2777
2789
عنوان

کیا آبرسان کلینیک رو داشتن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67968 بازدید | 169 پست
اصلا توصیه نمیکنم .شامپو برای مو هست نه صورت  شاید با یه بار/ دوبار اتفاقی نیوفته ولی بعدها به ...

سلام عزیزم، خوبی؟ من اتفاقی اومدم توی این تایپیک و دیدم خیلی خوب همه رو راهنمایی میکنی، برا همین کنم چند تا سوال داشتم ازت عزیزم

من پوستم خشک هست البته از صبح تا شب مرتب آبرسان میزنم و در واقع خشکی رو کنترل کردم، اما مدتیه بی دلیل لک اورده با اینکه پوستم عااالی بود، همه آزمایشی هم دادم مشکلی نداشتم، حتی متخصص زنان رفتم برا مشکل هورمونی اما گفت مشکلی نداری، ولی بهم قرص دوفاستون داد برا تقویت رحم، اما لکه هام بدتر شد کلا 

انواع ضدلک ها رو گرفتم ولی هر کدوم رو یه شب زدم دیدم فردا صبحش لکم پررنگ تر شده دیگه نزدم،مخصوصا ضدلک های که آ اچ آ دارن 

حالا موندم چیکار کنم. 

ا

سلام عزیزم، خوبی؟ من اتفاقی اومدم توی این تایپیک و دیدم خیلی خوب همه رو راهنمایی میکنی، برا همین کنم ...

سلام عزیزم. ببین لک بی دلیل بوجود نمیاد. اولین دلیلش میتونه مشکل هورمونی باشه (که شما میگی مطمئنی مشکلی نداشتی) دومیش نزدن ضدآفتابه!

اگه گرون ترین و بهترین ضدلک دنیارو بزنی ولی ضدآفتاب نزنی ، با اطمینان بهت میگم انگار هیچ کار نکردی!

درمان لک = زدن ضدآفتاب

سومین دلیل استفاده بیش از حد یه سری لایه بردارا مثل همون آ اچ آ یا استفاده از یه سری داروهای خاص و آخرین دلیلش وراثت! درهر صورت شما اول

یه ضدآفتاب قوی بخر مثل ضدآفتاب سراوی (البته یکم ردسفیدی داره اگه پوستت تیره س شاید لوک جالبی نداشته باشه) یا ضدآفتاب لاروش پوزای یا ضدآفتاب بیوتی آف جوسان

تو آفتابم نرو .اگرم میری صورتت رو بپوشون

و یه ضدلک ملایم مثل آلفاآربوتین اوردینری بگیر (ضدلک قوی تر بخوام بگم لاکتیک اسید اوردینری 5%)

ضدلک میزنی صبحش حتما حتما حتما ضدآفتاب و مرطوب کننده بزن.   تاکید میکنم درمان لک بدون ضدآفتاب هیچ فایده ای نداره  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم. ببین لک بی دلیل بوجود نمیاد. اولین دلیلش میتونه مشکل هورمونی باشه (که شما میگی مطمئنی مش ...

فداتشم که اینقد قشنگ راهنمایی میکنی، من ضدآفتاب مرتب میزنم، البته توی خونه نه، ولی بیرون حتما میزنم، لابه بردار هم نزدم اصلا، چون گفتم یک شب زدم فرداش لکم بیشتر بود، دیگه نزدم، ضدآفتاب مری ان می میزنم خوبه؟ سری بعد گفتم بیوتی آف جوسان بخرم

عزیزم یه آبرسان کره ای عالی معرفی میکنی؟ یا مثلا این اسنس حلزون و اینا چطورن؟ 

آلفا آربوتین اوردینری لایه برداری نمیکنه؟ چطوری استفاده کنم؟ 

فداتشم که اینقد قشنگ راهنمایی میکنی، من ضدآفتاب مرتب میزنم، البته توی خونه نه، ولی بیرون حتما میزنم، ...

اگه خونتون آفتاب گیره (خصوصا که بهار و تابستان در پیشه) حتی الامکان سعی کن تو خونه هم ضدآفتاب بزنی.خود ضدآفتاب روشن کنندس کلا.

آره اسنس حلزون کوزارکس مرطوب کنندگی و آبرسانی زیادی داره. خوبه. یه چیز قوی تر بخوای آبرسان/مرطوب کننده سراوی خیلی قویه! قشنگ آب رو آتیشه

آلفا آربوتین هم بله لایه بردار هست منتهی خیلی ملایمه. اونقدر قوی نیست که آسیب بزنه. باید هرشب زد ولی خب شما اگه پوستت تحمل نداره هرشب نزن

با 2شب درهفته شروع کن ، مرطوب کننده هم روش بزن و تمام

صبحم جلوی آفتاب نباید بری و حتما ضدآفتاب بزن

ممنون از راهنماییت گلم، راستی دکتر بهم صدلک فرونیا رو پیشنهاد داد بنظرت چطوره؟ 

والا فرونیا یه برند ایرانی هست که الکی به اسم اسپانیایی داره فروش میره. من شخصا  از این جور کلک و حقه ها خوشم نمیاد امتحانم نکردم این برند رو ولی شما خودت امتحان کن شاید خوب باشه  

یکی از بهترین و کامل ترین آبرسان های دنیاست! (البته به شرطی که اصل بخری چون فیکش خیلی زیاده!!!) اگه ...

سلام بانو .

گلم من میخوام آبرسان کلینیک بخرم .از کحا بفهمم اصله؟از جنوب میخوام بخرم .درگهان .

و اینکه ضد لک که از لک جدید جلوگیری کنه و پوستمو روشن کنه چی پیشنهاد میدید؟اگر براتون مقدوره راهنماییم کنید .شویندمم سیمپله .

