2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67952 بازدید | 169 پست
خب من اولش کرمم رو عوض کردم بعد جوش زدم..بعد بخاطر تنبلی تخمدان و خوردن گرمی بیش ازحد جوشای قرمز بزر ...

دیگه فدات شم خودت که میبینی اوضاع اینه من چی دارم بگم واقعا :) 

نه تغذیه مناسبی داشتید ، نه 2-3بار شستن صورت در روز کار خوبیه به علاوه اینکه فرمودید تنبلی تخمدان دارید!!!!!! اول برید متخصص غدد ،تنبلیتون رو درمان کنید

تنبلی تخمدان برطرف شه جوش ها هم برطرف میشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه فدات شم خودت که میبینی اوضاع اینه من چی دارم بگم واقعا :)  نه تغذیه مناسبی داشتید ، نه 2- ...

سلام عزیزم میشه من رو راهنمایی کنی 

من پوستم خیلی خشکه روی گونه هام همیشه قرمزه ، آبرسان و ضدآفتاب و دورچشم چه برندی استفاده کنم ؟ ۳۰ سالمه ،ممنونم ازت.

سلام عزیزم میشه من رو راهنمایی کنی  من پوستم خیلی خشکه روی گونه هام همیشه قرمزه ، آبرسان و ضدآ ...

سلام عزیزم خوبین؟ آبرسان تنها که اصلا قدرت ترمیم این خشکی هارو نداره عزیز . باید یه مزطوب کننده قوی بزنید که فاقد عطرم باشه مثل بایودرما یا سراوی 

یه ترمیم کننده هم بگیر حالا ایرانی خارجیش فرقی نداره (من ایرانی فیس دوکس رو دوست داشتم خوب بود) بزن رو اون خشکی هات خیلی بهترشون میکنه

اگه دوست داشتی ماسک خواب ضدالتهاب و قرمزی لانیژ هم امتحان کن. من صورتم تو سرما قرمز میشه و میسوزه اون ماسک خوابه رو میذارم رو صورتم صبحش قرمزی ها رفته کامل

ضدآفتاب های کره ای خیلی خوبن اکثرشون ترکیبات التیام بخش و ترمیم کننده دارن. مثل ضدآفتاب راند لب/ضدآفتاب سراوی هم دوست داشتم ولی یه مقدار رد سفیدی داره 

دور چشمت اگه خیلی خشکه حتما از برندهای تخصصی استفاده کن ولی اگه زیاد خشک نیست برندهای معمولی مثل نیتروژینا یا سیمپل هم کارتو راه میندازن

سلام عزیزم خوبین؟ آبرسان تنها که اصلا قدرت ترمیم این خشکی هارو نداره عزیز . باید یه مزطوب کننده قوی ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

برندی میخوام که قابل دسترس باشه و قیمتش هم نجومی نباشه قبلا پیش اومده برند گرون قیمت استفاده کردم مثل اون ولی به پوستم نساخته الانم انقدر محصولات پوستی گرون شدن که نمیشه این ریسک رو کرد به نظرت برندی مثل فیداتو، فردین، ام کیو،اسکین ساین، لافارر و... کدوم بهترن؟ 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی  برندی میخوام که قابل دسترس باشه و قیمتش هم نجومی نباشه قبلا پیش اوم ...

آره فدات شم درست میگی شما. هیچ تضمین 100% وجود نداره  من چون خودمم با اینکه پوستم تفریبا رو به چربه ولی اگزمایی هستم و زمستونا همیشه لپام خشکی و قرمزی داره فقط با اون دوتا کرم تونستم کمترش بکنم   اون ماسک خواب التیام بخش لانیژ(رنگ سبزش) اونقدر قیمت نداره ها! من 200خورده ای خریدم ، کلا 1 یا 2بار درهفته هم بیشتر لازم نیست ازش استفاده کنی. انقدرم غلیطه! اندازه عدس برمیدارم کفایت میکنه

من ضدآفتاب های ایرانی تست نکردم، این برندهایی که گفتید رو فقط شنیدم از بچه ها بنابراین نمیدونم واقعا چطورین و نمیدونم چی بگم  

آره فدات شم درست میگی شما. هیچ تضمین 100% وجود نداره   من چون خودمم با اینکه پوستم تفریبا رو ب ...

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم.  

من پوستم خیلی خشکه واقعا کلافه ام میکنه.

