو بره

کاش یه نظری بپرسین از بقیه هم، اگه خودتون صلاح میدونین، شاید بهتر بشه این مدلی...

💐💐💐

بچها دخترم ۲سالشه ...با ابجیش داشت بازی میکردتواتاق..گویا آبجی بزرگه دستشوکشیده حالا بدستش دست میزنم ...

عزیزم دستش حالت آویزون نگه میداره؟

فقط دست بزنی درد میگیره؟

یا حالت عادی هم درد داره؟

عزیزم خداروشکر بخیر گذشت  اون لحظه میزاشتی تو آرد طوریش نمیشد

ممنونم عزیزم

زنده و سلامت باشن عزیزان تون  

آره رو نماز نبودم وگرنه میزاشتم

دیگ خواهرش آب یخ گذاشته بود

روغن بنه خوبه 

نداشتم

روغن بنفشه زدم

یخورده اره انگاردستش جون نداره قربونش برم😔...کم تکونش میده...وقتی دست میرنم گریه میکنه..

درومده  احتمالا 

دختر منم پارسال اینجوری شد من بردم عکس انداختن ولی تو همون حین عکس انداختن اینقد تکون خورد جا افتاد 

نگران نباش ولی حتما ببر عکس بنداز 

درومده  احتمالا  دختر منم پارسال اینجوری شد من بردم عکس انداختن ولی تو همون حین عکس انداخ ...

باشه عزیزم...ممنون ازت ...بچهاتوروخدا دعاکنید زودترخوب بشه..‌طفلی خیلی مظلومه ..طاقت دردکشیدنشوندارم...

خدامواطب همه فرشته کوچولوها باشه......امین...🤲🤲

چکاپ که میرم حتمااا ولی نههه خدانکنه علائم یائسگی زودرس باشه  خدای من من کجا یائسگی کجا من خی ...

ای جان کوچولو😍🌹🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

جووون تخت ۱۲۰ خیلی خوبه😅 ما تو شمال تختمون همین اندازه س فکر کنم نمیذاره نفس بکشم😂 بای تا های ...

دقیقا. شوهرم گفت جمعش کنیم سخته گفتم خیرررررررر🤣🤣🤣  اگه برا جهاز میخریدم پول الکی خرج میشد همه ی وسایل رو طبق متراژ خونه خریدم. ۱۲۰برا یه نفر‌عالی برا دونفرسخت مخصوصا اگه یکی دوتا دستشو بازکنه و لش بخوابه🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستان عزیز. یه راهنمایی ازتون میخوام ، هر کی میدونه بهم بگه ممنون میشم. راستش من دیروز رفتم ...

مامانه من لباسشویی کندی خریده بودتقریبا هفده ساله پیش..الانم عین ساعت کارمیکنه..فقط یبار یه مشکل جزئی براش پیش اومد که زودحل شد🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...