2777
2789
عنوان

گوشواره نخ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 57 پست
خوبه. حق داری. هرچی بگی. حق داری. ولی. گفتم. کاش. راحت. دیگران. قضاوت. نکنید. چون. شاید. یه.  چ ...

من گوش دخترمو با سوزن سوراخ کردم همون لحظه هم گوشواره طلا گوشش کردم گفتن طلا خودش زخمو خوب میکنه عفونت نکرو خوب شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه نخه رو در نیار اول طلارو رد کن تو گوشش بعد نخو بچین روزی دوبار پشت و جلوی سوراخ گوش و گوشواره ر ...

تشکر اره. حتما. این. روش. شما. خوبه. منونم. راهنمایی. خوبت 

من گوش دخترمو با سوزن سوراخ کردم همون لحظه هم گوشواره طلا گوشش کردم گفتن طلا خودش زخمو خوب میکنه عفو ...

البته خودم سوراخ نکردم یه خانومه که کارش اینه سوراخ کرد ولی دخترم از گوشواره خوشش نمیاد درمیاره گوشواره هاشو در اوردم

اره ولی اگ بزرگ شه و دوس نداشته باشه چی یا پسرای دگ ازبچگی مسخرش کنن خیلی تو اعتمادبنفس و روحیش تاثی ...

نه. به. اون روز نمیرسه. اولا. تا مدرست. اش. دوسال. وقت. داره. وثانیا. فقط. تو‌خونه. هست. نه. بیرون.  نمیره. که. بعدش. قرار. نیست. دایم. گوشش. باشه. یه. مدت. محدود. بعدش. درمل یم. جای. اون.  هم.   قول. میدم.  معلوم نمیشه. و بسته. میشه بازم‌‌تشکر. 

البته خودم سوراخ نکردم یه خانومه که کارش اینه سوراخ کرد ولی دخترم از گوشواره خوشش نمیاد درمیاره گوشو ...

سلام‌چنددسالش بود. دخترت. ایا. موقع. سوراخ. کردن. گوشش. گریه. کرد. 

دخترم چهار ماهه آره بمیرم براش گریه میکرد 

اهان. خوب خیلی. کوچک. بوده. سنش. اره. انشالله. سلامت. باشه. خواهر گلم. خداوند حفظش. کنه. خوشبخت. بشی.  در کنار. خانواده. خواهر م. 

اهان. خوب خیلی. کوچک. بوده. سنش. اره. انشالله. سلامت. باشه. خواهر گلم. خداوند حفظش. کنه. خوشبخت. بشی ...

آره دختر ندیده بودم ذوق داشتم زود گوشواره گوشش کنم که خانم نمیزاره گوشش کنم ممنون همچنین شما به حاجتون برسین

دخترم چهار ماهه آره بمیرم براش گریه میکرد 

راستی.  یه. سوال. دیگه. چرا. خول تو‌اون سن کم تصمیم. گرفتی. با سوزن. نخ. این کار کنید. نبردی. دکتر. بعدش. ایا. اون. خانم. که. با سوزن. سوراخ. کرد. نفهمیدی اول. با. پشت. سوزن انجام. داد یا با نوک. تیزی.  چون.  من. از هر کی. پرسیدم. گفتن. باید با پشت. سورن.  بزنی.  نه سر سوزن. 

راستی.  یه. سوال. دیگه. چرا. خول تو‌اون سن کم تصمیم. گرفتی. با سوزن. نخ. این کار کنید. نبردی. د ...

اون خانومه تو محل ما گوش همه بچه هارو سوراخ کرده هیچ کدومم عفونت نکرده اینجا تازه من دیر سوراخ کردم معمولا بدو تولد میبرن نمیدونم لحظه سوراخ کردن چشمامو بستم ولی فکر کنم با سر سوزن بود سوزنو نخ کرد رد کرد از گوشش

اون خانومه تو محل ما گوش همه بچه هارو سوراخ کرده هیچ کدومم عفونت نکرده اینجا تازه من دیر سوراخ کردم ...

اهان مبارکش. باشه. الان. بررگ. شده. ختما.ببخش مزاحمت. شدم.