آره فدات شم درست میگی شما. هیچ تضمین 100% وجود نداره   من چون خودمم با اینکه پوستم تفریبا رو ب ...

سلام گلم

چقدر کامل راهنمایی میکنید وکامل 

یه سوال داشتم در دوران بارداری دور چشم برای چروک ، سیاهی وپف . آبرسان پوست دهیدراته شدید وچروک وافتادگی و متاسفانه مستعد جوش.ضد آفتاب بی رنگ لطفاً معرفی میکنید

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی من  صبح ها صورتم رو با یه شوینده مخصوص پوست حساس و خشک میشورم یعد یک ساعت بازم صورتم احساس در قسمت بینی چونه و پیشانی  حس چربی دارم مثلا میام وضو بگیرم صورتم آب میزنم چربه چربه انگار کرم زده باشم میشه بگی الان پوست من چه نوعی هست و آبرسان و ضد افتاب چی استفاده کنم کلی جوش زیر پوستی و سر سفید هم دارم و منافذ باز از دست جوشام خسته شدم😭

سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی من  صبح ها صورتم رو با یه شوینده مخصوص پوست حساس و خشک میشورم ...

اگه احساس چربی میکنید ، اگه جوش دارید ، اگه منافذ خیلی باز دارید پس یعنی پوست شما چربه و شوینده پوست های خشک مناسب شما نیست

شوینده مخصوص پوست های مختلط تا چرب بگیرید (به طور مثال شوینده پیوراکتیو گارنیه)

برای جوش هاتونم یه تونر ضدجوش داشته باشتید مثل تونر پیوراکتیو از همون برند گارنیه و 

یه ضدجوش  که به صورت موضعی روی جوش ها بزنید

آبرسان مرطوب کننده های برندهای کره ای خیلی سبک هستن و برای همینم مناسب پوستای چربن

البته این روتینی که گفتم برای طولانی مدت نیست چون ممکنه به سد دفاعی پوستتون آسیب بزنه. بنابراین تو استفاده از تونرهای ضدجوش و شوینده های قوی افراط به خرج ندید. مرطوب کننده ضدآفتاب رو حتما بزنید آب هم زیاد بخورید که ایشالا سددفاعی صورتتون آسیبی نبینه

اگه احساس چربی میکنید ، اگه جوش دارید ، اگه منافذ خیلی باز دارید پس یعنی پوست شما چربه و شوینده پوست ...

اخه من گفتم شاید پوستم دهیدراته شده باشه یعنی قبلا پوستم خشک بود احساس کشیدگی داشتم بعد شستنش به خاطر همین این شوینده رو برای پوست خشک گرفتم حالا الان نمیدونم چرا انقدر چربه مثلا با این شوینده میشورم یک ساعت بعدش دوباره اگه آب بزنم دستم چرب میشه

اخه من گفتم شاید پوستم دهیدراته شده باشه یعنی قبلا پوستم خشک بود احساس کشیدگی داشتم بعد شستنش به خاط ...

اگه قبلا خشک بوده و الان احساس چربی میکنی ، پس به احتمال زیاد مشکل از شویندت هست!!! وقتی یه شوینده قدرت پاک کنندگی پایینی داره، باعث میشه تمام کثیفی ها رو صورتت باقی بمونه و حتی پوست های خشکم احساس چربی کنن

شویندت رو عوض کن ، وضعیت رو بسنج ببین تغییری میکنه یا نه

آب و خاکشیر و تخم شربتی هم حتما بخور که اگه بدنت دهیدراته شده باشه برطرف بشه ایشالا  

اگه قبلا خشک بوده و الان احساس چربی میکنی ، پس به احتمال زیاد مشکل از شویندت هست!!! وقتی یه شوینده ق ...

توکل به خدا یه چیزی با شامپو بچه فیروز الان شستم کلا صورتم بدون چربی شد خوبه به نظرتون یا برم  ژل شستشو بخرم ؟

توکل به خدا یه چیزی با شامپو بچه فیروز الان شستم کلا صورتم بدون چربی شد خوبه به نظرتون یا برم   ...

اصلا توصیه نمیکنم .شامپو برای مو هست نه صورت 

شاید با یه بار/ دوبار اتفاقی نیوفته ولی بعدها به مرور به سد دفاعی صورت آسیب میزنه