پوستم چربه .

خوندم به دوستان نی نی سایتی تونر گارنیه معرفی کردی .خوبه؟

سلام بانو . گلم من میخوام آبرسان کلینیک بخرم .از کحا بفهمم اصله؟از جنوب میخوام بخرم .درگهان . و ای ...

سلام عزیز دلم خوبین تو جنوب فروشگاه عسل بانو هس البته اون بندرعباس بود ، سایت هم داشت . والا قدیما تمام برندهاش معتبر و اصل بود الانو نمیدونم دیگه

تشخیص اصل و فیک حتی واسه فروشنده ها هم سخت شده انقدر که نمونه های فیک شبیه به اصلی شدن

برای درمان لک حتما اول ضدآفتاب بزتید چون بدون ضدآفتاب هیچ لکی درمان نمیشه خصوصا اگه جنوب زندگی میکنید ، در قدم دوم میتونید از سرم های ضدلک و روشن کننده استفاده کنید اگه براتون مقدوره سرم ضدلک اوردینری مدل لاکتیک اسید (از در 5% شروع کنید ) اگرم قیمتش براتون بالاست سرم ضدلک مارودرم از یه برند قیمت مناسب ترکیه استفاده کنید به نسبت قیمتش واقعا کارایی داره حالا نه که بگم معجزس ولی خب خوب بود واقعا

گارنیه تونر زیاد داره حالا نمیدونم کدوم مدلش مد نظرتونه  اما وقتی شب ها سرم ضدلک میزنید و ایشالا مرطوب کننده هم روش میزنید و صبحشم ضدآفتاب ،  محصول دیگه ای مثل تونر اضافیه این وسط و فقط روتینتون رو الکی شلوغ میکنه ، حالا باز هرطور خودتون دوست دارید

سلام عزیز دلم خوبین تو جنوب فروشگاه عسل بانو هس البته اون بندرعباس بود ، سایت هم داشت . والا قدیما ت ...

گلی جان جنوب زندگی نمیکنیم اصفهانم .

آبرسان کلینیک تهیه کنم با ضد لکش خوبه؟یا ضد لک دکتر راشل .ممنونم جوابمو میدی .

گلی جان جنوب زندگی نمیکنیم اصفهانم . آبرسان کلینیک تهیه کنم با ضد لکش خوبه؟یا ضد لک دکتر راشل .م ...

خيليم عالى هرچند شما اگه شمال هم میبودید بايد ضدآفتاب رو بزنيد تا لک هاتون درمان شه ، چون خود نور آفتاب لک ها رو پر رنگ تر ميكنه 

دكتر راشل اونى كه تو ذهنم هست، اگه اشتباه نكنم يه برند عربي بود براى همين فكرنكنم چندان مورد اعتماد باشه

اما حداقل برند كلينيک يه برند معتبر جهانيه. حالا باز هرطور خودتون صلاح ميدونيد عزيزم❤️🌹

خيليم عالى هرچند شما اگه شمال هم میبودید بايد ضدآفتاب رو بزنيد تا لک هاتون درمان شه ، چون ...

سلام گلی روزتون بخیر .

من سوال دارم بازم🙈

عزیزم میگم ک من یدونه آلفا اربوتین اوردینری دارم .

فرقش با ضد لک چیه؟ 

چون دکتر پوست بهم گفته یه ضد لک هم باید استفاده کنی .

شماهم خودت یه پا دکتر پوستی میشه بگی ضد لک چکار میکنه؟ 

آیا ضد لک سیسپرسا خوبه؟ 

من تصمیم گرفتم آبرسان کلینیک بخرم .

ولی برا روشن شدن پوستم نمیدونم چکار کنم .دیگه دارم ب مرز افسردگی میرسم 

ضد آفتابمم سان اسکینه .شویندمم صبح با ضد جوش درمالیفت میشورم شب با سیمپل مخصوص پوست چرب .

آبرسانمم سیمپل بود ولی اصلا تاثیری نداشت انگار .

سلام گلی روزتون بخیر . من سوال دارم بازم🙈 عزیزم میگم ک من یدونه آلفا اربوتین اوردینری دارم . فرق ...

سلام عزيزم❤️ درست ميگن ايشون چون آلفا اربوتين يه ضدلک و لایه بردار ملایم هست برای بعضیا که لک زیاد دارن ، جداگونه یه محصول ضدلک قوی ترم مینویسن ❌هرچند اصلا باهم تو یه روتین نباید استفاده بشن❌ چون پوست بدتر حساس،نازک و مستعد لک بیشتر(!) میشه! 

مثلا شنبه ها رو بذار واسه سرم آلفا + مرطوب كننده

دوشنبه و چهارشنبه هم واسه ضدلک + مرطوب كننده

بقيه شب ها رو هم تمركزو بذار رو رطوبت رسانى و تقويت سددفاعى پوستت مثلا لاين پروپوليس كوزاركس هم پوستو شفاف و روشن ميكنه وهم سددفاعيو تقويت ميكنه

————————————

ضدآفتاب رنگى خيلى سنگينه ، بى رنگ بگير كه هم سبكه هم بتونى تو خونه يا بيرونم بزنى. ضدآفتاب اگه واقعا ضدآفتاب باشه(!)خودش هم جاى لکا ر‌و از بين ميبره هم پوستو سفيد و روشن ميكنه😄

————————————

آبرسان هم بايد رو پوست نمدار زده بشه هم بايد روش مرطوب كننده بزنى. يا از برند سراوى بگير كه آبرسان/مرطوب كننده باهمه يا جدا-جدا از برندهاى ديگه (هرچند بنظرم همون آبرسان مرطوب كننده سراوى خيلى به صرفه تره)