2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67952 بازدید | 169 پست
یکی از بهترین و کامل ترین آبرسان های دنیاست! (البته به شرطی که اصل بخری چون فیکش خیلی زیاده!!!)اگه پ ...

سلام عزیزم،این کلینیک که من دارم زرد رنگه مناسب چه پوستیه

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبین؟ خوزستان هستید حتما از ضدآفتاب های فوق قوی مثل لاروش پوزای،اویسرین،سراوی یا به طور ...

سلام عزیزم وقتت بخیر خوبی؟

گلم میشه به منم کمک کنی ، خواهش میکنم ، می‌خوام یه روتین مرتب پوستی داشته باشم خیلی گیج شدم ، محصولات یه مزایایی دارن یا معایبی ، نمی‌دونم چیکار کنم شما تجربت خیلی بالا هست ، میتونید بهم بگین چی بگم ، کره ای اروپایی هر چی که مناسب تره؟

سلام عزیزم وقتت بخیر خوبی؟گلم میشه به منم کمک کنی ، خواهش میکنم ، می‌خوام یه روتین مرتب پوستی داشته ...

سلام عزيزم حالت خـوبه؟ 

بببنيد يه روتين خيلى ساده و مينيمال بايد داشته باشين، اصلا لازم نيست كلى محصول الكى بگيرى

يه شوينده داشته باش +يه مرطوب كننده ملايم و يه ضدآفتاب

برندهاى اروپايى خيلى خوبن ، برند هاى كره اى هم بخاطر ضدآفتاباشون مشهورن، چون خيلى سبک و ملايمن

همه جور قيمتى هم دارن از حدودا ٣٠٠گرفته تا ١ميليون

سلام عزيزم حالت خـوبه؟ بببنيد يه روتين خيلى ساده و مينيمال بايد داشته باشين، اصلا لازم نيست كلى محصو ...

من اول یه توضیحی راجب پوستم بدم اول اگه میتونید یه سری محصول معرفی کنید بهم .

راستش من پوستم مختلط رو به چرب هست یعنی رو بینیم و پیشونیم و روی گونه هام چربه اما اطراف صورتم معمولی تر و خشک تره ، قبلا تو سن نوجوونی جوش زیاد میزدم اما الان زیاد پوستم جوش نمیزنه خیلی کم ، اما خب از همون موقع یکم لک از جای جوش دارم قهوه ای رنگه اما کمرنگه و زیاد دیده نمیشه ، ولی منفذ دارم ، روی بینی و گونه هام منفذ زیاد دارم منفذای سیاه هم دارم ، و مهم تر از همه چیز پوستم به شدت دهیدراته و کم آبه ، خیلی کدر و بی روح شده ، می‌خوام روشن و شفاف و شاداب بشه و تغذیه بشه ، مشکل اینجاست تو روتین محصولات چرب برای کم آبی صورتم ضرر داره و روتین خشک هم به خاطر چربی صورتم مناسب نیست ، من چرب هستم اما کشیدگی و کم آبی دارم ،  میخوام از محصولی که فاقد پارابن و عطر هست استفاده کنم ، خیلی نمیخوام قوی باشه که پوستم آسیب ببینه و سد دفاعیش ضعیف بشه ، اما آبرسان و پاک کندگیش خوب باشه و پوستم و تغذیه و شاداب کنه ، تعریف روکتین و سراوی و شنیدم و ضد آفتابم می‌خوام چرب نباشه و سبک باشه ، بیشتر محصولات خارج مد نظرمه ، حالا هر کدوم که مواد مضر کم تری داره و خوبه و تاثیر گذاره ، حالا کره ای یا اروپایی ، فک کنم کره ای ها خوب باشن .

فعلا که یه روتین ساده میخوام ،شوینده و ضد آفتاب و مرطوب کننده ، با یه آبرسان ممنون میشم کمکم کنید و یه راهنماییم کنید 

پس احتمالا دلیل شما همون آبهدورچشمم از برند کلینیک واقعا عالیه!خصوصا برای بالای 30 سال، خودم الان سر ...

سلامم عزیزم ببخشید مزاحم شدم

همینجوری داشتم تاپبک های مربوط به پوست رو میخوندم یه سوالی پیش اومد برام

کرم آبرسان سراوی از اون قوطی های ۴۵۴ گرمی رو اگه بخوام بخرم باید مرطوب کننده هم کنارش بخرم یا خودش کافیه؟

و اینکه شما میدونید باید از کجا متوجه بشم اصل هست یا نه :") 

سلامم عزیزم ببخشید مزاحم شدمهمینجوری داشتم تاپبک های مربوط به پوست رو میخوندم یه سوالی پیش اومد برام ...

