2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46667 بازدید | 23767 پست
عسل ناز آی گفتی ، اطلاعات پایین والدین خیلی صدمه زننده اس، منم از وقتی رفتم دبیرستان شروع کردم به چاق شدن ، زیاد درس میخوندم از صبح تا ساعت 3 مدرسه بودم ناهارم ساندویچ میخوردم میومدم خونه مامانم یه بشقاب پررررر غذا میداد دستم به زور بخور بخور، می خواستم برم ورزش ،البته نه بخاطر لاغری ،اون موقع ها عقلم به این چیزا نمی رسید که مواظب هیکلم باشم، میخواستم برم با دوستام باشگاه واسه سرگرمی، مامانم میگفت تو که اینهمه همش درس میخونی دیگه باشگاه هم بری جونی واست نمیمونه اوج چاقیم هم مال پیش دانشگاهی و دم کنکور بود دیگه اصلا تکون نمیخوردم فقط درس میخوندم و دهنم میجنبید اگه یه روز خدا بهم یه دختر بده از همون اول مواظب اندامش هستم و از بچگی میفرستمش دنبال ورزش
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
البته دختر و پسر نداره ولی دختر مهم تره
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سما جون چرا بی حوصله ای گلم؟ یکم تو خونه برقص هم سر حال میشی هم ورزشه واس خودش نازنین جون ایشالله زودتر خوب میشی مواظب خودت باش
مهرآسا بیشتر تلاش کن قول بده خبر بارداری ات روبیای زودی این جا بدی ای جووونم نی نی
آریانااا چطوری تو ؟

مه لقااا منم وزن یه قاشق برنج رو مینویسم تو گوشیم که موقع مهمونی به وزن وارد کنم که بیشتر بشه بخورم
منم هردفعه معمولا 150 تا 180 ،اگه پلو مخلوط باشه مثل عدس پلو اینا تا 200 ، 250 گرم میخورم
چقد حرف زدمممممممممممممم یه صفحه واس خودم ثبت کردم ، صفحه خدای جذابیت
کلام آخر :

کالری من تا الان 146 بدون ناهار
ورزشم رو ازش کم نمیکنما ، امشب اگه بشه کم ببندم خیلی خوب میشه چند شبه کالری ها نزدیک به همدیگه اس می ترسم استپ شم

خدا نگهداااااارررررر
آرامش جون وزن جدید مبارک،

عسل نازوزن بااین پشتکارت به زودی حتماعددهفت هم میبینی عزیزم.

واااااای خدای جذذذذذذاااااابیت ماشالله به این اراده چقد خوب تونستی ورزش کنی آفرین من جای تو خسته شدم. کالری امروزمن تاالان۳۸۸تا.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام روشنا جونم مرسی عزیزم خسته نباشی ،من نی نی بیاد کالری شماری بارداری و شیردهی رو میگیرم ، دلم برای همتون تنگ میشه ول کن نیستم اینجارو
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
وای من اومممدمممم تا الان 1070. ناهار آش بلغور. ما بهش مبگیم دانوک. گفتم خوبه 500 تا میخورم، نهایتش 600 تا. گفتم فوقش دیگه کالریمو با 1200 میلندم. دقیقا قاشق اخر و گذاشتم دهنم یادم اومد میان وعده یه لیوان شیر عسل و یه نونه کلوچه ای خوردم ینی ضد حال شد ها. همش کوفتم شد. تا آخره شب باید هوا بخورم. تازه کلی هم کار دا م
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
دلین تا آخرهدهفته من فرصت سر خاروندن ندارم. از هفتهدبعد ماسک زدن رو شروع میکنم. تو این مدتم سعی میکنم چیزای دم دستی رو بزنم. مثل خیار و عسل و یخ و اینجور چیزا.
قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪
روشناااا جونی تو از باشگاه اومدی من رفتم باشگاه خسته نباشی خدای جذابیت .. منم 45 دقیقه ایروبیک با دمبل کار کردم 10 دقیقه ورزش شکم و پهلو 15 دقیقه هم بدنسازی منم اگه بتونم امشب و با 500 میبندم ..

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سما جون انشاالله زودی جوابش میاد و خبرهای خوب خوب میشنوی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2810