2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 37419 بازدید | 108 پست
سلام، بلا به دور باشه و ان شاءالله شفای کاملشون🌸🤲 میشه بپرسم علت تفت دادن آجیل رو؟

سلامت باشید. 🌹

برای اینکه ضدعفونی بشه و یه وقت باعث عفونت گوارشی نشه. چون ایمنی بدنشون کم میشه. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شیرینیجات میخورم 😵‍💫معتادم اگ نخورم عصبی میشم آخه من چیکار کنم 😞

نه تورو خدا ، ترکش کن ، تو خیلی از تحقیقا گفتن مصرف شیرینی جات باعث تکثیر بیشتر سلولهای سرطانی میشه 

روز دوم دریافت دارو بدنش ورم کرد از کمر به پایین. طوری که مجرای ادرارش هم متورم شده بود و به سختی اد ...

سختترین و دردناک ترین قسمت زندگیم همین بود....که یادش میوفتم قلبم هزار تکه میشه....مادر منم سرطان سینه داشت....موهاشو خودم تراشیدم....خدارو شکر مادرم خوب شده ....انشالله خدا مادرتو شفا بده

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

حتما لبنیات پاستوریزه بهشون بدین ماست و دوغ خیلی مفیده. چون باکتری های مفید روده هاشونو از دست میدن و نفخ و یبوست یا اسهال میشن. ولی دوغ و ماست بهشون کمک میکنه. 

پوست دست و پاشون خشک میشه. کرم اوسرین و اوره ثمین بزنید به ویژه اطراف ناخنهاشونو مراقبت کنید. از حموم که اومدن به بدنشون کمی روغن زیتون بزنید. مخصوصا پاهاشون که درد میکنه باعث آرامش شون میشه. جایی که تزریق دارو انجام شده شبها با روغن زیتون آروم آروم ماساژ بدید دردشونو کم میکنه. 

روزی حتما دوبار مسواک و یکی دوبار با آب نمک دهانشویه کنند. نخ دندان و خلال خوب نیست. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سلامت باشید. 🌹 برای اینکه ضدعفونی بشه و یه وقت باعث عفونت گوارشی نشه. چون ایمنی بدنشون کم میشه.&nb ...

زنده باشی الهی و سایشون بر سرتون هزار سال مستدام🌺 ببخشید آب گوجه رو چه جوری بگیرم برای پدرم؟ گوجه رو پوست بکنم بریزم تو مخلوط کن یا آبمیوه گیری؟