سلام عزیزم ، آره سراوی مرطوب کننده هاش غنی هستن ، لازم نیست آبرسان جدا بگیری

درمورد اصل بودنشم بگم که من فروشنده نیستم عزیزم تنها  توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که فقط از هر پیجی نخری ، از اونایی بخری که خارج ایران ساکن هستن خودشون و مدام عکس و استوری میذارن از خریدها و فاکتورهاشون

سلام عزیزم ، آره سراوی مرطوب کننده هاش غنی هستن ، لازم نیست آبرسان جدا بگیریدرمورد اصل بودنشم بگم که ...

سلام عزیزم،وقتتون بخیر،ببخشید خواستم بپرسم شما تو ایران داروخانه یا جایی که بشه اصل این محصولات رو خریداری کرد سراغ دارید؟ یا اصلا به نظرتون تو داروخانه های ایران میشه اصل این محصولات و پیدا کرد؟ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید

سلام عزیزم،وقتتون بخیر،ببخشید خواستم بپرسم شما تو ایران داروخانه یا جایی که بشه اصل این محصولات رو خ ...

این محصولات به هیچ عنوان به طور "رسمی" وارد ایران نمیشن ، چه برسه به اینکه تو داروخانه هم فروش برن.من زیاد میدیدم برندهایی مثل الارو،کاندید،ووچه و.... رو به اسم فرانسوی به مردم میفروختن که خب متاسفانه حقیقت نداشت و تو فرانسه اصلا همچین برندهایی نیست

اگه خودتون یا نزدیکانتون ترکیه دبی میرن میتونید تهیه کنید،اگرم نمیرید میتونید از آنلاین شاپ های معتبر (یعنی اونایی که شفاف سازی میکنن و از خریدهاشون، فروشگاه ها، فاکتورها استوری و پست میذارن) میتونید سفارش بدید براتون بفرستن ایران

سلام عزیزم خوبین؟ آبرسان تنها که اصلا قدرت ترمیم این خشکی هارو نداره عزیز . باید یه مزطوب کننده قوی ...

سلام عزیزم میشه تو اخرین تاپیکی که زدم یه پیام بزارید چنتا سوال درمورد محصولات پوستی ازتون بپرسم

خیلی لطف میکنی🙏🙏

🌼💛🍭🐥

به طور خلاصه مینویسم امیدوارم بدردتون بخوره

اول اینکه استفاده از آبرسان واجبه و اینکه آبرسان همون هیالورونیک اسید هست فکر نکنید چیز دیگه اییه

ابرسان با مرطوب کننده فرق میکنه و به عمق پوست میره و کلی خاصیت داره که دیگه نمیگم ولی واجبهههههه

نحوه استفاده : اول با شوینده مخصوص پوست خودتون میشورید بعد روی پوست یکم نم دار آبرسان میزنید و یکم صبر میکنید بعد از مرطوب کننده استفاده میکنید که باعث جذب بهتر آبرسان میشه 

بهترین آبرسان هایی که تو بازار هستن : کلینیک ، اوردینری ، سراوی،  کوزارکس و سیمپل فقط اینا همشون فیک زیاد دارن که اکثر فروشگاه ها فیکشونو میفروشن حتی خودشونم نمیدونن 

آبرسان و هر روز 2 بار استفاده کنید بیشتر هم میتونید اما معمولا دو بار استفاده میشه .
اگر پوستتون چربه آبرسان بدون چربی باید بگیرید و اگر خشک یکم چربی داشته باشه . 

تا کی باید استفاده کنیم ؟ همیشه تا هر وقت میخواید به سلامت پوستتون اهمین بدید .

از کجا بخریم ؟ گفتم اگر برند های خوب مثل اونایی که گفتمو بخرید یکم سخته چون اکثر جاها فیک میفروشن . 

دو تا فروشگاه هست یکی اوردینری استور و اون یکی فروشگاه مادران که محصولاتشون اصل بوده تا امروز و برند های مختلف خارجی و دارن 

دومیه یعنی فروشگاه مادران فروشگاه سیمسونی و محصولات مادر و کودکه ولی آرایشی های اصل هم داره ولی همون از اوردینری استور بخرید تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره براتون . 

برند هایی که معرفی کردم هم به ترتیب کیفیت هست هم قیمت 

اگر اکتیو پوستی خاصی مثل رتینول یا سالیسیلیک اسید یا پیلینگ استفاده میکنید تو روتین پوستیتون حتما استفاده از ابرسان و جدی بگیرید که پوستتون داغون نشه .

امیدوارم بدردتون بخوره 

سلام عزیزم. ببین لک بی دلیل بوجود نمیاد. اولین دلیلش میتونه مشکل هورمونی باشه (که شما میگی مطمئنی مش ...

فوق العاده توضیح میدی ...خیلی بهتر از متخصصین پوست ..بنظرم توی این لاین عالی هستی .