2777
2789
عنوان

فکت های ترسناک در مورد آینه ها 👻

166 بازدید | 13 پست

- آینه ها تسخیر شده ان👻

- اگه آب بریزی رو آینه میری تو آینه و تو دریا غرق میشی اما باید 10 بار بگی دریا دریا دریا .. و ساعت 6 نیمه شب 👻👻

- اگه با دوستتون آینه های اتاقتون رو نگاه کنید و به دوستتون فکر کنید دوستتون رو میبینید 👻👻👻

- اگه تو حمامتون آینه دارید و اگه آینتون بخار شه جن دختری به شما در آینه نگاه میکنه👻👻👻👻

- آینه های کوچولو که عکس دختر هست توش و وقتی آینه رو تکون میدی چشمای دختره باز و بسته میشه اون دختره جن هست 👻👻👻👻👻

آیینه خانم منظورته

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

آینه ها عجیبن کلا

کاربری شیشمم مغزم انقد مغز ماهیه که یادم میره رمز عبورم چیه یکی یکی کاربریام خراب میشن بعدش 😂😔🔪 پس ممکنه این اکانتمم گم کنم ی روزی 🐻 بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰 رفیق شهیدم مجید قربانخانی مرسی که همجا هوامو داشتی  💟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی در کل آینه چیز عجیبیه 

فکرشو کن یچیزیه ک تصویریتو منعکس میکنه

ولی چجوری

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

هاها ما خونمون پر صلیبه در امان هستیم🤭(مثل فیلم ترسناک ها)

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ: