2777
2789
عنوان

مامانای 92 که فقط میان نی نی سایت بیان باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 96 پست
پفک نمکی منم بخاطر پسرم باردار شدم آخه خیلی تنها بود یه دوست هم نداره
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیدا جان خدا حفظشون کنه
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین
دختر من انکلیسی دوست داره بیبی انیشتن نگاه میکنه هر روز نقریبا پارک میریم تبلت هم داره به مدت محدود گوشت نمیخوره سبزی و حبوبات نمیخوره میوه نمیخوره کلا بدغذاست و یه سره میگه گشنمه
مرسی که دختر من شدی
والاه هر وقت پارک میبرم انقد با حسرت به بچه ها نگاه میکرد دلم میسوخت
دختر منم تنهاست اصلا کسی دروبرمون نیست که همسنش باشه البته دختر داییم دخترش 1 سال کمتر با دخترم فاصله دارم پیش مادر شوهرم میمونه دلم میخواد ببرمش هم با هم بازی کنن هم من یکم استراحت البته نه همیشه ولی اونا میگن نیارش با هم اذیت میکنن ولی هر موقعه زنگ میزنن که اونم صحبت میکنه بهشون میگه بگو ایلین بیاد اینجا منم نمیبرمش از دومی مترسم بیارم همین جوری نمیتونم جای برم کسی نیست بزارمش دومی دیگه رسما خونه نشین میشم میخوام بره مهد 6 سالگی دومی رو بیارم
پفک من گاهی ب سومی فکر میکنم چرا ب دومی فکر نمیکنی،اینده بچه رو درنظربگیر ک تواین دنیای نامرد،حداقل خواهریابرادری داشته باشه ک بتونه بهش تکیه کنه
وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
سلام دختر من متولد مرداد 92 هست قدش 93 وزنش 13.5 خیلی خوب حرف میزنه عاشق شعره و خیلی زود حفظ میکنه خداروشکر خوب غذا میخوره میان وعده هم بستنی و شیر و خرما مغزیجات بهش میدم تاحالا تنقلاتی مثل نوشابه و پفک بهش ندادم خودش هم زیاد علاقه نشون نمیده نهایتا پاپ کرن براش میخرم اهل تلویزیون نیست چون خودم هم اهلش نیستم سه ماهه که مهد میره خودم دوس دارم تا 4سالگیش یکی دیگه بیارم تا تنها نباشه
وقتی امیدت به خدا هست چه باک! بگذار هرچه میخواهند ناامیدت کنند!
2810