2777
2789
عنوان

رفتار جاریم یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش جاری سابقت ، نتیجه کار و حرفاش رو پس میره اصلاا شک نکن

باور کن من دوتا خواهر شوهر داشتم بنده خداها هیچ وقت چیزی نگفتن

این با اینک فامیلم بود، رفیقم بود اینجوری کرد

الانم گاهی تو جلسات اداره میبینمش حس میکنم عمدا خودش رو شاد نشون میده

در صورتی ک من رها پیدا کردم از اون زندگی

تموم شده رفته دیگهازهمسرتم احتمالا جداشدی بی خیال بابا جاریتم توهمین دنیا تقاص پس میده

بعضی چیزها تموم نمیشن

من اون بحران رو پشت سر گذروندم

الان آرامش دارم

ولی وقتی میبینمش نفسم بند میاد

متاسفانه محل کارمون ماهی ی بار جلسه میزاره و مجبورم ببینمش

عزیزم منم از جاریم خیلی دلخورم خدا جاری بدو لعنت کنه اندازه دل حقیرشون بهشون بده ، منم گاهی فکر و خیال میکنم ولی دیگه گذشته

حالا خوبه طلاق گرفتی و نمیبینش ما چیکار کنیم که مجبوریم تو مهمونیا تحملشون کنیم 

ببین حمل کردن گذشته مثل اینه که یه جنازه رو رو دوشت گرفتی اصلا خوشایند نیست ...

سرتو با یه چی گرم کن گذشته رو فراموش کن 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بعضی چیزها تموم نمیشنمن اون بحران رو پشت سر گذروندمالان آرامش دارمولی وقتی میبینمش نفسم بند میادمتاس ...

من تو محیط کارم یکی بود خیلی اذیت میکرد یکبار جلو جمع بهم توهین کرد اومدم جوابشو بدم یه خانمی ک از همه بزرگتر بود و ظاهرا خیلی جاافتاده دراومد پشتش اونجا نتونستم جوابشو بدم ولی خیلی احساس بدی پیدا کردم اومدم خونه اصلا کلافه بودم بعدش تلافی ش سرش درآوردم یه مدتی بعد همون خانم شد رئیس مون با این و دوستش شدن یه تیم علیه من کارایی کردن....یکبار یه چیزی ازین رئیس مون پیش یکی از همکارام ک دوست بودیم گفتم اونم رفت برا چاپلوسی بهش گفت اونم همه جا گفته بود...انقدر ازش تنفر میدا کردم ک الان ک ازون جا اومدم حتی نگاهش هم نمیکنم...بعضی آدمها رو فقط باید به وقتش شناخت

شوهرتو چجوری فهمیدی اونجوریه😶

پیام ها شو دیدم

رمز گوشیشو داشتم ، همه کارهاشو رصد کردم اسکرین میگرفتم

فکر نمبکرد رمز رو دارم

روز آخری ک خواستم بیام بهش گفتم

ولی با خدای خودم عهد بستم ک آبروشو پیش کسی نبرم

در صورتی ک اون آبرو برا من نذاشت

باعث شد اینجوری باهام رفتار بشه ک بعد چند سال نتونم فراموش کنم

پیام ها شو دیدمرمز گوشیشو داشتم ، همه کارهاشو رصد کردم اسکرین میگرفتمفکر نمبکرد رمز رو دارمروز آخری ...

وای خدایا😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤯🤯🤯اخه این ک اینجوری بود چرا زن گرفت

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
عزیزم منم از جاریم خیلی دلخورم خدا جاری بدو لعنت کنه اندازه دل حقیرشون بهشون بده ، منم گاهی فکر و خی ...

خیلی وقت ها بهش فکر نمیکنم

آخه ما خیلی با هم خوب بودیم

گاهی ذهنم درگیر میشه 

ولی در کل خداروشکر تو سن سی سالگی ک الانم باشه احساس خوشبختی میکنم شاید قبل از این اتفاق ها همچین حسی رو تجربه نکرده بودم

وای خدایا😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤯🤯🤯اخه این ک اینجوری بود چرا زن گرفت

اتفاقا دوباره هم رفت زن گرفت

ی عروسی هم براش گرفت

اون اصلا قبول نمی‌کرد ک مشکل داره ، فکر میکرد من سر ناسازگاری دارم