2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313494 بازدید | 71254 پست
فقط اراده میخاد و تمرین  من میتونم البته قبل تاپیکم این اخلاقو داشتم مثلا میگی ۱۲۰ سیب زمینی ...

منم هروقت حوس فست فود میکنم فوری دوتا سیب زمینی سرخ میکنم با سس قرمز 

دیگه حوسم رفع میشه

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبسم چقد اسباب بازی میخری برا بچه ها 🙂🙂 مال همینه من خیلی کم برا پسرم میخرم  میگم فردا ک ان ...

وای یعنی ما اسباب بازی بیشتر از وسایل خونه داریم،😭همش  زیر سر شوهرم اصلا از پسش برنمیام تازع هلیکوپتر میخواست بخره۸۰۰،😱

الان به بچه ها هر شب خرجی میده به یه دونه از عروسکام میده میگه پولای این و جمع کنید واسه اسباب بازی ،🤬

خونوادگی اینجورن برادرشوهرمم همینه نمیدونم از بچگی عقده مونده یا برعکس 

مبارک تبسم جون عشقتون ابدی ❤❤❤ بنظرم پولتون ب یدونه رسید بخر  دوباره پول براشون جمع کن برا او ...

فدات شم عزیزم ،👙😍😍

پس شنبه برم بخرم جمع کنم ،،،بابا اینقد ادم و ترسوندن سر این پارسیانا

فقط اراده میخاد و تمرین  من میتونم البته قبل تاپیکم این اخلاقو داشتم مثلا میگی ۱۲۰ سیب زمینی ...

اصلا مستقل من کرم خرج کردن دارم،،،حتی یه کیلو پیازم بخرما لذت میبرم انگار دنیا مال منه،😭

دیدی معصوم میگه روز بدون خرجی ذوقم میکنه؟؟من یه روز بدون خرج باشم روز دوم افسردگی میگیرم شده خرجم نون باشه باید خرید کنم،🤕

اگه پول سریع میرسه دستت النگو در غیراینصورت پارسیان فعلا طلا بد داره میره بالا خود من الان خرید ن ...

اره الان که خر تو خره،🤣

پول تا برج چهار دیگه انشالله واسه یه دونشون جور میشه بخرم

تازه هم فردا سالگرد عقدمونه،،،پنج اردیبهشت هم سالگرد ازدواجمونه،،،فردا رو اصلا به رو خودم نمیارم اما ...

سلام خوبی تبسم جون مبارک باشه عزیزم    

اتفاقا من مناسبت آ مرتب برا خودم کادو می خریدم

و کلی ذوق می کردم  

ی بار عصر از سر کارم با همکارم رفتیم طلا فروشی زنجیر گرفتم  

شب همسرم و دخترم گفتن طلاس

گفتم بله عزیزم  

گفت کی پول داشتی چرا نگفتی بیام همرات

گفتم خواستم سورپرایز شی  

چون نظرش راجب من این الکی پول هدر می دم  

خوشحال شد گفت مبارک فقط هر کی دید بگو کادو من گرفتم  

گفتم چشم عزیزم  

الن با ی چیز کوچولو هم می خرم  خوشحال میشم 

انشالله خدا برکت بده  

دوباره برا خودم طلا بخرم همسری ذوق کنه  

اصلا مستقل من کرم خرج کردن دارم،،،حتی یه کیلو پیازم بخرما لذت میبرم انگار دنیا مال منه،😭 دیدی معصو ...

خدایش منم اینجوریممم

عشق خرید کردنمممم  

برا همه پایه خریدم

چون با کلی ذوق و حوصله پا ب پا شون 

می گردم  

تا بهترین خرید رو داشته باشن

خدا رو شکر ک همسرم حساب کتاب و برنامه دست ش

اگ ب من داغون بودممم  

البته همیشه الویت خرید م با طلا بود  

بعد ش لباس کیف و کفش