2777
2789
عنوان

لعنت به من با این بچه اوردنم

197 بازدید | 24 پست

زاده شده منو عذاب بده از صبح که بیدار میشه تا خود شب تو بغلمه یه ثانیه پاش بخوره به زمین یه گریه هایی میکنه ، جرعت ندارم برم دسشویی کلیه درد گرفتم ده روز یبار بزور حموم میرم ،خوابشم که بزور بلا و اعصاب خوردی می‌خوابه ، از بس گریه میکنه روزی نیست منو شوهرم سر گریههاش بحث نکنیم، بیرون رفتن که هیچی پامونو از در بذاریم بیرون شروع میکنه دیوونه بازی ، تو ماشین هم که انگار دارن زجرش میدن انقد جیغ میکشه ، موقع خواب هم که فقط رو پام میخوابه پاهام تاول زده کمرم نابود شده نیم ساعت طول می‌کشه که بخوابه، یه لقمه غذای درست نتونستم تو این یک سال و دوماه بخورم ، واقعا بچه چی غیر دردسر داره؟ یعنی همه همین وضع  منو دارن؟ دلم میخواد سر به بیابون بذارم 

❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم باور کن اغلب ماها این دوران رو گذروندیم صبوری کن تموم میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چند ماهشه ؟ 

همینه دیگه ...

اذیت و آزارش زیاده ولی شاید باورت نشه با اینکه کلی اذیت میشی وقتی بزرگ میشه عاشقشی حتی وقتی یادت میفته چقدر اذیت شدی

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اره

بعد میگم تو این سن بچه نیارید فشاری میشن ای کاش تاپیکت پربازدید شه ببینن

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ن عزیرم همه بچه ها اینجور نیستن...سعی کن هنو کوچیکه عوضش کنی قلقشو

مگه عوض میشه ، از الان دنبال گوشیه ، جرعت نمیکنم گوشی دستم بگیرم تا دستم میبینه میاد از دستم میکشه انقد گریه می‌کنه یعنی برام فیلم بیار ، بخدا یبار بهش ندادم به حدی گریه کرد یعنی هق هق میزد اخر فککردم جاییس درد گرفته اماده شدیم ببریمش دکتر تو ماشین دیدیم به گوشی باباش اشاره میکنه فهمیدیم گریههاش کلا بخاطر گوشی بوده  یعنی میخام بگم انقد لجبازه 

❤️

من که الان سه سالش شده هم بهتر نشده وضعم روز به روزم بدتر میشه فقط رو اعصابم رژه میره بدغذا گشنه میمونه هیچی نمیخوره بعد بهونه میگیره، خودشو میزنع به در و دیوار یه سره داره میپره و به خودش اسیب میزنه ظهری با دهن خورد زمین از رو مبل پریده بود بعدم یک ساعت نق زده. هر کاری بخوام بکنم باید بیاد خودشو بندازه وسط غذا درست کنم کیک درست کنم کارام دوبرابر میشه باید بشینم گند کاریاشو جمع کنم واقعا خل شدم

چند ماهشه ؟ همینه دیگه ...اذیت و آزارش زیاده ولی شاید باورت نشه با اینکه کلی اذیت میشی وقتی بزرگ میش ...

یک سال و دوماه ، الانم دوسش دارم عاشقشم ولی زجر اورترین موجود زندگیمه

❤️

مامان عزیز می‌دونم خیلی سخته و اذیت میشی خدا بهت صبر بده انشاالله این روزا میگذره فقط چند تا سوال دارم نوزاد که بود رفلاکس و نفخ داشت؟ سعی کن شب از چند ساعت قبل خوابش به جز شیرت چیز دیگه ای بهش ندی یعنی اگه ۱۲ میخوابه ساعت هفت بهش غذا بده دیگه نده فقط شیر بده

مگه عوض میشه ، از الان دنبال گوشیه ، جرعت نمیکنم گوشی دستم بگیرم تا دستم میبینه میاد از دستم میکشه ا ...

بعضی بچه ها بدقلقن متاسفانه ..تو بارداری آرامش داشتی؟ بجه های خاهر من انقد آروم بودن ک برام عجیبه رفتارای اینجوری بچه ها

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه