2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313178 بازدید | 71249 پست
خدایش منم اینجوریممم عشق خرید کردنمممم     برا همه پایه خریدم چون با کلی ذوق و حوصله پا ...

حالا من دوس ندارم با کسی برم خرید یعنی اصلا دوس ندارم واسع کسی نظر بدم حتی شوهرم لباس میخرع باهاش نمیرم اصلا ،،،

اصلا مستقل من کرم خرج کردن دارم،،،حتی یه کیلو پیازم بخرما لذت میبرم انگار دنیا مال منه،😭 دیدی معصو ...

اونی که شما داری کرم نیست،مار هفت سره  

البته میگن پول مثل آب راکد بمونه وخرج نشه خوب نیست،پس کارت کمی تاحدودی درسته  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره فکرکنم یه مدت هم تو خونه کار می‌کرد  من خیلی دوسش داشتم خانم باکلاسی بود  کاش الان ز ...

نسرین بود خیلی کارش درست بود،حرفاش عالی بود آخرین بار از ترس شناسایی شدن دیگه فعالیت نکردولی اعلام نکرد که می‌ره یکدفعه ای رفت

🌹🌹🌹دوستای عزیززززززززم🌹🌹🌹 خیلی مهمه لطفا کمکککککککک میشهبگین به بچه هاتون چه غذا یا معجون ...

دختر من یک سال و سه ماهشه..

ی روز خوب میخوره

ی روز هیچی..

دکترش گفت اونم ادمه گاهی حال نمبکنه با غذا یا میلیش مثل ادم بزرگا نمی‌کشه...

خیلی هم ناز داره هرچی نمبخوره 😐😐 

تنها نیستی 😄

عالی بود واقعا ماهم یه روزه سفر کردیم،،،میوه و آجیل و شکلات و چایی وقهوه اماده بردم از خونه،یع دونه ...

اوخیششش بیا بغلم 💋😅

اخه تبی تو بچه ها هستن 

واقعا دنیای بچه دار و بی بچه فرق میکنه 

ولی مثلا اون اسباب بازی و پفک اینارو خذف کن 

شیر موز رو فوری شیر و موز می‌خریدی به ذوق اشپزی میومدی خونه با بچه ها درست کنی 

خیلی بهتر شدی بنظرم بازم بهترتر میشی 

یکم حواس جمعی میخواد 

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷راستی خانمای گل گلاب،امروز ۲۵ رمضانه یادتون نره اون آیه رو بنویسید وزیرش ارزوهاتونو بنویسید و بعد بذارین لایه قرآن 😉🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

تازه هم فردا سالگرد عقدمونه،،،پنج اردیبهشت هم سالگرد ازدواجمونه،،،فردا رو اصلا به رو خودم نمیارم اما ...

بدن پارسیان 

دوباره حرف بزن باهاشون پول تنقلات اینارو  بنذازن قلک برا النگو جم کنیم 😍

تبسم چقد اسباب بازی میخری برا بچه ها 🙂🙂 مال همینه من خیلی کم برا پسرم میخرم  میگم فردا ک ان ...

من دخترم ی سال و سه ماهشه..

اسباب بازیاش واسش تکراری شدن

هرچی برداشتم ی مدت ندادم باز دادم فهمیده محل نمیده 😄

اوخیششش بیا بغلم 💋😅 اخه تبی تو بچه ها هستن  واقعا دنیای بچه دار و بی بچه فرق میکنه  ...

وقتی بچه دار بشی یعنی ازدواج کردی 😄 قبل بچه دار شدن یعنی هنوز نصفه مجردی 😄😄

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷راستی خانمای گل گلاب،امروز ۲۵ رمضانه یادتون نره اون آیه رو بنویس ...

شیوا جان کدوم آیه؟؟

بعد ببخشید من پریودم...نوشتنش اشکال داره؟

یا بدم شوهر جان بنویسه 😄