2777
2789

پسرم سرفه خلطی میزنه دماغش هم کیپ شده، تب هم داره ولی ۴روزه قطع نشده تبش هی میره و میاد، چیکارکنم خیلی نگرانم، تاحالا دیدین ۴روز تب؟ دوره بیماریه یعنی؟ 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

دکتر بردی؟

باید آنتی بیوتیک بخوره 

من از دارچین نتیجه دیدم تا ۴ روز هرو روز یک استکان دمنوش دارچین دادم به دخترم برا سرفه هاش عالی بود 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر بردی؟باید آنتی بیوتیک بخوره من از دارچین نتیجه دیدم تا ۴ روز هرو روز یک استکان دمنوش دارچین داد ...

آخه ۴روز تب دیدی شما تاحالا؟ 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
بیایم چی بگیم ببردکترخانم

بردم دارو هم میخوره

ویروسه. ببر دکتر. آنتی بیوتیک باید بخوره .

میدونم ویروسه از مهد گرفته، ولی آخه تب ۴روز نداشته تاحالا، میخوام ببینم عادیه؟

آخه ۴روز تب دیدی شما تاحالا؟

بله عزیزم وقتی عفونت تو بدنش باشه تا زمانیکه اون عفونت درمان نشه تب میکنه باید حتما ببری دکتر خطرناکه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز