2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 37389 بازدید | 108 پست

درمورد بیماری مادربزرگم چن سوال داشتم . بنده هم زنجان هستم. اگه امکانش هس شخصی بپرسم.

درمورد دکتر و کلا نحوه درمان و داروخانه ها و بیمه و مراکز حمایتی و اینا ازتون سوال داشتم.

خیلی ممنون

درمورد بیماری مادربزرگم چن سوال داشتم . بنده هم زنجان هستم. اگه امکانش هس شخصی بپرسم.درمورد دکتر و ک ...

پذیرفتم

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن دیگ سعی میکنم کمش کنم

خیلی هم خودتو نترسون سرطان منو تو فرق داره درسته که قند کلا واسه سرطان سمه اما دکتر گفت مدل سرطان ما جوریه که نیاز نیس چیزی رو حذف کنیم ممنوعیت غذایی نداره فقط قند و فست فودو کم کن تا میتونی سبزیجاتم خوب ضدعفونی کن یا میوه رو پوست بگیر و بخور...من سه روز دیگه جلسه ی آخرمه انشالله

ن دیگ سعی میکنم کمش کنم

خیلی هم خودتو نترسون سرطان منو تو فرق داره درسته که قند کلا واسه سرطان سمه اما دکتر گفت مدل سرطان ما جوریه که نیاز نیس چیزی رو حذف کنیم ممنوعیت غذایی نداره فقط قند و فست فودو کم کن تا میتونی سبزیجاتم خوب ضدعفونی کن یا میوه رو پوست بگیر و بخور...من سه روز دیگه جلسه ی آخرمه انشالله

سلام دوستان.

مادر من الان بیشتر از یک سال هست که درمان رو ادامه میده و توی این مدت روزهای سخت زیادی داشتیم. توی این مدت علاوه بر مشکلات معمول این دوران، شکستگی دست و عفونت دندان و کشیدن دندان رو هم تجربه کرد. کاهش گلبول های سفید و کاهش پلاکت هم مشکلات شایع ما بوده تا الان.

مادر من به خاطر متاستاز بیماری، مجبوره تا آخر عمرش دارو بگیره.

الان وارد خط دوم درمان شده چون یه عود مختصر توی توده داخل ریه اش دیده شده.

میخوام بگم سعی کنید روحیه بیمار رو بالا نگه دارید. توی حرف های روزمره در مورد بیماری شون کمتر صحبت کنید و تا میتونید از تک تک لحظه های باهم بودن تون لذت ببرید که هیچ کس از فردا خبر نداره. نذارید حسرت به دل خودتون و بیمارتون بمونه.

خدا به همه سلامتی عنایت کنه.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من سرطان لنفوم دارم عزیزماره میخورم ولی باز همش تهوع دارم آبمیوه نمیتونم بخورم ولی میوه فراوان میخور ...

سلام عزیزم حالتون چطوره بهترین شرمنده بابام هم لنفوم دارد تجربه و پیشنهادهای چی بوده واسه بهتر شدن ممنونم