2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313346 بازدید | 71254 پست

سلام‌ دوستان 

میشه لطفا برند ماشین ظرفشویی تون رو بگین 

و این ک ازش راضی هستین یا ن؟

من خودم بین پاکشوما و دوو و اسنو وسام موندم 

ممنون میشم اگه اطلاعی دارین‌  کمک کنید 

نه عشقم من شیعه ام الحمدلله  بله عیددیدنی میریم مثل سال نو  خونه پدرو مادر هم میریم  ...

چون بیشتر دیده بودیم سنی ها عید فطر عید بززگشون هست خیلی جالبه ک جنوب کشورمون عید فطر رو عید دیدنی میرن 😍😍😍 خیلی لذت بردم 😍😍و جالب 😍😍😍😍👏👏👏

واااااااااااااااااااای سمت ما عید فطر تمام افغان های سنی همه آرایش غلیییییییییظ میکنن 😄 خط چشم تا میدون ازادی میکشن 😄

رژ قررررررررررمززززززز میزنن 😄

لباسای جینگیل مینگیل

پاشنه کفشا تا برج میلاد 😄 بعد همه اینا زیر چادر 😐😐😐😄 بابا نکن این کارو 😄 

ااااای خرید میکنن قبلش....عین عید نوروز ما...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام‌ دوستان  میشه لطفا برند ماشین ظرفشویی تون رو بگین  و این ک ازش راضی هستین یا ن؟ من ...

ببین زن داییم پاکشوما داره راضیه

خالم اسنوا داره راضیه 😄

ولی دیدم کثیفی ریز ظرف تو اسنوا

ببین زن داییم پاکشوما داره راضیه خالم اسنوا داره راضیه 😄 ولی دیدم کثیفی ریز ظرف تو اسنوا

عه

منم شنیده بودم‌پاکشوما  نسبت ب اسنوا قوی تره 

پاکشوما گرون‌ترم هست 

آخ آخ مامان جان 😍😍😍 ما یک‌بار از اونجا رد شدیم مسیرمون بود بریم جای هی فکر میکردم خدایا اونجا اس ...

خواهش میکنم عزیزم ، اونجا راسته مبل و سرویس چوب قدیمی کرج هست و بقیه جاها بعد از اونجا باز شدن .

وام رسالت نهایت با اعتبارسنجی و همه کارها یک هفته ای واریز میشه .

رتبه اعتباری رو فکر کنم تا c هم با ضامن مشکلی نداشته باشه .

میخوای تاپیک جدید بزنی رویا جون

خیر عزیزم جو تاپیک بخوابه باز میکنم حتمااا گلم 😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
رویاجون بیزحمت تاپیکو باز کنید🌸

حتمااا عزیزززم یه مقدار جو تاپیک آروم شه حتما باز میکنم😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ظرفشویی من ال جی هست و من خیلی ازش راضی هستم . 

ال جی 🥺 برند محبوب دل ها 😍♥️

حیف شد واردات قانونی ممنوع شد...

برندای ایرانی شاخ شدن 🤥🤥🤥😏😏😏😏

هیچ کدومشون ب ال جی و سامسونگ نمی‌رسن هیچ وقت 😎

ظرفشویی من ال جی هست و من خیلی ازش راضی هستم . 

مامان جان 😍

هوا کرج روزا چطوریه 🤭 من یادمه از بدو تولد میرفتیم پارک چمران 😐😄 فردا میخوایم بریم نهار اونجا

(جمله بندیم فقط)😄

بعد ما همیشه با مامانم اینا میریم

اونام قففففلن اونجا 😏😏😏😏 انقدر رفتیم بالا میارم 😩😄

اما دلم نمیاد اونارو جایی نبریم چون فقط اونجا کیف میکنن 🙁 خودمون جایی بریم ....قشنگ سرچ میکنم جای جدید بریم..اما مامانم اینا عشق چمران دارن 😩 عشق عمییییق 😩😄

سرویس بهداشتیش

صدها کیلومتر دوره 🙁😄

واااااااااااااااااااای

بلا نسبت دوستان

چقدر دزد شدن..

دیوار آگهی فروش گذاشتم

سه نفر از خدا بی خبر دزد پیام دادن ما کارشناس دیوار هستیم اختلال ایجاد شده شماره تلفن و اسمتو بفرست درستش کنیم

منم نوشتم دزد کثیف 😏😏😏😏

شنیده بودم هک میکنن...

عرض چند دقیقه سه نفر پیام دادن 😐😐😐😐

بچه ها رفتیم خونه پسرعموی شوهرم عیددیدنی یعنی من هروقت میرم اونجا روحم تازه میشه  یه خونه خییی ...

عزیزم انشالله تااخر همین سال یه همچین خونه ای نصیبت بشه..

ماترکا یه مثل داریم میگیم (نیت هارایا،منزل اورایا)

معنیش تقریبا این میشه هرچی نیت کنی به همونم میرسی💪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

واقعا؟ یعنی ویترینو به این زودی عوض کردن؟ من پریروز سپهسالار بودم 99 درصد نبودا همه مدل کفشی ...

قیمت سپهسالار چجوریاس؟ 

اومدم بیینم تاپیک رو کی باز میکنه رویاجون... پیاماتون رو خوندم چندتایی...کفش ونس و کالج لازممه هیچی ذهن ثروتمندبازی دراوردم اول طلا خریدم الان باید به افق خیره شم پول جمع کنم👀🤣 خوشگل خسیس کی بودم من🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️