2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 37419 بازدید | 108 پست
برا استخوان درد دو لیوان زیتون اصل خوراکی و یه مشت چوب دارچین و دولیوان آب رو شعله ی گاز بزاری قل بخ ...

🙏🙏🙏

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد نا امید بودی ؟ همش حس میکنم تهه دلم یه آتیشه که سوسو میکنه

مادرم پر از امید بود....مریضی مادرم براش مثل سرماخوردگی بود....من شبانه روز گریه میکردم....اون بهم دلداری میداد می‌گفت خوب میشم....نگران نباش.....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

بدون اجازه دکتر هیچ داروی گیاهی و شیمیایی بهشون ندید حتی مسکن. زیاد گوشت قرمز ندید اوره رو بالا میبره به کلیه هاشون فشار میاد. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بدون اجازه دکتر هیچ داروی گیاهی و شیمیایی بهشون ندید حتی مسکن. زیاد گوشت قرمز ندید اوره رو بالا میبر ...

والا یکی میگ گوشت قرمز بخورید سفید نخورید یکی‌میگ گوشت قرمز کم بخورید بخدا آدم گیج میشع

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈
والا یکی میگ گوشت قرمز بخورید سفید نخورید یکی‌میگ گوشت قرمز کم بخورید بخدا آدم گیج میشع

گوشت سفید خیلی خوبه مرغ و ماهی. گوشت قرمز هم لازمه ولی خب به اعتدال مصرف کنید

گوشت قرمز آهن داره و برا سلول‌های سرطانی مفیده هفته یبار فقط آب گوشت همینجور حبوبات اگه هورمون مثبتی عدس بده

اسی لبنیات یک روز قبله شیمی درمانی و یک روز بعد نباید مصرف بشه 

میشه راجب سرطان سینه تجربه هاتونو ب من بگید مادر شوهر منم سرطان سینه داره

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