2777
2789
من اطلاعاتم توی بچه تربیت کردن و چه غذاهای بدم چی بخوره کمه وبیشتر چیزای که یاد گرفتم از اینجا بود میخوام بیاین اینجا و بهم بگیم چه کارای برای بچه هامون انجام بدیم تا بشن یک بچه موفق و خوب، از بازی گرفته تا تربیت و غذا دادن و یا هر کاری بطور کلی دوست دارم بیایم گزارش روزانه بدیم و از همدیگه یاد بگیریم شما های که دو فرزند یا بیشتر دارین و اطلاعاتتون زیاده بیاین به منی که فرزند اولمه یا اونای که مثل منن یاد بدید پیشاپیش از همتون ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من خیلی کم غذاست و خودش هم اصلا نمیخوره باید بزارم دهنش‌ صبحانه یه استکان شیر با بیسکوئیت میخوره.نهار برنج و خورشت شامم ازهمون نهار ظهرش عصرونه هم کیک و بیسکوییت و بستنی ابدا به میوه لب نمیزنه.غذاهای آبکی هم دوست نداره اکثر اوقات هم یبوسته. خیلیم ورجه وورجه میکنه وزنشم به زور ۱۲میشه
سلام پسر منم فروردین 94 هنوز خیلی کوچیکه ولی من چون دومی و آوردم و الان 9 ماهشه همش یه طوری باهاش رفتار میکنم که تار خیلی بزرگ شده و بعضی وقتا از این که داداشش و میزنه دعواش میکنم
دختر من صبح صبحونش و کامل میخوره اما میان وعده زیاد دوست نداره عاشق کیک و شکلات و تنقلات بیرونه یکسره راه میره خیلی کم میشینه عاشق شبکه پویاست نگاه نکنه باید روشن باشه گوش کنه خیلی کم با دعوا گریه شبکه رو عوض میکنم حرف زدنش زیاد خوب نیست بیشتر حرفاشو خودم میفهمم اما نمیدونم چه بازی های براش بخرم و برای حافظش چیکار کنم یا میان وعده چی بدم
ببخشید قدش ۹۵
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
2810