2777
2789
عنوان

کیا خواهر سمی دارن

108 بازدید | 14 پست

من و خواهرم همکاریم من مرخصی زایمانم اون سرکاره همکارای مشترکممون که سراغ منو میگیرن میگه ن همش فکرش مشغوله بد بخت مرخصیش زهرش شده بعد که از مرخصی اومد کسی نیست بچشو بگیره مهد کودک گرونه بچه رو کتک میزنن و خوب نگه نمیدارن همش بچه مریض میشه و... ته دلمو خالی میکنه خاستم دیشب بگم اونکه مرخصی رو بهم زهر مرده خودتی با حرفای دوستانه همش موج منفی میده بهم

میخاد دوستانه عمل کنه اما در قالب دوست و دلسوز ته دلمو خالی میکنه من خیلی در حقش خوبی میکنم دوسش دارم اما انگار فقط یه طرفه هست این حس

به مادرمم همین حرفا رو زد مادرم بهم گفت منم گفتم اینا از رو دلسوزی نیست چرا باید اینقدر ته دلمو خالی کنه؟!

جان جانانم💗💕

خواهر منم بشدت یه آدم‌سمی‌و‌لجنه‌. از خواهرت دوری کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از رو دلسوزی نیس برعکس از رو بدجنسی 

ظاهرشو خوب نشون میده 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خواهر منم بشدت یه آدم‌سمی‌و‌لجنه‌. از خواهرت دوری کن

خیلی دامو میشکنه میگم پرستار میکیرم میگه پرستار ۸ یا ۹ میلیونه و بچه را میکشه میگم مهد یه چرت دیگه میگه میگم میزارمش خونه میگه یه چیزیش میشه

جان جانانم💗💕

شاید بلد نیست نمیدونه چجوری حالتو خوب کنه 

آبجی منم سم خالص بهش گفتم ۲۰۰ میلیون سفته رو قایمکی از شوهرت  امضا نکن خطرناکه گفت حسودی میکنی ۱۵ میلیون حقوق میگیرم (آخرش یه ماهم نرفت)

یا رفته به دوست افغانیش به اسم خودش سیمکارت خریده حساب باز کرده بچشو نگه میداره افغانیه صبح تا غروب می‌ره و نمیگه کجا می‌ره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

خیلی دامو میشکنه میگم پرستار میکیرم میگه پرستار ۸ یا ۹ میلیونه و بچه را میکشه میگم مهد یه چرت دیگه م ...

اصلا درمورد کارات واصمیماتت باهاش حرف نزن وقتی نظری هم میده بگو نظر شما قابل احترامه ولی من نیاز ندارم بزار برای خودت پرستار نگیر بچه رو بزار مهد خیالت راحتتره خاله ام معلمه سر صبح بچشو میزاره مهد ظهر میره دنبالش 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…