2777
2789

الان یکسریا میان میگن ، مجردی حالشوببر و.. ولی واقعا اینجورنیست،همه فرهنگ ها و خانوادها ..شرایط همه یکسان نیست تا اخرعمرم ک نمیشه مجرد موند..

دیگ۲۷سالمه..  چندساله ک تلاش میکنم ، خواستگاری ندارم ،بااین ک شرایط مالی و همچی خوبه ،قیافهوو ظاهرمم میگن خوبه الحمدالله .. ولی انگار ب این چیرا نیست.. هرچی هم تلاش کردم نشد چندین ساله..

حتی دیگ مجبورشدم پولم حروم دعانویس کردم.. بازم نشد ، کلا کاری نکرد فکنم ..

اوج ناامیدی ام ..  

انگار دست خد ادم نیست ازدواج. حتی دوستم ک دندانپزشک بود ،باهاش دردول میکروم اونم ناامیدبود ، فکرمبکردم هر کی شاغله ازدواج و خاستگار مهیاس ،ولی اوناهم مث من...

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

همسن من هستی ـ

خاستگار داری.؟ 

شاید سخت پسندی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ما دنبال دختر میگردیم نیست کدوم شهری شرایط مد نظرت چیه

مگ میشه نباشه، خیلیا هستن، معمولا دخترا سنتی  ک خانه ان ، اونا بری قبول میکنن.. خیلیاخستن..

من جنوبم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
ازدواج قسمته به تلاش اینا نیسبه وقتش خودش جور میشهمن 32 سالگی ازدواج کردمشرایطمم خیلی خوب بود خودمم ...

خاستگارامیومدخونتون؟؟

خودت نمبخاستی؟

ازدواج قسمته به تلاش اینا نیسبه وقتش خودش جور میشهمن 32 سالگی ازدواج کردمشرایطمم خیلی خوب بود خودمم ...

شرایطم جوریه ک تا۳۲ بخادبرسه مردم.. دیگ تحمل اینحاسخته ،

منم نامزدیم مث خر تو گل گیر کردم

چرا😔

همسن من هستی ـخاستگار داری.؟ شاید سخت پسندی

ن شانس..

به زمان بندی خدا اعتماد کن 

دوستی داشتم اصلا ازدواجش جور نمیشد تا اینکه یهو خدا ی نفرو سر راهش قرار داد ک لنگه خودش بود اخلاقش و اقاهه میگفت من دنبال خونه بودم یهو جور شد بعد یهو خواستگاری شما جور شد 

دوستم باورش نمیشد ، به زمان بندی خدا اعتماد کن 

داره همسر آیندتو آماده میکنه برای اینکه تو رو خوشبخت کنه

فقط مراقب انتخاب هات باش معیاراتو بدون چیه براساس اونا و با عقلت برو جلو نه قلبت 

و اینکه 

اول اینکه خواهشا نرو سمت دعا نویس ها اونا با شیاطین در ارتباطن

و این کارو انجام بده ۲۱ روز ، روزی ۱۰۰ تا صلوات به نیت ازدواج موفق بفرس و تقدیم کن به حضرت زینب و بعد از اینکه ب حاجتت رسیدی ۲۱ تسبیح بخر برو بده ب ادمای داخل مسجد

به زمان بندی خدا اعتماد کن دوستی داشتم اصلا ازدواجش جور نمیشد تا اینکه یهو خدا ی نفرو سر راهش قرار د ...

دیگ نمتونم خاهر ، دیگ خییلی صبرکردم دیگ نمتکنم ، 😭😭😭هرچیم بود تاحالا جورکرده بودخدا

تو شهر ما دخترا خیلی زود ازدواج میکنند اصلا دختر نیست

کجاس😕 زود هم خوب نیس ولی بخت بسته مث ما هم نیس